- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
daninet gyorsabb volt nálam, de én is hasonlóképp érvelnék. Amúgy meg a gépnek simán ki kell bírnia egy akkora terhelést, amit egy ilyen hosszabb teszt jelent, nem akkora strapa, mintha pl. vírust keresne 12 órán át. Emiatt nem kell lemondani róla.
8 óra? Ezt még nem hallottam, sőt, engem úgy informáltak, hogy a gép egyes részeinek az tenne legjobbat, ha sosem kellene kikapcsolni. Természetesen ezalatt nem a HDD-t kell érteni, hanem a kevésbé mozgékony részeket. De nem tudom, ez mennyire igaz, az viszont tény, hogy az én gépem egy komplett víruskereséssel nem végez 8 óra alatt. Majdnem a duplája kell hozzá, nagy a tárhely, sok az adat. Utálok is belevágni. (Csak zárójelben jegyzem meg, és halványan, hogy régen, amikor még torrenteztem, a régi gépem volt, hogy 2-3 hétig ment egyfolytában, és sosem panaszkodott. De már rég jó útra tértem.)[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
igaz, viszont a hiba random helyen a napi 8 órában előjöhet 3 perc után is hétköznapi használattal. A hosszú futási idővel azt zárod ki, hibás-e a hardver, avagy sem.
Viszont volt már olyan hibás ramom ami memtesttel tökéletes volt Sajnos az sem 100%-os kizárás, csak a csere modul igazolja a hiba elhárulását.Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest