Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
NightFish
tag
hi all !
volna egy problémám...következő:
új gép kb 2-3 hetes minden rendben stbstb...egyszercsak amikor emgnéznék 1 filmet bemegyek a mappába...és ott lefagy...még megnyitni sincs indőm...(mindegyiknél így megy) csak a feladatkezelővel tom vhogy visszahozni a gépet...
D\filmek.... (nem válaszol) ...feladat bezár és megjavul a gép újra de a probléma marad ugyanez...miután leállítja a mappát kiírja h az internet explorer nem válaszol...és h állítsa le...és mindig ha filmes mappába lépek..
frissytettem IE7-re semmi változás...
win xp pro-t használok...
mi lehet a probléma? nem kapnék röhögőgörcsök ha windows javítást kéne eszközölni...rossz tapasztalatok
szal vki tipp ?
előre is köszönöm PH
modypos és helyesírás
[Szerkesztve]The Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok
1 naon egyszerű kérdés nektek én már elfelejtettem és nem akarom elrontani
szal vettem 1 új hhd-t csupán helybővítás céljából
marad a régin a rendszer meg minden
csak beteszem elindítom a windowst és leformázom? vagy kell vmi mást is csinálni vele v. előbb ?
ennyi voltam thanxThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok kis segítségre lenne szükségem!
tehát vettem egy 500 gb samsung sata 2 16,mb cache-es vinyót...és a probléma az hogy beteszem és bios-ra nyomnán a delete-t de konkrétan lefagy :p és a windows sem tölt ha nem lépek bele biosba...
megnéztem a kébelekkel minden okés mert a 400gb-os WD szintén stat 2-es társával simán elindul...
mit csinlájak hogy működjön ? :sThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
válasz Plavix #15801 üzenetére
hát a 400gb-os sata 2 WD simán megy a 120GB PATA-s samsung mellett
én is Csak igazolni tudom plavix állítását
De elvileg SATA-nál megszűnik a jumperelés nem ? :S
mert csak egy PATA winyó van a gépben az meg jól van...
a para leginkább az h lefagy:S ha még nem ismerné fel azt mondom ok...de ígyThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
hát elementem kajolni és kb fél óra alatt betöltött ...windows nem ismeri fel everest igen...
hol is kéne leformáznom ha már sajátgépben nem tudom ? :sThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok:p
ez most dedós kérdésnek fog hangzani de mielőtt elvinném holnap a gépet szervízbe azért megkérdezném ki tud olcsó ámde megbízható szervízt? a gyorsaság nem muszáj..elvégre olcsó gyors megbízható-t még nem láttam
jah és örülnék ha valaol a moszkva tértől nem lenne több mint 1 óra odaútra
ezer köszönetThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
válasz Sk8erPeter #16253 üzenetére
hát már próbáltam megoldani
najó volt egy gép...
asus p4p800 -e deluxe
2.8 ghz prescott p4
2*512 mb geil ddr I 400mhz
his 9600 xt 128mb
vinyók stb...
minden fain egyszer cak kapcsolnám be minden elindul kép semmi csak a monitor ledje villog
kipóbáltam azokat az alkatrészeket amire lehetőségem volt ebből arra a következtetésre jutottam hogy vagy a processzor vagy az alaplap a hibás...nem volt áramszünet bios állítgatásnál...tehát foggalmam sincs..sajnos nincs másik lapom és procim amiben tudnám teszelni hogy melyiknek van baja
akkor valaki valami ötlet?
tudom hogy ez edéskevés a probléma megoldásához mert ezen e a 2-n kb bármi elromolhatott de hát hajrá :pThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
válasz Sk8erPeter #16296 üzenetére
nem mozdult ki kap teszteltem más lappal és procival ugyanavval a monitorral simán megy
helyükön vannak...
igen már reseteltem..semmiThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
ciao...kéne némi help...
volt egy gép
asus p4p800-e deluxe
2.8ghz prescott proci
2*512 mb geil ram 400 mhz DDRI
his radeon 9600 xt 128 mb
120 gb samsung winyó pata
120 gb maxtor winyó sata I
ac freezer 4
360 W foxconn táp +ház
samsung 713 N monitor
toshiba dvd rom
samsung combo drivePROBLÉMA:bekapcsolnám a gépet hűtő, ventik elindulnak világít minden monitor semmi csak villog a sárga led egyfolytában :s
mivel gyorsan kellett gép anyámnak munkához ezért nem vacakoltam a megszerelésével hanem megnézem hogy ez a konfig megy e az itthon félretett
Abit nf7 s2
semprom3000+
ac copper silent 2l
félkonfigba
fainul működött új windows minden jó volt...ez azt jelenti hogy az előző konfigban az alap vagy a proci volt a bűnös...tipp? volt cmos reset meg minden...lusta voltam elvinni szervízbe...már látom kár volt...a gépen kb nod32, spybot és sygate personall firewall van mint védelem...felraktam az avast antivirust h kipróbáljam(megbízható forrásból)...mert lassult a gép érzékelhetően
legközelebb kapcsolom be a felhasználó jelszó után 2x olyan lassan tölt be...alig jelennek meg a tálca jobb szélén az ikonok csak lassan és a az asztalon is jóval lassabban mutatkoznak...bejön a nod embléma és kb lefagy a gép semmi...
olyan gyorsan történik hogy a rendszer visszaállításra még rá tudok kattintani start menüből de már nem indul eltipp az első procira+lapra?
tipp erre a valószínüleg szoftveres problémára? azon kívül formázzam le és rakjam újra a windowst...nem fog menni fontos adatok vanak a vinyókonnah hát ha ezt mind elolvstátok akkor meg is volt az esti mese adag mára sztem
köszi aki végigolvassa és agyal a problémánThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
új probléma...másik géppel :s most vhogy minden elromlik nálam...
kép semmi többi ok-nak tűnik löktem már cmos resetet
jah és kb 4másodpercig hosszan sípol majd 4 mp szünet és kezdi előröl...
melyik alkatrész a baja?:SThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
hi all! ...most h minden megoldódott újabb probléma merült fel
van egy 120gb-os samsung vinyó 2 partíció...42 és 62 gb
a 42-esen volt windows csak elromlott hogy az a !@}$ł¤ feldobtam a 62-esre és így vígam fut a gép
probléma: a 42-esen jelszóval volt védve a belépés...és most nem tudok hozzáférni ahhoz a mappához az új windowsomban amelyikben a fontos dokumentumain vannak :S\C [...] nem érhetől el.
a hozzáférés megtagadva hibaüzenet jön :s és a tulajdonságokban megnézem 0 bájtot foglal szerinte a mappa :s mit cisnáljak hogy visszakapjam a dokumentumaimat?
ezer köszönetem előre isThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
srácok...
egy abit nf7s2 és semprom 3000+ kombinációja 46 fokra teszi a cput msn és zene közben :S
igen már pasztáztam újra, és a legfrissebb biosom van..
beállítottam biosban shutdown temperature-t nehogy megsüljön már a proci :S
ha pl archlord-al játszok néha ki is kapcsol
tehát mi a nagy bajuk egymással :sThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
válasz kételkedem #16590 üzenetére
arctic cooling copper silent 2L-el
3 beállítás van a legmagasabb fordulatszámra van állítva...asszem az 2500 rpm és 23 dB
jah és száp nagy réz van az alján innen a 'copper' elnevezés...szal nem hiszem hogy ludas lenne :SThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
-
NightFish
tag
válasz Romeo23 #16591 üzenetére
nah...
letiltottam biosban az utomat kikapcsolás bizonyos hőmérséklet elérésén hogy a teszt végig futhasson...
2* ment mind 2X kikapcsolt a gép >.<
másodiknál mértem kb 45 másodpercig bírja a Start után...
másik tipp?mod: azonkívül h rakjam le a proci órajeleét 1200mhz-ra lol
[ Szerkesztve ]
The Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
válasz kételkedem #16601 üzenetére
kalandvágy ez tetszik :p
max kölcsönzőből
nincsenek számítógépes ismerőseim akikkel puszipajtás lennék :p
csak mondjuk működött kb 2 évig jól szal fura :sThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok igénybevenném a segítségetek
van egy samsung 120gb sata 1-es vinyó 2 particoóra van osztva kb 42 és 62 GB
a nagyobbikon van a windows
most újra egy particós merevlemezt szeretnék belőle csinálni viszont sajátgép-kezelés-lemezkezelés alatt nem hagyja :S
mit csináljak ?
bárki tud esetleg vmi programot? köszönömThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok...szóval most gépújítás lenne és gondoltam megelepm magam egy új házzal csakmert az előzőt már majdnem összetörtem több helyen
és szeretnék egy kicsit kissebbet mint a sima atx
de ahogy egyre többet olvastam úgy vált egyre homoályosabbá
a micro atx, midi atx, uatx, btx fogalma :S
szóval valaki el tudná nekem magyarázni ezek különbségeit ? :S
előre is köszönömThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok...szóval most gépújítás lenne és gondoltam megelepm magam egy új házzal csakmert az előzőt már majdnem összetörtem több helyen
és szeretnék egy kicsit kissebbet mint a sima atx
de ahogy egyre többet olvastam úgy vált egyre homoályosabbá
a micro atx, midi atx, uatx, btx fogalma :S
szóval valaki el tudná nekem magyarázni ezek különbségeit ? :S
előre is köszönömThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
sziasztok!
most raktam össze egy új belépőszintű core 2 duo configot de sajna meg se nyikkan...csak világít tovább a táp az alaplaon és nem történik semmi
már 684751szer megnéztem hogy minden a helyén van-e hogy mindet jó helyre dugtam e meg ugye van néhány alaktrész amit eddig is használtam tehát jónak kell lenniük...
kb 95 % hogy proci vagy ram az alaplap ugyanis vadi új a boltból...a tápot meg már teszteltemeddig mindig megszereltem minden a szervizeket messzíről kerültem most viszont csak az egy ilyen platformom van :S
valaki tud nekem olyan szervizt mondani ahol foglalkoznak hibafelderítéssel én normális bánnak az alkatrészekkel ? és lehetőleg nem csillagászati áron
köszeeThe Show Must Go On ...
-
NightFish
tag
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest