Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy Netgear WRG614v4 és csak világít rajta a bekapcsoló led narancssárgán, pedig zölden kellene neki. A vicc, hogy a wifit nem engedi, de a kábeles netet meg megosztja, de úgy érzékeli mintha a modembe lenne bedugva a kábel másik fele. Firmware frissítés után csinálta ezt.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
még mindig a netgear WRG614essel szarakodok. a power led világít narancssárgán, de nem találok rá megoldást.
-
cellpeti
nagyúr
válasz #65675776 #2370 üzenetére
lomin vette édesapám 400ért.
Táp nélkül. Van itthon 2 táp is. egy 12V 2A meg egy 12V 500mA is.
12V 500mA-vel használtam, majd FW-t frissítettem, és azóta világít narancssárgán.
Illetve előtte volt Wifi most az sincs. Meg nem is lehet elérni a router belsejét
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ért valaki a router javításhoz jtag-val Győr környékén?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
TPLinkekre 5 év garancia van, de a bolt válalja rá, vagy a gyártó? Visszakereshető a router?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
fent volt az Adobe Reader X, de ez az új funkció kicsapta nálam a biztosítékot, hogy 2 oldalasra akar nyomtatni folyamatosan. Le lehet ezt tiltani benne?
Na most felraktam a 9.4eset, de itt meg nem akar nyomtatni. Mi van ilyenkor?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
fent volt az Adobe Reader X, de ez az új funkció kicsapta nálam a biztosítékot, hogy 2 oldalasra akar nyomtatni folyamatosan. Le lehet ezt tiltani benne?
Na most felraktam a 9.4eset, de itt meg nem akar nyomtatni. Mi van ilyenkor?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
nekem még mindig az integrált mikrofonnal lenne gondom
simii16:valami tuti túl melegszik, mert ha beindul és megy is kicsit, majd kifagy...lehet a CPU-t kéne újrapasztázni esetleg, meg teljesen átnézni a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14585 üzenetére
hello!
látja a windows, látja a linux, de egyszerűen nem tudom beüzemelni. Se Skype, se MSN, se hangrögzítő(Linuxba se). Drivereket feltettem, lefutattam a Lenovo System Update-t is, újra tettem 2x a rendszert és semmi.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14598 üzenetére
nem akarok kötekedni, de fingom sincs miről beszélsz ne haragudj!
-
cellpeti
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14604 üzenetére
nem állítottam be még semmit. Hol találom a sztereó keverőt és hogyan tudom beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy P4es gép. Net nélkül "szalad", elég jól fut rajta minden, és gyors is, már amennyire gyors lehet. De ahogy rákötöm a netet, akár vezetékesen, akár wifivel...teljesen belassul. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
igen, zombivá, jól fogalmaztad meg.
Rendben lefutatom. Köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
üdv
létezik olyan program, ami automatikusan egy adott mappát felmásol pl. egy pendrive-ra? Úgy értem, hogy dolgozok egy adott progival, elmentem a fájlt az adott mappába és azt az adott mappát folyamatosan mentse pendrivera.
-
cellpeti
nagyúr
válasz roland_17 #59441 üzenetére
atinál van külön kezelőpult, ahol be lehet állítani az adott alkalmazásra, hogy nagy teljesítményű legyen-e vagy sem. Lehet azért használja csak az Intel-t, mert nem éri el az adott "küszöböt" a GT540M-hez. Milyen CPU van a gépbe?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van nálam most egy gép. Valszeg újra kellene pasztázni a CPU-t és kipucolni, mert a proci 100°C. Milyen pasztát ajánlatok ami jó?
-
cellpeti
nagyúr
most lehet én vagyok gyík, de minden laptopba bele van forrasztva a CPU? A végén ki kell fúrnom a csavarokat, mert sehogyse jönnek ki, csak elforognak
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
a T-Mobil beveszi a telefont, törött érintővel? Papíros garim nincs róla, csak IMEI szám alapján tudom, hogy garanciális még 2015ig
-
cellpeti
nagyúr
üdv
ERRE ötlet valakinek?
-
cellpeti
nagyúr
válasz fatallerror #67955 üzenetére
átlag használatra sztem jobb a zárt rendszer(Apple, MS)
-
cellpeti
nagyúr
válasz dvdbackuper #67957 üzenetére
ugyan ezt csinálja. már mindent leellenőriztem. De, mert a gép beindul, csak épp feketeség van.
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
üdv
érintőt cseréltem egy tabletben, de most FB-ot nem engedi, mert hogy nem biztonságos? Ötletet tudtok rá mondani, hogy miért van ez? Szét kellett húznom mindent rajta. Wifi, GPS mindent.
-
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
van egy sima TV-m, csak scart van rajta. Össze lehet hozni valahogy laptoppal(HDMI van rajta)?
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
válasz DrojDtroll #81588 üzenetére
ezt egy Set-top-box nem tudja, amin van scart is és hdmi is?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
hülye kérdés lesz lehet, de azért felteszem. Olyan kis méretű kamerát keresek, amit pl.: zakóra vagy ilyesmire fel lehetne tenni, de mégis jó videót csinál.
Nyáron házasodom és eszembe jutott, mi lenne, ha az én "oldalam"ról is készülne felvétel. Ezért keresek ilyet.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
használja valaki a távoli asztal kapcsolatot Win 8.1 alatt? Ha igen írjon pls. Köszönöm
-
cellpeti
nagyúr
Volt már valakinek dolga ThomsonTG789vn routerrel?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van a Total Commanderben OneDrive beépülő modulja?
-
cellpeti
nagyúr
a OneNote másnak sem szinkronizál? Illetve Evernote-t le lehet védeni jelszóval?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
van egy képem. Wordbe van egy úgynevezett "fakítás" azt alkalmazom rá. Nagyon jól néz ki, és szeretném képként így fakítottan elmenteni, de csak simán engedi. Esetleg online megoldás van arra, hogy fakítsam és az úgy létrejött képet elmentsem.
Tudom, hogy a színekkel kell vacakolni, de a Word egy kattintással megcsinálja és az nekem nagyon jó lenne.
-
cellpeti
nagyúr
ez a paintes dolog komoly?
a másik kérdésem, hogy a képek mögül, hogyan tudom kivenni a hátteret? Tehát, hogy átlátszó legyen a háttér?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest