Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ANT
addikt
Ez sztem teljesen lutri. Én anno vettem egy ilyen csoda-távirányítót, mert az (egyik) tv távja meghalt. No, mondom, akkor veszek egy juniverzálisat! Erre minden szart vitt ez a kütyü, csak azt az egy tv-t nem, ami miatt megvettem!
''Soha ne add fel, ez a legnagyobb, halálos ellenség'' Replika
-
ANT
addikt
A típust sajna nem tudom most megmondani, de ha érdekel, otthon megkeresem és megírom. Még annyit, hogy az enyém az igen olcsó kategória versenyzője volt ( <2kHuf). Sztem azért ennél sokkal többet te se szánj a projektre.
-
mezis
félisten
Üdv. ! Valamikor én is vettem egy akciós távirányítót. Szép kis füzetecske
tartozik hozzá, mely egy csomó fajta készülék háromjegyű kódjait tartalmazza.
Az újabb gyártmányú THOMPSON TV-m kezelési könyve négyjegyű
kódtáblázatot tartalmaz... (a sajátját véletlenül sem árulná el a drága )
Nem is vezérli a TV-t , csak az öregecske video magnómat.
Lehet, hogy a játékgépek kódja még több jegyű ?a muszaki boltokban veheto "ezataviranyitomindentvkeszulekhezjo" 1500-2000 forintos taviranyitok vajon jok lehetnek a kocsmakban talalhato zenegepek hangerejenek modositasahoz? Ahogy neztem, sima infras taviranyitoja van mindegyiknek; igy gondoltam jok lehetnek ezek is. Vagy nem...
mezis
-
Agostino
addikt
-
törölt tag
Mini VHS, tehát csak analog kimenettel rendelkezik, ha jól sejtem. Ebben az esetben valamilyen digitalizáló- vagy tunerkártyára lesz szükséged, vagy akár egy normális VIVO-s kártya is jó erre. Ezeket meg akár 6-8k-ért is megveheted.
Ha digitális kamera és van is digitális kimenete (láttam már olyat, amelyiknek nincs), akkor IEEE-1394 (aka DV, Apple esetén FireWire, Sony-nál i-Link) bemenetre lesz szükséged. Még a mai napig sem alapfelszerelése a lapoknak (az adatlapodon levő deszkán van), de pár ezek HUF-ert lehet venni ilyen bővítőkártyákat.
Gépre bevinni ez első esetben valamilyen Capture-programmal tudod, a kártyához mellékelnek ilyet. Második esetben kell egy DV kábel (elég szép ára tud lenni), méghozzá 4/6-os (kamerákra nem szoktak 6 tűs csatlakozót rakni, csak 4-est, a gép hátulján viszont 6-os van). Ekkor a bevitel veszteségmentes, akár a MovieMaker-rel is meg lehet csinálni.
-
törölt tag
Szóval akkor 4/6-os DV kábelt kell venned (mert ezt sosem adják a kamerához, az USB-s átvitel meg lótúrót sem ér), azzal összekötni a géppel (mint korábban mondtam van a lapodon hozzá csatlakozó és természetesen vezérlő is, szóval nem kell hozzá külön kártya). A töbit a DV digitalizálás topicban megtalálod.
-
törölt tag
-
Hani
aktív tag
Lehet, hogy egy frissítéskor (pl. .net-es, vmware, VPN, ...) a rendszered megváltoztatta az automatikus beléptetést. Használd a (Start menü -> Futtatás -> ) "control userpasswords2" parancsot (idézőjelek nélkül, de kettessel a végén). Itt be fogod tudni állítani az automatikus bejelentkezést.
-
ANT
addikt
Az aspnet fiók asszem a .net framework 1.1 telepítésekor jön létre, webszerveres meg mailszerveres szolgáltatásokhoz szükséges. Ha ezek nem hiányoznak az életedből, sztem azt a fiókot törölheted. Én legalábbis töröltem, eddig bajom nem származott belőle.
-
-
Winner_hun
titán
-
Picco
addikt
-
senior tag
feltétlenül. ha felelősségteljesen huzogatod ki-be, sokkal tovább tart.
ez egy kicsit komplexebb szerintem.
lécci vázold részletesesebben mi az ami történt, és mire akarsz kilyukadni?tel: 7o-373-oo29 *** NO SMS!!! *** brit tudósok szerint 10 fogorvosból 8 az 2. ------- Idiocracy: 8 éve abszurd film volt, hamarosan valóság lesz??
-
Yooha
aktív tag
Szerintem csak ettől nem lehet. Ha megformázod és akkor sem működik, akkor más lehet a baj. Az USB ki/be dugdosásával legfeljebb másolás közben veszhetnek el adatok, de csak ettől nem hiszem hogy végleg meghalna a vinyó.
Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
Hosssszu
őstag
-
Lenry
félisten
azért a biztonság kedvéért nézd meg vmi más böngészőben, hogy kiderüljön, hogy az Opera rossz, vagy ha másik böngészővel is ezt csinálja, akkor lehet, hogy a hangkártyáddal van gáz...
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
Jofi81
őstag
-
Lortech
addikt
Ezen az oldalon a T2-PH1 típusra keress rá a bal felső sarokban.
Thank you to god for making me an atheist
-
zsolesz010
senior tag
Acrobat Professional-ben oldaltallózónál ctrl+a, majd azokat az oldalakat, amiket épp ki akarsz menteni kisebb pdf-be, ctrl nyomva tartása közben kiszedegeted az egérrel a kijelölésből. Ezután del, így azok maradnak, amiket épp le akarsz menteni. Mentés.
Ezt annyiszor játszod el a teljes dokumentumon, ahány felé akarod darabolni.
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
föccer
nagyúr
BME? Ott nem fog menni, hacsak nem feltöröd a rendszert, éss belépteted magadat mint administrátor.
Olyan meoldás nem játszik (nem ismerem a torrenteket), hogy usb-re felrakod a progit, és utánna esetleg telepítés nélkül is fut?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
GrandeP
addikt
-
zsolesz010
senior tag
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs