Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
zsoi
senior tag
válasz NightFish #92 üzenetére
azért ez LEHET memória hiba/vírus is...
Sátán44: kiindulva abból hogy az office 2003 sp2 tartalmazta az sp1-et, ezért szvsz szerint, igen. Az sp3 tartalmazza az sp1+sp2-tőt. (ha nem akkor úgyis kéri telepítéskor)
ha jól emléxem kb 490 hibát javít az sp3... no comment...
[Szerkesztve]
+néztem, igen tartalmazza [link]
[Szerkesztve]A PC olyan mint a nő: nem lehet kiszámitani hogy reagál 5 perc múlva... :)
-
veterán
válasz NightFish #255 üzenetére
nem kell. csinálhatod egyből egy nagyra, és kész. Én nem igen veszek észre lasulást. Az alokációs fájlméret (nem biztos!) nő ezzel. Tehát egy üres files egy nagyobb partíción több helyet foglal, mint egy kissebben, legalábbis a FAT-nál így volt, NTFS-nél mr lehet nincs is.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz NightFish #16288 üzenetére
Ha nincs kép, akkor ahhoz mi köze lenne a processzornak? Max. annyi, hogy működésképtelen a gép, de akkor már először keressük a hibalehetőséget a videókártyánál!
Nem mozdult ki a helyéről? Kap tápot rendesen? Csatlakozók a helyükön vannak?
CMOS jumperrel reseteltél már? (Előbb húzd ki a tápcsatit!)
Sőt, még az is lehet, hogy a monitor háklis valamire...Sk8erPeter
-
Lenry
félisten
válasz NightFish #16421 üzenetére
vezérlőpult - mappabeállítások - nézet fül - egyszerű megosztás elől kiveszed a pipát
ezután:
jobb klikk tulajdonságok a feloldani kívánt mappán - biztonság fül - speciális - tulajdonos fül, és itt egyszerűen a hozzáadásnál kikeresed magad, és tulajdonba veszed a mappát (ne felejtsd el kipipálni, a Tulajdonos cseréje az altárolókon....-t hogy az almappákon is elvégezze a műveleteket)Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Romeo23
tag
válasz NightFish #16593 üzenetére
Szerintem ha terheletlenül 4x fok, terhelve ezzel a hűtővel nem éghet le, ahoz azért több kell... Nekem anno a húzott A64-em gagyi hűtővel, nyári hőségben prime alatt elérte a 70 fokot is, de még mindíg stabil volt. Ha terhelve újraindul, akkor inkábbb instabil a CPU-d, túl van húzva?
Project Torque nickem: PeArp80
-
kételkedem
addikt
válasz NightFish #16599 üzenetére
A táp erős kalandvágyra utal, de nem igazán indokolja a 45 fokos alaphőmérsékletet.
Csak a magad megnyugtatása véget nem tudsz kölcsönkérni egy FSP, Corsair stb tápot?Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Lenry
félisten
válasz NightFish #17078 üzenetére
azt a partíciót nem tudod változtatni, amelyikről fut az aktuális windows...
egy másik gépben, másik win alól próbáld meg... de szerintem egybefomázás nélkül nem tudod egyesíteni őketGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
mezis
félisten
válasz NightFish #27367 üzenetére
Üdv.!
Az alaplapod képes kezelni azt a processzort ? (Én nemrégen jártam úgy egy alaplappal, hogy frekvenciára, fajtára stimmelt a proc, mégsem volt hajlandó működni. Kiderült, hogy ezt az újabb gyártásű - vékonyabb csíkszélességű - proc.-ot már nem tudja kezelni. Az ASUS honlapjáról ez egyértelműen kiderült, csak nagyon kellett figyelni a proc. típusjelzését.)mezis
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest