- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
daninet gyorsabb volt nálam, de én is hasonlóképp érvelnék. Amúgy meg a gépnek simán ki kell bírnia egy akkora terhelést, amit egy ilyen hosszabb teszt jelent, nem akkora strapa, mintha pl. vírust keresne 12 órán át. Emiatt nem kell lemondani róla.
8 óra? Ezt még nem hallottam, sőt, engem úgy informáltak, hogy a gép egyes részeinek az tenne legjobbat, ha sosem kellene kikapcsolni. Természetesen ezalatt nem a HDD-t kell érteni, hanem a kevésbé mozgékony részeket. De nem tudom, ez mennyire igaz, az viszont tény, hogy az én gépem egy komplett víruskereséssel nem végez 8 óra alatt. Majdnem a duplája kell hozzá, nagy a tárhely, sok az adat. Utálok is belevágni.(Csak zárójelben jegyzem meg, és halványan, hogy régen, amikor még torrenteztem, a régi gépem volt, hogy 2-3 hétig ment egyfolytában, és sosem panaszkodott.
De már rég jó útra tértem.)
-
daninet
veterán
igaz, viszont a hiba random helyen a napi 8 órában előjöhet 3 perc után is hétköznapi használattal. A hosszú futási idővel azt zárod ki, hibás-e a hardver, avagy sem.
Viszont volt már olyan hibás ramom ami memtesttel tökéletes voltSajnos az sem 100%-os kizárás, csak a csere modul igazolja a hiba elhárulását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Latitude 7450 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Magyar LENOVO THINKPAD T495 - 14"iPS MATT, R5 Pro ! 16/256 SSD, RadeonVEGA8 ujl.olv +SZÁMLA +GARI
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo Thinkpad P53 " Magyar bill "
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest