Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Emb3rke
tag
Sziasztok!
Ebay-ről szeretnék DSLR gépet venni Angliából. Tesóm ott él kint és úgy terveztük, h ő megveszi fontban és az én címemre postázza Mo-ra. De errefel kiderült, h nem enged külföldi postázási címet megadni a Paypal (Ebay csak "confirmed" Paypalos címre postáz). Nekem meg nincs dombornyomott kártyám. Ezt a problémát hogyan lehetne sztetek megoldani? Olyan lehet csinálni, h én beregisztrálok Ebay-re és a Paypalra (reg.-hez állítólag nem kell bankkártya), tesóm küld a Paypal számlámra pénzt (£-ot) és akkor én meg tudnám venni magam a cuccost. Vagy sajnos ahhoz, hogy bármit is tudjak csinálni muszáj saját bankkártyáról pénzt tenni a Paypal számlára?
-
zsolesz010
senior tag
1.
Tud valaki egy helyet, ahol emberi áron lehet kapni AKG K-44 fülest?Évekkel ezelőtt vettem egyet (talán 2004 tavaszán Mezőtúron), de emlékeim szerint akkor nem került ennyibe [link]
2.
Winampban be lehet állítani, hogy netről játszott hanganyag esetén mekkora részt buffereljen be a lejátszás előtt? Ha igen, hogyan? 512-es nettel állandóan akadozik, ha netezek közben (böngészés)[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
zsolesz010
senior tag
válasz zsolesz010 #15753 üzenetére
No, a buffer megvan.
options>preferences>plugins>input>mpeg audio decoder>configure>streaming
Már nem is akadozik- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Studiossrác
aktív tag
Fontos kérdés: letiltottam msn-en 1 emberkét, majd töröltem. Ilyenkor bekerül a nem azonnali üzenetváltási partnerek közé. Problémám a dologgal: hiába tiltom folyamatosan változik a személyes üzije(tiltásnál nem szabadna ilyet csinálnia). Alapból ez gyanús....a leggyanúsabb az, hogy a személyes üzije mindig valamelyik msn partnerem személyes üzenete kimásolva. Kis esélyt látok rá, hogy msn hiba, de valaki hallott már ilyesmiről? Vagy bejutott az msn-emre az illető?
-
nygma
addikt
válasz Studiossrác #15755 üzenetére
Ha letiltod,attól még látod a személyes üzenetét...
-
localhost
Közösségépítő
válasz Studiossrác #15755 üzenetére
Ha törölted volna, semmilyen partnerednél nem kéne, hogy lásd őt!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
fastleslie
senior tag
válasz F.B.I. #15750 üzenetére
Nem a gépet kell újrarakni, csak a Realtek drivert! Az eszközkezelőben keresd meg a hangeszközöket, és jobb klick-el kérd a frissítést, és mutasd meg neki, hol van. Elég annyi, hogy a gyári lemezén keresse!
Egy csomó gépben van Realtek hangeszköz, és telepíteni egy rémálom! Aztán működik az...
Ha nem boldogulsz, kérdezz! Én már szenvedtem vele eleget!
ui.: Az sem rossz, ha a driverlemezről futtatod a telepítőt. Érdekes, hogy a programok fentvannak, csak éppen a win alól nem működik! Nekem is így volt: az audio maneger működött, demo volt, érzékelte mit hová csatlakoztatok, csak éppen win alatt nem volt hangja semminek... -
fastleslie
senior tag
válasz F.B.I. #15750 üzenetére
... ha végképp nem megy, mindent távolíts el az eszközkezelő/hang-/video-, játékvezérlő része alól és lemezről futtasd újra a telepítőt! Nézd meg, nincs-e egy sárga felkiáltójeles valami pl. a rendszereszközök között! Akkor is szokott vacakolni. Onnan is az az előbb említett eljárás a követendő (jobb klick, illesztőprogram frissítése, Ne az interneten keresse, telepítsen adott helyről és a CD-t bejelölni, azon már megtalálja...)
-
addikt
Tudtok esetleg olyan webes térképet, amelyiknél megadok pár várost fixen, tehát eltárolja profilban, majd megadok egy másik várost s kiírja, hogy milyen messze van az általam fixen felvitt városoktól?
Remélem érthető volt. -
Studiossrác
aktív tag
válasz localhost #15757 üzenetére
Attól függ, hogyan törlöd. Hogyha nem pipálod be törlésnél az "eltávolítás a windows live hotmail rendszerbeli névjegyalbumból is" akkor letörli a "normál" partnerek közül és bekerül a "nem azonnali üzenetváltási partnerek" közé.(a tiltás+személyes üzenetbe igazatok van....tényleg látom attól még a személyes üzenetét). Ebben a csoportban(nem azonnali üzenetváltási partnerekbe) meg a személyes üzenetét nem láthatom szerintem, úgyhogy ez lehet, hogy a neve....történet tekintetébe lényegtelen információ ez.
Lényeg: már az 5. partnerem személyes üzenetét veszi fel. Bosszantó dolog. Hallottatok valamilyen hasonló msn hibáról? Igazából nem is az msn fiókom miatt probléma ez. (gyorsan csinálok 1 újjat és felveszem a volt partnereimet) Sokkal nagyobb gond számomra az e-mail fiókom, iwiwem stb-stb-m. Nem értek ehhez abszolút, de ha valóban bejutott az msn-emre, akkor gondolom más oldal se akadály előtte. Ezért is kérdezem, hogy szerintetek msn hiba-e v sem? Aggódjak, hogy máshova is bejut majd, vagy nem kell ettől félni? -
piqla
őstag
Sziasztok!
Nevjegykartyat szeretnek csinaltatni, kaptam egy kesz anyagot PDF formatumban, Azonban ugy alakult, hogy bele kellene nyulni a cuccba (ertsd: a dizajn, a hatter, minden marad, csak egy masik embernek is szuksege lenne kartyara, ertelemszeruen a sajat adataival) de ugye a PDF-be nem lehet belenyulni... Mivel tudnam megis meghekkelni a dolgot?
Szereted az állatokat?
-
zsolesz010
senior tag
-
kételkedem
addikt
Én a michelin keresőjét használom. Ingyenes regisztráció után profilozható. A legkisebb településeket is ismeri, különböző beállításokkal lehet keresni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz oregcsóka #15669 üzenetére
Csak arra tudnék tippelni, hogy a kiszolgálóporthoz rossz szám van beírva, vagy nincs bepipálva az, hogy kimenő leveleknél biztonságos kapcsolatot igényel, ill. hitelesítést igényel, vagy esetleg rosszul van beállítva az Eszközök - Fiókok - Tulajdonságok - Kapcsolat fülnél maga az internetkapcsolódás. Mert ha már eleve nem csinál semmit, akkor lehet, hogy nem is a hitelesítés a lényeg, hanem hogy nem képes kapcsolódni a szolgáltatóhoz, és ezért a jelszóban keresi a hibát... De mindez csak tippelgetés.
Egyébként milyen kiszolgálóhoz kapcsolódsz? Egyes kiszolgálók háklisak a különféle beállításokra.
Routeren vagy közvetlenül kapcsolódsz a nethez?Sk8erPeter
-
ccdsensor
csendes tag
válasz ccdsensor #15768 üzenetére
A válasz formátuma helytelen, de aműgy üdv Gambit hawer!
Gyengébbek kedvéért!
Megfelelő formátumra példák:
Szia! (köszön, ahogy én is illedelmesen tettem).
Van egy xxx yyy-zzz tipusú minidvm, ami megfelel a feltételeknek. szalagos és minidv.
(lényeg előtti bevezetés)
És vettem már át VHSről analóg kébelen videót a kazattájára.
(Tehát tudatva hogy van analog bemenet és a arról való meggyőződés módja is közölve)
Üdv, remélem segítettem.
(Illedelmes elkösözönés, ahogy én is tettem)Ezáltal és felveszem a listába az átlala közölt tipust, mely rendelkezik a kért analog bemenetettel és egyéb feltételeknek is megfelel.
Egyéb stilust mellőzni, köszönöm!
Ha erre nem vagytok képesek, talán meg is értem a szinteteken vhol, akkor legalább kötözködésetek és 0 ihasznos infotartalmú inkább lelkibeteg stilusú beszolásotok után még ne én legyek a hibs és rohanunk "megmondani" a modkerbe
üdv.[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, le lehet-e tölteni valahonnan az EB meccseit egészben? Nem csak jeleneteket, hanem az egész meccset, és ha lehet, magyar közvetítéssel...
Lemaradtam az orosz-holland meccsről, és emiatt nagyon mérges vagyok, mert állítólag jó meccs volt, és kíváncsi lennék rá, így utólag is...
Előre is köszi!
Sk8erPeter
-
doc
nagyúr
sziasztok!
azon töröm az agyam, hogy lecseréljem-e a 21"-os Sony CRT-s monitoromat egy TFT-re. fontos lenne az 1600x1200-as felbontás, de nem tudom, hogy játékokkal mit kezdjek.
egy 8800GT-m lesz pár napon belül, ami az általam játszott játékokat valószínűleg gond nélkül viszi 1600x1200-ban, de ha esetleg olyat találnék, amihez kevés a kártya, és kisebb felbontásban kéne játszani (mondjuk 1280 vagy 1024) akkor nem lesz ronda a kép a natívtól különböző felbontás miatt?
csak ez tart vissza a tft-re váltástól... -
kételkedem
addikt
válasz ccdsensor #15770 üzenetére
Szia! Nem engedtek saját topikot nyitni, vagy bezárták a tiedet?
Ez a topik egy "az a bajom, hogy.... tud valaki segíteni?" jellegű valami. Itt nem biztos, hogy sokakat fog érdekelni az analóg kimenet a kamerán.
Üdv!doc: A natívtol való eltérés nekem játékban nem okozott gondot. Én csak ott tapasztaltam romlást, ahol olvasni kell. Pl net, word stb
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ccdsensor #15770 üzenetére
Ne másoknak papolj a megfelelő stílushasználatról, előbb te tanulj meg tiszteletet tanúsítani mások felé, és ezek után ne is várd, hogy bárki válaszoljon az egyébként valóban furcsának tűnő kérdésedre... A kérdés azért furcsa, mert nem írod le, mi a célod ezzel, sok értelme nincs, hogy elárasszuk a topicot kameratípusokkal... (Egyébként nekünk még van szalagos kameránk.)
Ha csak szimplán leírtad volna a kérdést, mindenféle előzetes és utólagos kioktató megjegyzések nélkül, valószínűleg több sikered lett volna.
Viszont ha így folytatod, nem sokáig maradsz a tagok között.Sk8erPeter
-
ccdsensor
csendes tag
válasz Sk8erPeter #15774 üzenetére
Pontosan, hogy a célom az, hogy legyen egy lista az analog bemenetes kamerákról.
"Ne másonak papolj" na ez a stilus a nem megfelelő és tiszteletlen!
Vegyétek figyelembe az időegyenest. Mi volt előbb? GYK (gyengébbek kedvéért : ki kezdte?).
Nem az a lényeg, mi a célom vele,hanem hogy milyen tipusokon van analog bemenet! -
fastleslie
senior tag
Letöltöttem és használom is az Opera@USB 9.50-öt! Tetszik! (elnézést az IE és Firefox fanoktól). Érdekes módon azonban ha beteszem PortableApps mappába, akkor a Portable Apps Menu-ben megjelenő icon nem tudja elindítani "A Windows nem találja az 'op.com' fájlt. Ellenőrízze, helyesen írta be a nevét stb. hibaüzenetet ad.
Ez azért érdekes, mert bármely más progit el tud így indítani, az O 9.50-öt is bárhová is helyezem elindíthatom, csak így nem? -
fastleslie
senior tag
válasz fastleslie #15777 üzenetére
Lehet, hogy azzal van gond hogy DOS promt-os alkalmazással nyit?
-
addikt
válasz kételkedem #15766 üzenetére
És akkor arra is képes, hogy a profilomba elmentem mondjuk pestet, győrt, székesfehérvárat s lekérdezem, hogy debrecen ezen városoktól milyen messze van?
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Nagyon sürgős lenne a dolog. Kéne nekem miniatűr, bőr színű bluetooth headset, nem találok sehol. Tud vki nekem segíteni? -
spyduck
nagyúr
Nem nekem kell, én már dolgozok. Egyik legjobb haveromnak ezen áll vagy bukik, h az apja cégét megkapja-e
Az ár nem nagyon számít, segítsetek
[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz greatchaos #15783 üzenetére
Ez alatt azt érted melyik telefonhoz? Nem nagyon értem. Ha ez telefon függő az legyen a legkevesebb, h szerzünk telefont. Nézegetem mindenhol de akinek volt már ealdta.
-
zjuhasz
aktív tag
Sziasztok!
A computer az utóbbi pár napban néha boot közben leáll, mintha áramszünet lenne, majd magától kb 15 másodperc után ismét felpörög, újrakezdi a bootolást. 2-3 szor egymás után ezt játsza, majd negyedszerre elindul. Tuning nincs, Chieftech táp -én erre gyanakszom. Vagy esetleg alaplap?
Köszi előre is.Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
spyduck
nagyúr
válasz greatchaos #15787 üzenetére
Értem. magyar, fehér...
-
spyduck
nagyúr
Azt mondja akkor meg nekem vki, h ennek a csávónak, h tudhatnám meg az elérhetőségét, nem vagyok vaterás, egyáltalán nem értek hozzá: [link]
-
-
addikt
válasz kételkedem #15790 üzenetére
Akkor nem nyert, azért köszi.
-
Plavix
tag
Sziasztok! Genius messenger webkamerát kaptam. XP alatt tökéletes, mert kipróbáltam. A gépemen 64 bites magyar Vista van SP1-l. A Genius oldaláról letöltöttem a drivert, de sem azzal, sem mással nem műkszik. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni.
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
F.B.I.
veterán
válasz fastleslie #15759 üzenetére
Kösz! Megoldottam, űjra kellett raknom a wint sajnos.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
NightFish
tag
sziasztok kis segítségre lenne szükségem!
tehát vettem egy 500 gb samsung sata 2 16,mb cache-es vinyót...és a probléma az hogy beteszem és bios-ra nyomnán a delete-t de konkrétan lefagy :p és a windows sem tölt ha nem lépek bele biosba...
megnéztem a kébelekkel minden okés mert a 400gb-os WD szintén stat 2-es társával simán elindul...
mit csinlájak hogy működjön ? :sThe Show Must Go On ...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Hobby elektronika
- Szólánc.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs