- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2014-05-05 09:36 Téma összefoglaló
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Nem igazán

Betöltöttem a leleteket egyesével, PrtSc-vel lefotóztam a képernyőt, bemásoltam Paint-be, és lementettem PNG-ként, így egész olvasható.
MR-ről meg oCam programmal csináltam videót, 3 féle FPS-sel -
w.miki
veterán
Végül ezzel az alkalmazással tudtam megnyitni az orvosi leleteket:
MicroDicom DICOM viewer -
w.miki
veterán
Win11-em van.
Anyu röntgen képeit CD-n adták oda... Azt egy régi gépen át tudtuk másolni ide.
Szeretnénk megynitni. EFilmLt.exe nyitja meg az autorun.inf szerint.
De ahogy elindítom az kér egy MS XML Parser 4.0 alkalmazást, amit nem tud letölteni.
Én sem találtam ilyet az ms oldalán.
Mit kell hozzá telepíteni akkor?Hasonló kérdés az MR felvétel kapcsán is.
Azt egy MicroDicom alkalmazással indítható, az el is indul, le lehet játszani a felvételeket.
De azt hogyan lehetne importálni megoszthatóbb formátumba, képenként, vagy filmként? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Inkább 5 perc, nem 3
A videóban 4:38-kor -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Autoruns ablakról hogyan tudnék képernyő fotót csinálni nektek?
Van benne sárga, de szerintem egyik sem az.
Nem tudom törölhetők-e
Feladatkezelőben semmit nem látok. KÉPEdit: valamit megint elrontottam, mert másodjára már el sem indul az Autoruns, gyorsan végigfut egy scriptsor a képernyőn, aztán semmi
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
igen, igen, ezek már megvannak, már megoldódott, csak a bat fájlt nem tudom leszedni a tálcáról, ami nincs is ott, de valamit keres indulás után a w11
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Helló, helló, sziasztok!
Csináltam egy KiKapcs.BAT-ot, hogy ne kelljen mindig menüben bogarászni a kikapcsolást, hanem csak rányomko az asztalon.
Ennyi van benne:
"SHUTDOWN /f /s /t 01"
Win10-en a tálcára is ki tudtam húzni ezt a BAT fájlt, nem kellett az asztalt letakarítanom.
Win11-en viszont nem sikerült ráhúzni a parancsikont a tálcára.
Már ez is gond, jó lenne, ha oda tudnám tenni.
De még jobban zavar, hogy mióta megpróbáltam, időnként, újraindítás után, feltűnik valami Program.xxx amit nyissak meg valamivel, de aztán amikor kiválasztom, a Win11 is rájön, hog nincs is ott semmi.
Hogyan tudnám ezt eltűntetni? Hogy van ez?
Képek -
w.miki
veterán
Meg a manualban, hogy
BT5.1 transm fq range: 2400 MHz - 2483.5 MHz
2.4GHz SRD fq range: 2407 MHz - 2475 MHz
< 11 dBm
Lehet hogy valamelyik összeakad a Logitech Ergo M575 Vezetéknélküli egérrel? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Adott egy Acer Aspire 5 (A517-52G-55UD) laptop.
Amihez Logitech Ergo M575 Vezetéknélküli Trackball kapcsolódik a BT dongléjén keresztül.
A hangot egy JBL Charge 5 BT hangszóró játsza le, az Acer BTjéhez kapcsolódva.
Nagyon szépen szól....
De néha eldobja a hangot. Megkukul, csak ha próbálom leválasztani akkor szólal meg újra a hang, de már az Acer laptopon. Leválasztás, újra csatlakozás sikertelen a Win11 szerint.
Újraindításig nem is szólal meg többé a JBL.
Újraindítás után megy szépen megint minden. 3-4 óráig.
Aztán elölről az egész. Mitől lehet ez? -
w.miki
veterán
Végül sikerült, köszönöm mindenkinek.
De persze sokáig tartott, több helyen elrontottam.
Eleve a 192.168.0.... nem működött valamiért, nem fogadta el az 59u csak a 192.168.50...-t. 59u lett a fő router.
Az AC68u routernek adtam IP-t, az működött is, levittem a szekrény tetejére.
Az N18u-t gondoltam megpróbálom AP módban fent... Na az első beállítás után már sosem tudtam bele visszalépni, reset után sem.
1 órába tellett mire rájöttem, hogy be kell kötnöm a hálózatba, ott a klienseknél meg kell keresnem az IP címét, és csak úgy tudok megint belépni. Vissza azt is fix IPre...
Most van egy 5Ghz (59U), és 2 x 2,4Ghz-es 1W-os (N18U, AC68U, HGG) hálózat, remélem ezt mindenhol elérik.Az ASUS menüjében a WLAN, és a Professional fülön érdemes még valamit átállítani?
Most minden mást alapon hagytam. -
w.miki
veterán
oké, nagyjából értem. Meg a szöveges leírást is nézem
A szolgáltató TARR, akkor nem kell PPOE, igaz? Wifije nincs, csak modem.
Illetve két routert akarok a fő mögé kötni.
Te mit javasolsz, mi legyen az 1,2,3 router sorrendje, és melyik hova kerüljön?
59U, 68U, 18U#147780: Az AP módot nem értem pontosan, és nem tudom hogy melyikben hol van

Sajnos a jelszavakra sem emlékszem -
w.miki
veterán
az a baj, a felét nem értem, amit írtok

Babrálni fogok mindenképpen.
Most az van a fejemben, hogy a DSL86 legyen fent, a modem mellett, N18u a mellette lévő szobában, és az 59u maradjon lent a szekrény tetején.
Akkor hogyan kell ip.ket állítanom?
(Ezért gondoltam én másik meshre...) -
w.miki
veterán
a szolgáltató csak modemet ad, most az 59u oszt.
De ez változhat ha érdemes más sorrendet állítani.
Csak az ip címeket is ki kell találnom előre. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
WiFi jelet szeretnék erősíteni.
Sorházi lakás, 2 emeletes, a felső szinten az egyik sarokban a szobába jön be a modem, alatta lévő szinten a szekrény tetején van a router, de a lakás ellentétes sarkában már alig van jel. Igaz a telefon is olyan, ami hírhedten gyenge a wifi vételéről. De most azt használják.
Mit tegyek, ami a legkevesebb macerával jár?
Ezek jutottak eszembe.
1. Olcsó mesh képes router, ami kompatibilis a fő routerrel, csak be kell kapcsolnom a lakás másik sarkában.
2. A fő routert, és a 2 régi routert hálózatba kötni, vezetékkel.
3. Másik androidos telefon.Ezek állnak rendelkezésre:
Asus RT- AX 59U fő router. Elfekvőbe van két régi Asus router RT-N18U, és DSL-AC68U, HGG FW-vel. Régen ezek hálózatban voltak kötve, de már nem emlékszem hogyan csináltam, csak arra, hogy elég macerás volt. Valami hiba miatt szét is lettek szedve.
Samsung A32 5G, SM-A326B androidos telefon. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Lenovo ideapad 330 billentyűzete nem működik, mitől lehet?
Meg lett törölgetve, valószínű valamelyik gomb megnyomódott, azóta nem érzi a billentyű lenyomást.
Mivel lehet visszakapcsolni? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Win11-ben hogyan tudok olyan Start menüt widgettel, betűrendben a programokkal, időjárással, mint a win10ben? Meg kis időjárás ikont tenni a tálcára alul?
-
w.miki
veterán
3. újraindítás után jó, most megint bejön az Acer.com
Viszont...
Ehhez az A517-hez tartozó Acer Quick Access alkalmazásban nincs olyan opció, hogy csak 60-70%-ig töltse fel az akkut.
#147188 teptep :Tudsz esetleg olyan változatot, vagy alternatív programot linkelni, amiben biztos benne van a töltés leállítás?
(Vagy lehet, hiányzik neki egy driver, de nem tudom melyik. Gyárilag visszaállított Win11 van rajta, nem ír driver hiányt.)Edit: közben feltettem az Acer Care Center alkalmazást is, abban egy félre dugott menüpontban (Felülvizsgálat > Akkumulátor > Akku töltöttség) van olyan, hogy állítsa le a töltést, ha elérte a 80%-ot.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Használtan vettem egy Acer Aspire 5 (A517-52G-55UD) laptopot.
Az akkumulátor már nem az igazi, 1 órát ha bír. De ezekben az új notikban már nem kivehető az akku.
Hogyan használjam a gépet, hogy ne menjen teljesen tönkre?
Használhatom állandóan bedugva 220V-ba? Nem fog felpúposodni, vagy felrobbani az akkumulátor? -
w.miki
veterán
Wordben hogyan tudok pontosan 1,5 és 5 cm magas betűket kinyomtatni.
Valami vastag, messziről jól látható betűtípussal. Tudnátok ilyeneket ajánlani?
Hogy állítom be, hogy pontosan olyan magas legyen kinyomtatva? -
w.miki
veterán
Van valami modern AI videó fordító oldal?
Ezt a videót szeretnénk magyarul, amennyire lehetséges:
SDA: a solução Bosch para veículos protegidos com Security Gateway!
Jobb eredménnyel, mint a youtube automatikus fordítása. -
w.miki
veterán
FAM01 nyomtatványt hogyan tudom megnyitni
Telepítettem az AbevJavaOracle.exe-t, de nem társult vele ez a .jnlp fájltípus -
w.miki
veterán
Van is ilyen program, igaz, ami megnézi nekem, hogy HWID alapján milyen gyártóé az eszköz, igaz? Mintha itt linkeltétek volna...
#145264 Pyttawrx: Sajnos az Acer Care program, és a gyártói oldal SN számmal kiegészítve, majdnem ugyanazt az oldalt adta, mint amit #145256 Top cat is linkelt.
Ugyanúgy felsorolt 2 Audio, 2 touchpad, 3 lan, 3 wifi drivert, aztán találjam ki belőle, nekm melyik van... :x -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Sikerült feltenni a Rufussal kiírt WinToGo-t, ezen videó segítségével.
Acer Aspire A317-53G Windows 10 telepítés H2O
Viszont...
Indulás után nem megy a TouchPad, és nincs Hang. A hang ki is van ikszelve.
Hogyan tudnám ezeket bekacsolni?
Hirens alatt megy a touchpad, de hang itt sincs -
w.miki
veterán
Kaptam egy ilyen laptopot: Acer Aspire A317-53G-520Z
Elinduláskor egy: Efi Shell 2.70 üzenet jön be, és a parancssor. Ki se tudom kapcsolni.Szeretném Win-el kipróbálni. Hogyan tudnék Windowst, vagy ilyen Live Windows-t tenni rá?
Az egyik vélemény szerint a BIOS-sal is trükközni kell
Mit kell csinálni? -
w.miki
veterán
Logitech K400 Plus Touch HUN vezeték nélküli billentyűzetet használunk.
Már ragad, néha beragad néhány gomb. Kisgyerek is azon néz youtube-ot.
Hogyan tudnám gyorsan kitisztítani? Szétszedni nem merem. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Win10-ben változott valami?
Frissítés óta, pár hete nem látom a router USBn lévő SMB megosztott 5TB HDD-t, és az SMBvel megosztott Androidos TV Boxot sem, sem a másik megosztott Win10 gépet.
Nem jelenik meg a hálózati helyek közt semmi sem. Pár hete még jó volt minden, tudtam írni, olvasni.
Így van megosztva a routeren: KÉP -
w.miki
veterán
Azonnali android topik van esetleg?
De hátha valaki tudja itt is.
Sony Z1, telefon, rendesen működőtt. Kisgyerek játszott vele, azóta nem kapcsolódik az internethez. Amikor rámegyek egy itthoni wifi hálózatra, azt írja, korlátozott hozzáférés.
Semmilyen oldal nem jön be. Múlt héten még minden rendben volt.
Újraindítás volt, újra wifi felvétel, külsérelmi, beázás nyom nincs.
Mi lehet a gond? Mi lehetett elállítva? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Időjárás előrejelző oldalból szerintetek melyek a legmegbízhatóbbak?
Illetve: Win10 havi időjárás előrejelzés nézetnél hogyan tudnám beállítani, hogy a Hétfő legyen az első nap, ne a Vasárnap. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
GLS oldalán első belépéskor véletlen kikapcsoltam a jelszó mentését. Soha.
Hogyan tudnám visszakapcsolni? -
w.miki
veterán
Valami felzabálta a helyet a kis laptopomon. C meghajtó.
Hogyan tudnám megnézni, hogy mi az, és mivel tudnám leszedni? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Van 30 jpg képem, ami szöveges oldal kifotózva screenshotban.
Van 3, vagy 4, amiben szerepel egy azonos szó.
Azokat a képeket szeretném megkeresni, amiben mind megvan ugyanaz a szó.
Hogyan tudnám a legkönyebben?Próbáltam, hogy feltöltöm a fotók tárhelyre, külön albumba, és akkor a keresőben szövegre keresek, de most nem működik.
Pedig máskor meg, ha beírok a szöveget, azt a képet adja ki, amin szerepel a kifényképezett szó
-
w.miki
veterán
Másik topikban már kérdeztem, de itt hátha jobben értenek hozzá:
FaceBook fiókját feltörték egy ismerősömnek.
Crypto Scam linkekkel másolják tele az oldalát, és az általa kezelt oldalt is, ahol admin.
Email címet megváltoztatták, belépni nem tud.
Mit lehet csinálni ilyenkor? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Én állítottam be, de már nem emlékszem hogyan, csak hogy phs leírás alapján.
Az 1. Router az ac2600 szerintem megdöglött. A 2. Router volt a dsl-ac68u azt tudtam resetelni, de azon meg nincs wan port, csak 1 dsl + 4 lan.
Ez akkor nem használható?
Kell néznem egy routert amin van wan port, és abba dugni a modem lan kábelét? -
w.miki
veterán
Sikerült resetelnem a 2. routert. Asus dsl-ac68u. PC-ről lan kábelen már rá tudtam csatlakozni. Most szór wifit is. De nem látja az internetet.
Az 1. Lan portba dugtam a Tarr Cisco epc3212 modemből kijövő lan kábelt.
Valamit nem jól csináltam? Vagy ez mégis tarr hiba lesz?
Hogyan kellene a modemet és a routert összekötni? Hogyan kell asus routert beállítani? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Nem megy a net itthon :( 20 perce még jó volt.
Asus ac2600 routeren csak a kék led világít. PC-ről sem tudom elérni a router felületét.
Tarr epc3212 modemen vilagitanak a ledek jól.
Átdugtam az itthoni tartalék elosztó asus ac68u routerbe a modem lan kábelét így felig van net wifin. Index facebook youtube fő oldalát elérem, más oldalakat ph, hirek, linkek nem tölti be a PC.
Mi lehet a baj? -
w.miki
veterán
Nektek megy az FB? Nem enged belépni, se telón, se PCn.
-
w.miki
veterán
Ilyen (online) videó vágót tudnátok ajánlani, ahol egyszerre több részt is megadhatok, időpont szerint, és kivágja azokat a videóból, és egybe rakja a kijelöltt darabokat egy menetben? Egyszerűen kezelhetőt.
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Van egy taxis ismerősöm. Weboldala nincs, csak gmail fiókja.
Hogyan lehet megcsinálni, ha a google-n rákeresnek, a városnév + taxi-ra, az ő nevét dobja ki? Vagy legalább megjelenjen a listán. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Szerintetek mennyit ér egy Huawei Matestation S (Ryzen5 4600G/8GB/256 GB SSD/Win10H)?
-
w.miki
veterán
MPC-HC nem loopolja a lejátszási listát, az mitől lehet?
A beállításokban beállítottam, a Lejátszási lista Végtelenített, illetve az össze fájl megnyitását, de ha az utolsó fájlhoz ér, mégsem kezdi előlről, hanem kiírja, hogy a végére ért.
Úgy szeretném, mint régen a GOM playerben, hogy minden fájlt egyből megnyisson, és a PgDn gombra körbe menjen a videók lejátszása. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Gránit bankkal kapcsolatban van egy fura hiba nálam.
Néhány napja nem tudom wifi-n használni a netbankot, sem az alkalmazásban, sem laptopon a weboldal nem jön be. Más oldalak jók. Csak mobil nettel tudok felmenni.
VPN-nel megy saját gépről. Gránit bank azt mondja nem vagyok náluk letiltva.
Router újra indítottam, de mást nem változtattam benne, szerintem nem is lehet.
ASUS Blue Cave AC2600 Router Firmware verzió:3.0.0.4.384_46630.
Ebben nem is látok olyat, hogy oldal letiltás. Képek
Szerintetek hol lehet a baj? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Én ezt rendeltem:
Stripping Crimping Pliers Network Cable Clamp Pliers +Professional Network Cable Tester RJ45 RJ11 RJ12 CAT5 UTP LAN Cable Tester
Limited Offersben ez 10,2 USD
Csak félek, elrontom a krimpelést, hiába tettetek be (több) képet is a bekötésről, azért ez nem hülyebiztos.Nyomtató ügyben nem adtatok tanácsot, úgyhogy berendeltem ezt a fejet:
QY6 0073 Printer Head
Discount finderben ez 20,03 USD
Lehet megsérült a kábel, amikor erős vizsugárral mostan a régi fejet, talán az újjal nem lesz baj, és nem jön elő a B200-as hiba.... -
w.miki
veterán
Nyomtató topikban már érdeklődtem, de nem kaptam választ, hátha mondatok erre valamit.
Canon MX870 nyomtatóm megállt az alábbi hibaüzenettel:.
U052 hiba: a nyomtatófej típusa nem megfelelő.
Kiszedtem a fejet, szétszedtem, kiöblítettem meleg vízzel csap alatt, kijött belőle sok tinta.
Ma visszatettem, és most már B200 hibaüzenetet ír a nyomtató.
Mit csináljak? Rendeljek másik fejet? QY6-0073
Vagy nem érdemes már rá költeni, nézzek másik nyomtatót? -
w.miki
veterán
jaj...
és melyik a legegyszerűbb egyszer használatos live linux, erre a célra?
edit: megpróbálom a TC-t is
edit2: nálam nem megy, átugrik az E-ről a C documentsandsettings könyvtárára, rendszergazdaként isÚgy néz ki Win10-es gépen megnyílik a hibásnak vélt SSD, amiről nem indul el a Win7
70% a kondíciója. Lehet mégsem az SSD romlott el a Dell e6540en? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Milyen egy ilyen gombelem tartó?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Vagy az is jó, ha a gépben lévő dby gc02001lw00 akkut szétszedem, és kicserélem a benne lévőt egy sima CR2032-es elemre?
-
w.miki
veterán
Cmos akkut honnan érdemes rendelni?
Dell e6540hez keresek cmos akkut.
Alin ajánlott eladó? -
w.miki
veterán
Semmilyen frissítés nem volt, sem BIOS, sem Win7, örültem, hogy ez az öreg gép ment, ahogy volt, nemhogy frissítgessem

Teszt alapján a memória rendben van. -
w.miki
veterán
Korábban említett Dell E6540 laptopom már el sem indul a Win7.

Videó
Csökkentett mód sem
A hibajavítóban lefuttatott CHKDSK C: /F /R sem segített.
Lehet még valamit tenni, hogy vissza hozzam az életbe?
Van másik mSata SSD-m szeretném arra átmenteni a rendszert, ha lehetne... -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
90 mm átmérőjű, bocsi.

A4es nyomtató. Gondolom valamit elrontottam. Utána próbáltam kisebb kört rajzolni paintben, az viszont túl pici lett. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
38 mm átmérőjű kört szeretnék kinyomtatni A4-es lapra Canon MX870 nyomtatóval.
Hogyan tudnám ezt megtenni?
Úgy tudom, hogy a margók, meg a DPI beállítások miatt teljesen más méretű is lehet a köröm. De nekem pontosan 38 mm átmérőjű kellene. -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Winem nem ismeri fel a fastboot módban rádugott Nokia 2.2 telefont.
Van olyan linuxos live iso vagy win iso amiben adb és fastboot alapból megy? -
w.miki
veterán
MBAM szerint beszedtem egy Floxif.h virust, amit ó leszedett.
Azért még lefuttatnék pár offline virusirtot.
Mit javasoltok? Win7+QT5Core.dll hiányzik, azt letörölte. Hogyan tudnám visszatenni?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Anyu gdrive tárhelyén rengeteg 0 bytes file (is) van.
Hogyan lehetne ezeket egyszerre mind törölni? Évek, amíg kijelölöm. -
w.miki
veterán
Citromail üzenetek GMAILbe küldéséhez tudtok egy jó leírást?
-
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb hardverek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- (kiemelt téma)
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végre elérhető az új Steam Controller
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bontatlan Zacsis Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -50% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- Powercolor Radeon RX 6700 XT 12Gb
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest