Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A köv konfighoz Gigabyte K8NSC + 3200+ Athlon64, 2x512DDR400 dualban, 2x120GB maxtor, Sb live!, W-lan kari, 1dvd iró, Elég volna a 300W-os Codegen tápom? A mostani Konfigom ugyanez csak MSI845 lappal és 2.66/512/533 P4 procival, amivel megy most is tökéletesen. Előbb utőbb cserélni fogom nyilván csak most nincs rá pénzem. Szóval a lap+ proci váltáshoz elég lesz még a 300as táp?
-
Xmodule
őstag
válasz Sk8erPeter #15251 üzenetére
Nem kötözködés képpen de én eddig csak olyat láttam, ahol az áramellátás a piros mint pozitiv és a fekete mint negatív van. A sárga meg minden esetben a föld.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Xmodule
őstag
válasz LamerGyuri #15257 üzenetére
Meglehet. Én is gondoltam erre amugy. De a lényeg a piros és fekete. Pozitiv negativ. Amugy van, hogy nem sárga, hanem kék. Pl. nekem is van egy ventim aminek kék. De ez már részlet kérdés. Ami számit az, hogy piros és fekete. Szerintem.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Bull Boss #15253 üzenetére
Elvileg elég, ha teljesíti azt a 300 W-ot, ami rá van írva... Ez egyébként közel sem biztos...
Szóval nem véletlenül tanácsolja mindenki, hogy cseréld le azt a tápot, már jópáran szívták meg azzal, hogy egy "megbízható" Codegen táp hazavágta az egész konfigjukat, mert igencsak megkérdőjelezhető a túlfeszültségvédelme és sok egyéb is.
Igaz, én is sokáig kénytelen voltam pár éve használni a konfigomat Codegen táppal, és én szerencsével jártam, semmi bajom nem volt vele azon kívül, hogy ciripelő hangja volt. Remélhetőleg te is a szerencsésebbek közé tartozol.Sk8erPeter
-
Xmodule
őstag
válasz Sk8erPeter #15260 üzenetére
Végülis majdnem venti.
-
MPowerPH
félisten
válasz Sk8erPeter #15251 üzenetére
Igen, én is rájöttem. + - és földelés. Most megy szépen a venti, csak elég volt ráerőltetnem a 3pin -re.
Don't Tread On Me
-
Xmodule
őstag
válasz Sk8erPeter #15268 üzenetére
Ó mester! Ne haragudj kérlek, hogy nem megfelelő írásokat tettem közzé. Úgy sajnálom, hogy azt el sem tudod képzelni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Kloden #14926 üzenetére
SpeakBoard-dal.
Miklós és Kriszta olvas fel.Xmodule: hogy egyeseknek milyen fantasztikus humora van... Szerintem jobb lenne, ha inkább átmennél írogatni valami vicc fórumra! Mások érdekében is!
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
edgR
őstag
adott egy tp-link switch, 2gep (mindketton vista) es 1 kabelnet (amit megszeretnek osztani a 2gep kozott). mindketto gepen halozati beallitasok alapon, tuzfalak kikapcsolva. megis csak az egyik gepemen van net. kabelek jok, raadasul ha csak azt a gepet kapcsolom egyedul a switchre, amelyik amugy nem mukodik, akkor igy sem eri el a netet. kabelmodemet direktben rakotve a gepekre mindketton mukodik a net.
mi lehet a problema? elore is koszonom -
[CS]Blade2
addikt
Van egy 35amb-s avi-m, amit kicsit le szeretnék tömöriteni olyan 300mb-ra
VirtualDub elvileg jó lenne erremegnyitom, majd kiválasztom, hogy dixX legyen, én olyan 780kbps, ami kb olyan 295mb-ra vinné le, és le is viszi, csak hogy utánna a hang csuszni kezd....
De mitől?
-
Xmodule
őstag
válasz Sk8erPeter #15270 üzenetére
Igazából cseppet sem érdekel, hogy mit gondolsz és a tippeid is hidegen hagynak. Szar ügy okostolyás
Amúgy meg mióta vagy te itt a képviselő? Azokat nem szeressük..
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
Üdv mindenkinek!
úgy alakult, hogy egy pár napig nem lesz számítógépházam. És hát lenne egy láma kérdésem: számítógépház, pontosabban a rajta lévő "Power" gomb nélkül, hogyan tudok életet lehelni a gépembe?
választ előre is köszönöm
...
-
nyunyu
félisten
válasz mrbig25 #15274 üzenetére
OVATOSAN rovidre zarod egy pillanatra az alaplapon a power_switch tuskeit.
Kikapcs ugyanigy, ha meg nagyon nem akar, mert kifagyott, akkor 5mp-ig zarva tartani.Csavarhuzo helyett erosen ajanlott egy jumper hasznalata, azzal nem tudod kinyirni az alaplapot, ha netan felrecsuszik.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Természettel kapcsolatos közismert szimbólumokat keresek (újrahasznosítás, mérgezésveszély, robbanásveszély stb.) hol találhatnák ilyeneket, vagy mit írjak googlébe? Pár ötlettel dobjatok meg kérlek!! Köszönöm!!!
-
swoody
senior tag
Sziasztok.
Videokártyákbol milyen márkát érdemes választani? PCI-E[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
válasz Cicero #15281 üzenetére
A többivel sincs gond...a matrica más szinte csak rajtuk meg a hűtés. Amelyik olcsóbb, több gar van rá és jó hűtésű, szinte bármelyik jó lehet.
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
joey7
őstag
formattálni szeretnék egy új vinyót( nem rendszenek lenne). kb. 10 éve formáztam utóljára vadi újat, s egyszerűen nem tudom,h kéne csinálni pontosan.
feltelepítettem a partition magic-et,de nem indul el. a vezérlőpult sz.gépkezelés menűpontjánál is próbálom,igaz felismeri,de nem tudom ott sem formázni..
vki segítsen ,ne bénázzak már tovább![ Szerkesztve ]
-
IIIstIII
senior tag
Üdv.
AMD Am2 foglalatú 4600+ és 4800+ között az a különbség hogy utóbbiban 2x több a cache. Ez teljesítményben mennyit jelent? Érdemes mindenképpen a nagyobbat venni?
Még egy kérdés: processzor tesztekben látom a procik után írva az EE kifejezést. Ez mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
addikt
Sziasztok,
Van egy 1 Gigás Mp4 lejátszó,
az a gond hogy nem tölti, se USB, se hálózatA pc csak pendrive ként látja,
találkozott valaki ilyen problémával? Mi lehet a gond vele?Flash Type: F285
File ID: 0x0FF0AA55
Vendor ID: 0x10D6
Product ID: 0x1101
Version: 9.1.50
Date: 12/15/2006
Info: SDK-ITEM/ACTIONSGongee.ZH
Manufacturer: Wilson Co. Ltd.
Device Name: S1 Mp3 Player
USB Attribute: USB 2.0
USB ID: (HS) Flash Disk
USB Revision: 1.00 -
Steve-0
őstag
kérdés egy AMD Athlon XP M 2600+ passzív hűtéssel működne?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Steve-0 #15288 üzenetére
Ha nagyobb méretű borda van rajta és a házszellőzés is jó... Meg kell nézni mennyire melegszik. Elősször csak BIOS-ból nézed, ha ott nem megy 50-60fok fölé akkor jöhet a win. Ha itt sem megy 60-70 fölé akkor jöhet vmi Orthos féleség.Szóval csak szépen fokozatosan, és akkor nem nyírod ki, mert időben lekapcsolod a gépet ha túl forró lenne a szitu.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz IIIstIII #15286 üzenetére
EE = Energy Efficient A kisebb fogyasztású (általában jobban húzható) darabokat jelölik így. Érdemes ilyet venni, ha nincs árkülönbség (vagy minimális).
Cache: attól függ, mennyivel kerül többe, mire lesz használva a proci. De sztem nézz be egy amd topikba, az a tuti.
#nincsbennetarcsi
-
törölt tag
-
IIIstIII
senior tag
Köszönöm a linket, kérek ott is egy kis fejtágítást.
Akkor megnyugodtam hogy itt nem lesz akkora különbség mint mondjuk egy P4 és egy Celeron között. Azt még megérdeklődöm hogy ez a 4600+ milyen steppinges.
-
--=Zolee=--
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok kipróbálni egy tápot anélkül hogy a gépembe beszereljem. Nem szertném ha hazavágna valamit, ha esetleg nem oké vele valami.
Kaptam vagy 5 db ismeretlen eredetű/kituggyajó-e tápegységet és ki szertném őket próbálni, de nemtudom hogy kell...Elmenteménavásárba ;)
-
mandras81
senior tag
Sziasztok!
Vista x64 alá a meglévő 2X1 giga memóriához lett véve plusz kettő. Ugyanaz a márka (geil ultra), 800-on mennek.
Azóta a rendszer bizonyos időközönként (mondjuk 4-5 óránként) lefagy.
Memtest lett futtatva (no error), a memóriák a slot-okban ki lettek cserélve, 8 óra Orthos is ment, tehát erről az oldalról a rendszer stabil.
Mik lennének az első gondolataitok, mi okozhatja az instabilitást?
-
tothm
őstag
Sziasztok! Most nemrég elment az áram és a pc körül valami bűzlött a szó szoros értelmében! Azóta ahányszor bekapcsoljuk a gépet, elmegy az áram. Nem tuti hogy a géppel van a gond mert hosszabító se kóser. Tehát: Mit nézzek meg? Gépben mi mehetett el? Előre is köszi: Máté
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anbernic RG556 kézikonzol teszt
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest