Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Aktív témák
-
kem
addikt
válasz iknight #37000 üzenetére
A porszívóval csak óvatosan, mert a csöve feltöltődhet a portól amit beszippant, és ha egy IC-hez hozzáérsz, akkor kisülhet. Így simán ki lehet nyírni bármi féle SMD alkatrészt. A redundáns tápok meg akkor váltanak elvileg, ha az egyik kinyiffan. Ha hibásan működik, akkor nem biztos,h átvált a másikra. Meg az is lehet, hogy az egyik már jóval régebben elhalálozott. Próbáltad velük külön-külön?
Köszi!
-
Zolás
addikt
válasz iknight #37000 üzenetére
Háááát valami okos szaki megerősiti vagy lehurrogja: ha megdöglik a lapon a gombelem lehetséges hogy akkor se indul. Több tippem nincs, viszont ilyenről már hallottam.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
iknight
senior tag
Háát smd alkatrészekhez nem ért hozá, csak a foglalatokkal, azért óvatos vagyok. Külön külön még nem próbáltam, volt már tapasztalatom döglött gombelemes géppel, egy antik darab volt, annál csak az volt, hogy minden konektorból kihúzás után elfelejtette a bios a belállitásokat.
Szerk: Megpróbáltam külön külön a tápokat is, de nem ment igy sem sajnos
[ Szerkesztve ]
Akik jó békét tudnak kötni, azok sohase győznek a háborúban.
-
Dentomókus
csendes tag
Üdvözletem Portállakók!
A következő problémával fordulok hozzátok.
Kaptam egy Labtec Laser Wireless Desktop 1200 bill+egér kombót, de valami nem stimmel.
Nevezetesen Vista Ultimate SP2 oprendszer azt mondja, hogy az USB eszköz hibás, nem ismeri fel. Legfrissebb driver-t telepítettem hozzá, akkor sem ismerte fel. Azt javasolta, húzzam ki és dugjam be újra, megtettem többször is, de a helyzet nem változott.
Az érdekesség, hogy gépindítás után a BIOS-ba be tudok lépni a billentyűzettel és végre tudom hajtani a műveleteket. Az érzékelőn látom, hogy az egér is működik, mert van visszajelzés. De amint elindul a Vista töltése, egyből leáll a működése a kombónak és be sem tudok lépni a felhasználói fiókomba... Korábban már volt wireless kombóm, ugyanezzel az OS-sel hibátlanul működött. Nem szívesen nyomnám újra a rendszert a masinára.Erre a problémára szeretnék kérni megoldási javaslatokat. Előre is köszönöm a segítséget!
Dentomókus
-
válasz Dentomókus #37005 üzenetére
Több USB porton is kipróbáltad már? Esetleg ezt a szettet másik géppel? Nem hiszem, hogy a rendszer olyan hibája lenne, amit újratelepítéssel meg lehetne fixálni... (Egy chipset driver frissítés sose árt.)
NVRAM elem téma: Én is hallottam már olyat, hogy lemerült elemtől nem indul.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
pincehely
addikt
válasz Dentomókus #37005 üzenetére
Tényleg elsősorben másik USB port próba, aztán chipset driver frissítés.
Ha nem jó újratelepítés, ha akkor sem, akkor garancia ügyintézés.http://kefetemap.deviantart.com/
-
14adam
addikt
Hello
Lehet elég primitív kérdés.De vettünk héra falfestéket az van ráírva,hogy fjord(színkódot se találok rajta).És megakarom nézni gépen,hogy a két szin mennyire illik össze.De google-ba beírva csak lovakat ad ki Hogyha tudnál küldeni egy képet akkor azt nagyon megköszönnémHa netán nem ide illik,akkor bocsika
-
Shono
aktív tag
válasz 14adam #37008 üzenetére
LOL
ez a kérdés nagyon ott van!!!! PH!-n ilyet?!?! Persze azonnali kérdés azonnali választ érdemel.
Ennyit találtam 16. oldalon vannak a skandináv színek.
Photoshop szerint (23 108 149 / #176c95) -
14adam
addikt
Tudom,hogy nemide illik.De itt gyors és segítőkész emberek vannak Köszönöm
-
Shono
aktív tag
válasz lizakattila #37010 üzenetére
Vidám a te meg az én linkem más "fjord" színt mutat
Így aztán lehet tervezni[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Hi!
Szerintetek melyik proci melegszik legjobban(alap órajelen) ezek közül: Q6600, i7-920, i7-965EE ?
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Dentomókus
csendes tag
válasz pincehely #37007 üzenetére
Végigpróbáltam 6 db portot, de semmi... BIOS és chipset driver frissítés után még mindíg semmi..., sztem megyek az ügyfélszolgálatra... Újratelepíteni még most nem szeretném mert arra elmenne egy egész napom, és így vizsga előtt nem akarok elpazarolni semennyi időt sem... Hátha szerencsém lesz a cserekérelemnél (Debrecen - Saturn)
Karma: Sajna nincs lehetőségem másik masinával kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
-
pincehely
addikt
A kérdésem a következő lenne:
Lenne egy s754-es tokozású processzor, ami alatt behalt az alaplap.
Semmi esély nincsen rá, hogy egy 939-es tokozással rendelkező alaplapba bele tudjam tenni, és kezelje is rendesen?http://kefetemap.deviantart.com/
-
varsam
őstag
Üdv
Lenne egy problémám.
Laptopvinyómon 3 partició van - win 7, mac os x és adatok. Miután feltettem a Mac-et, Chameleon boot managerrel, azóta nem tudom elindítani a win-t. Ki tudom választani, hogy bootoljon a win, de hibát ír ki, és nem indul. Próbáltam, hogy bebootolok win dvd-ről, és onnan megjavítani, de ott sem sikerült, ott is hibát ír ki, hogy nem tudja megjavítani.
Hogy tudnám megcsinálni, hogy 1 vinyón mindkét oprendszer menjen?kicsit sok lett a "hogy"
-
Norbesz23455
csendes tag
szerintetek mitöl lehet az hogy volt egy P5B-s lapom az ASUS-tol frisstettem BIOS-t hogy belemenjen egy Q9400-as CPU.. minden jo volt stabil is volt a CPU-val de amikor tuningolni akartam.. beálltom az FSB-t 375-re szorzot 8-ra CPU feszt is beállytottam 1.3V-ra.. elmentetem.. kétszer ujdaindul a gép, bebootol .. elakartam kezdeni tesztelni.. nézem ahöfökot látom 90 fok terheletlenül... mondom mi a.. nézem 1.55V-ot ad a CPU-nak gyorsan egy reset gomb után nyultam nehogy valmai baja legyen a CPU-nak.. a (lap tulságosan nem érdekelt volna ha megsül) belépek a BIOSBA és mintha mi sem történt volna AUTON minden kivéve a szorzo és a frekvencia a memo 1.8v-os beálltását megtartotta az összes többit kilötte
De már megszabadultam alaptol.. eladtam az egyik osztársamnak de mondjuk még most sem jöttem rá mitöl lehetett -
csimav
őstag
Csáó!
4 tűs ventilátort be lehet kötni 3 tűs csatlakozóba?
És menni fog rendesen?Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
VOid
tag
Halihó, egy elég érdekes problémám lenne, de kezdem az elején: egy bő hónapja kb. Vista volt a gépemen és elkezdett újraindulgatni a gép kékhalállal... ha hagytam hogy egyből újra visszalépjen winbe szinte azonnal kékhalál volt újra az eredmény, de ha leállítottam egy 5 percre akkor megint simán visszamentem win-be és kb 1 óra után dobott csak kékhalált, ha egész estére kikapcsoltam a gépet, akkor utána kibírt egy egész délutánt... mondom jó én ezt nem értem levittem egy szervízbe ott azt mondták hogy szerintük hardveres probléma nincsen mert náluk minden teszt lefutott és hogy cseréljem le a 64 bites vista-t egy másik windowsra mer hogy amiatt rossz lecseréltem (windows XP 64bitet javasolta....vagy win7et) win7 64 bitet telepítettem kb 3-4 hétig a gép ment mindenféle gond nélkül és most megint elkezdett úgyanúgy újraindulgatni, azér sem értem mer semmi drivert nem raktam fel az elmúlt napokba tehát amiatt nemhiszem hogy rossz lenne, daemon tools-ra is gyanakodtam de az már win7 install után rögtön fent volt és nem hülyéskedett, szoval ha valaki valami tippet tud adni hogy mit tegyek azt megköszönném ha levinném újra szervízbe ott valszeg megint lefutna nekik minden teszt leszidnák a windowst ami fent van én meg fizethetnék nekik megint
-
-
-
csimav
őstag
Az én gépemmel úgy volt, hogy 4-5 hónapig ment faszán. Aztán egyik napról a másikra K.O., kékhalál, fagyások, textúra összekeveredett...stb.
Én közel 7-8 hónapon át nem értettem, hogy mi van.
Egyesével lett kicserélve minden, másnap megint K.O., de már be se kapcsolt.
Alkatrészek ki egy dobozra, új táp rádug és tádámm, működött.
Tehát nálam a ház volt a baj. Szétcseszett egy elég komoly tápot(Corsair VX450W), 3 lapot(2 EP45-DS3, 1 EP35-DS3) és egy VGA-t(Galaxy 9800 GTX).Ajánlom, hogy vegyél egy Corsair VX450W-t. Nagyon jó táp De előtte szedd ki a házból a dolgokat, s próbálgasd. Mi melegszik? Minek van más hangja? stb.
[ Szerkesztve ]
Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
csimav
őstag
Szia!
Elvileg panelban a szar földelés miatt mehetett volna tönkre, de mivel nem panelban lakunk, hanem rendes családi házban és mivel a földelés is rendes, le van vezetve, be van kötve, ezért nem tudom. Talán volt egy kis zárlat a gépbe, s amiatt feltöltődött a ház, és elcseszett mindent.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
VOid
tag
válasz csimav #37031 üzenetére
észrevettem még1 dolgot ami lehet a tápra utal lehet nem nemtom ha behülyül a gép és újraindul , kikapcsolom a gépet és lenyomom a tápot meg vissza van hogy nem érzékeli a billentyűzetet holott hozzáse értem meg 1-2 hete volt olyan h a webcam ami felvolt installálva és bevolt dugva ismeretlen eszköz volt , ahogy átdugtam másik usb portba felismerte
-
-
Vapor
aktív tag
Létezik vmi speciális e-mail szerkesztő progi?
Egy elég érdekes elrendezésű e-mai-t kellene kreálnom, de az eddig próbált programokkal (thunderbird, outlook 2003, windows mail) mindig kisebb-nagyobb problémákba ütközöm.
Még az Incredimail-el megpróbálom, de attól tartok azzal se fog sikerülni...
Esetleg vmi más?PSN ID: SaLa17
-
kem
addikt
Próbáld meg egy cdről futtatható Ubuntu linuxal. Lehet vele netezni meg minden, nem olyan bonyolult. A windows telepítés eléggé megterheli a hardvert, ezért általában ha sikeresen települ, akkor nem szokott komoly hardver hiba lenni. Egy kölcsöntápot is megpróbálnék a helyedben. Meg azt, hogy fölfűtöm a gépet, és utána telepítek XP-t. De nem 64biteset mert arról semmi jót nem hallottam eddig.
Köszi!
-
Mit lehet csinálni egy egyre romló állapotban lévő laptoppal, hogy a lehető legtöbb pénzt ki lehessen még menteni belőle?
A lakótársam három éve kapott egy ASUS A6R laptopot, ami igencsak leamortizálódott. Egy USB port tetszhalott (egy USB-s egér csatlakozója reccsent bele); a fülhallgatócsatlakozója beragad, ha valamit bedugnak (fogpiszkálóval kell buzerálni, hogy kiakadjon, és legyen megint hang a hangszórókon); a zsanérja bal oldalon durván ketté van hasadva (gyakorlatilag nyitni-csukni nem szabad már); a balra kurzor billentyű hiányzik (leesett, majd a megfáradt műanyag pöcök megadta magát, így vissza se lehetett tenni); a billentyűzet fele meghalt (spontán, fogalmam sincs miért); DVD-t nem ír; a vinyó a múltkor kattanás mellett bedobta a törülközőt, de szerencsére kis fohász után visszajött (épp mentem ki az adatokat róla).
Van benne 1 GB RAM, ami tökéletesen működik még mindig, de nem tudom, mi legyen a géppel. Az egyértelmű, hogy kb. semmit se ér, de veszélyes hulladék, és azért a kijelzőt vagy az alaplapot még lehet használni...
Szóval az alapkérdés még egyszer, mit lehet ezzel kezdeni? Tud valaki valami jó bontót, vagy ötletet?
“All nothings are not equal.”
-
-
dRMYYY
csendes tag
én pl.: Razor Diamondbacket, de ha pl nem akarsz 10.000 fölé menni ott van A4Tech X7 ! gamer egér, és még olcso is 6000ft
hát.. cod2 axis win :D
-
04
tag
Halihó!
Abban kérnék segítséget, ha van egy jpg, bmp formátum a gépen, azt honnan tudom megállapítani, hogy pontosan a kép mikor készült??? Erre nincs valami progi???
Tehát nem a file létrejötte kell, hanem a képé!!!Tud ebben valaki segíteni?
Fontos lenne!
-
montice
csendes tag
hello az lenne a kérdésem hogy van nekem egy d-link di 524 routerem feltelepítettem meg minden a gép érzékeli hogy "össze van kötve minden mindennel" vegyis rendben van a dolog és jelzi hogy van net de még sincs sem a 1. számú gépnél ahol a router van sem a 2. számú gépnél ahol pedig egy adapter van de ott is jelzi a routeremet
remélem v-ki tudd segítenni -
csimav
őstag
Csáó!
Ti már hallottatok olyat, hogy azt az Alaplapot nem csinálják meg/cserélik ki, amelyikre fel lett ragasztva egy LGA775-ös CPU Coolerhez való lefogató(crossbow).
Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest