- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TylerDurden
tag
Hali!
Windows indításnál a következő hibákat dobja fel "kék halállal":
0xc0000221
SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION
0xc000021a
0xc0000098Minden indításnál mást. (Frissen telepített)
Rossz lenne a telepítő és nem rakta fel jól? -
TylerDurden
tag
válasz po1son #122024 üzenetére
Ezt próbáld még meg:
start menü/win beállítások (fogaskerék win gomb felett) /frissítés és biztonság/visszaállítás talán (visszafelé mutató nyíl bal oldalt/haladó indításújraindult a gép:
hibaelhárítás/részletes beállítások/uefiNem ülök gép előtt, pontosan nem tudom az opciók nevét, de szerintem így is megtalálod
-
TylerDurden
tag
válasz TylerDurden #121999 üzenetére
Akadozás megszűnt. 5.1 is működik rendesen (szóval úgy néz ki nem csak 2.1-et tud), de továbbra se akar zenehallgatásnál mind az 5 hangszóró szólni.
[ Szerkesztve ]
-
TylerDurden
tag
válasz Cs1csó #121997 üzenetére
Jó helyre van dugva
Optikaival működik az 5.1, igaz zenénél ugyanúgy csak 2 hangszóró szól és a mélynyomó, valamint akadozik valamiért a hang. Lehet rossz a kábel?
Csupingo
Már működött az előző alaplapon, de ott még volt a realtek programon belül hangszóró kitöltése opció, most viszont semmi nincs -
TylerDurden
tag
válasz Csupingo #121991 üzenetére
Lap oldaláról, de mindjárt leszedem realtek oldaláról, órák kérdése és lejön.
AUX RCA Jack kábel. Ugye a piros fehér megy az erősítőbe és a jack a hangkártyába.
Szóval a sztereó alatt szeretném, ha szólna az összes hangszóró. Nincs szükségem "valódi" 5.1-re.
Próbáltam erősítőn, de nincs ilyen beállítás.[ Szerkesztve ]
-
TylerDurden
tag
Hali!
Valaki tud esetleg segíteni abban, hogy az AUX kábellel gépre kötött házimozi rendszer minden hangszórója szóljon zenehallgatás közben? (tudom, hogy ilyenkor sztereo alatt csak 2 hangszóró szól alapjáraton) Kerestem mindenhol a hangszórók kitöltése funkciót, de úgy néz ki ez az integrált hangkártya nem tudja. Van esetleg más megoldás, vagy csak egy dedikált hangkártya vásárlása? -
TylerDurden
tag
Hali!
Van egy AsRock X470 Gaming K4 lapom, és olyan gondom lenne vele, hogy hiába kötöm rá az 5.1 házimozi rendszert jack csatlakozóval, csak 2.1-ben szól. (régi lapommal működött mind a 6) Kerestem a hangszóró kitöltése funkciót, de azt se találom sehol, se az általában driverrel együtt feltelepülő, hangvezérlő programot.
Valakinek van esetleg ötlete hogy szólaltassam meg mind a 6 hangszórót? -
TylerDurden
tag
Hali!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy egyszer csak gondolt egyet a gép, a ventik felpörögtek 100%-ra és elment a kép is. CPU venti biztos maxra pörög, többit nem igazán tudom megmondani, mert elnyomják a CPU ventik.
Csinálta már bootolásnál is, hogy feljött a windows logo, 1 másodperc és behalt a fent leírt hibajelenséggel.
Míg nem kapcsoltam be a PBO-t nem volt semmi gond, de mióta egyszer engedélyeztem azóta ezt csinálja, és már PBO nélkül is.alaplap: gigabyte aorus x470 gaming 5
cpu: ryzen 2700x
vga: evga 1070 sc
táp: fsp hyper 700
ram: gskill aegis 16gb 3000 mhz
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest