Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Steve-0 #15331 üzenetére
Nosztalgia is... De inkább az az oka, hogy egy nagyon régi scanneremhez nem adtak ki Win98-nál újabb op.rendszerhez drivert, a Virtual PC-ben meg valamilyen oknál fogva nem tudtam használni a fizikai LPT1 portot, és gondoltam, egyszerűbb, ha felrakom a Win95-öt, amihez az eredeti gyári szoftvert is kiadták. Kíváncsi voltam, hogy megy...
Sk8erPeter
-
ronson
őstag
Lenne egy olyan problémám, hogy volt nekem egy Asrock AliveNF6P-Athlon X2 3600+- 2*1gb ddr2- Ati HD 2600xt kombó amit eladtam a haveromnak. Nálam egy FSP 350PNF táppal ment. Összerakták, csak felpörögtek a ventik,de már a bios nem bootolt. Gondoltam a 400 codegen lehet a hiba. Kipróbálták a 350PNF-emmel, azzal ment.
Vettem neki egy FSP CRG-400, de azzal megint nem megy? PNF-et akartam venni, de már nem nagyon kapni. Ez a CRG kicsit gyengébb, de csak nem annyival? -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz ronson #15352 üzenetére
Itt pont írnak (Szten Márs) a 350PNF kontra CRG-400 előnyök-hátrányokról: [link]. A lényeg, hogy nagy különbség nincs, max. a +50W, de utóbbinak nagyobb a hangja.
Szóval nemhogy gyengébb lenne a CRG-400...
Tehát nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy ez utóbbit raktátok bele.
Amúgy 350PNF-et még elég sok helyen lehet kapni! (Pl.)
Biztos, hogy jól raktátok össze...?Sk8erPeter
-
n-tek
aktív tag
hello.
van egy centos 5 server, amin van egy win server 2003. Ha a hálózatra csatlakoztatok egy printservert, akkor a servergépen hol tom megnézni, hogy milyen ip cimen kapcsolodik a printserver a hálohoz? vagy egyáltalán hol lehet ezt megnézni? lécci segitsetek. köc
pls help. naon fontos lenne. naon köcceEscape is Just the Begining
-
PPSH
őstag
hi mindenkinek.olyan problemam lenne hogy elinditom az xfrire-t es az egesz gep belassul. mar ujra is telepitettem de akkor is ezt csinalja. mi lehet a gond?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Interceptor
addikt
Hi!
Olyan kábel létezik ami sata-s tápcsatlakozót alakít át molexé? Házventilátor molexes és azért kellene.
Thx.Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
fastleslie
senior tag
válasz Drpro90 #15345 üzenetére
A legtisztább, ha valamilyen foto szerkesztő progival eleve te határozod meg, mi legyen a 10*15-ös képen! Fontos, hogy a kép 2:3 méretarányú legyen kivágás után!
Így eleve jobb lehet a képkihasználás: nem lesznek fehér sávok a kép szélén és le sem marad semmi... De lesz vele egy kis munka!
Ajánlom pl. az ACDSee bármelyik változatát, úgy tudom pl. az 5-ös már ingyenes... De van próbaverziósból már 8,9,10 és Pro stb. 15 napig... -
nyunyu
félisten
Ha a hálózatra csatlakoztatok egy printservert, akkor a servergépen hol tom megnézni, hogy milyen ip cimen kapcsolodik a printserver a hálohoz?
Kezikonyv elovesz, abban le van irva, mi a default IP-je a printszervernek.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz Sk8erPeter #15353 üzenetére
Amúgy 350PNF-et még elég sok helyen lehet kapni! (Pl.)
Rendelj egyet, aztan ne lepodj meg, ha 400CRG-t kapsz helyette
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Interceptor #15356 üzenetére
Én még nem láttam ilyet (ami nem jelenti azt, hogy nincs ugye), de sima Y molex elosztó nem jó?
#nincsbennetarcsi
-
xuldar
addikt
Ha valaki tud XP-s felhasználói jelszót törni, az szóljon PM-ben. Köszi.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Interceptor
addikt
fogalmam sincs. Az átalakító kábelnek az egyik vége molex anya(tűhelyek vannak) kell legyen,ha jól értelmezem,mivel a házventi csatlakozójában vannak a tüskék.Egy gyártó által összerakott gépről van szó nem a sajátom,és úgy rakta össze konfigot, nehogy véletlen bőviteni lehessen.Pl hátul még venti hely sincs stb.
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
xuldar
addikt
válasz fero02 #15362 üzenetére
Sajnos nem tudjuk a rendszergazda jelszavát, a kérdéses useré pedig lejárt az XP szerint, ezért megváltoztatta. Nem tudjuk utolérni azt, aki telepítette az oprendszert, így kissé meg vagyunk lőve. Ha valaki tud megfelelő programot ajánlani, PM-ben írja meg, vagy adhat egy linket. Köszönöm.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
LOTR
addikt
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem autohifi-s témával kapcsolatban, nézegettem fórumokat, de engem az egyelőre nem érdekel, hogy xy típusú erősítőhöz jó e a qw tíusú hangszóró meg hasonlók, hanem, valami alap dolgok érdekelnének csak, ilyet hol találok?
Vagy ha van aki tud válaszolni, akkor lenne majd pár kérdésem.
Kösz, üdv!One Ring to rule them all
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Interceptor #15363 üzenetére
Ilyenre gondoltam, kb bármelyik pc boltban kapsz ilyet.
Gondolom vmi FudzsicúSzímensz csoda gép lehet... Nálunk is ilyen van a cégnél, úgy kellet könyörögnöm, hogy 256MB-ról legyen upgrade 512-re. Azóta hasít az XP.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Interceptor
addikt
nah erre gondoltam: [link]
Nem kell drága gép, csak játékra kell
-
tothm
őstag
Nemtudjátok, hogy esetleg lehetséges-e pendrivet vagy memo karit vinyónak feltüntetni xp-n? Köszi: Máté
-
joey7
őstag
hali,
többgigás fájlokat szeretnék darabolni. milyen progit ajánlanátok hozzá?
-
KisCobiii
aktív tag
Sziasztok.... Tiszteletem
Van 1 számitógép amit "LogMeIn"-el tudok távezzérelni, de szeretném megcsinálni azt ,hogy miközben a gépet távezérlem az elött elhelyezett webkamon (mint pl msn beszélgetésnél) lássam a saját gépemen a képet. Ezt hogy lehetne megoldani vagy milyen programmal? 5leteket várok vagy tanácsot...
Üdv.: KisCobiii
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
Marty8
tag
üdvözletem! a segítségetek kellene! bluetooth-on szeretnék csaklakozni a logitech (erre alkalmas, már kipróbált, jól működő) headsetemmel. Új bluetooth kulcsom ban egy MSI [link].
Mint látható, nem bővelkedünk driverbe és alkalmazásba. Na de drivert az ügyes öcsém csinált. Amit eddig használtam, annak a progijába volt egy ilyen rész, hogy audio eszközhöz csatlakoztatás, és a skype-ba is ismerte, hogy bluetooth audio device...
Most itt tartok: [link][link]
itt semmi hasonló... HELP PLS!M a t y a s
-
PPSH
őstag
senki se tudja miert baxaxik az Xfire?
Cort Z40(EMG 81+85)+Marshall MA100H+Marshall M412A 300W
-
Relisys
senior tag
Hello!
Incredimail-ből ha letöröltem egy levelet a beérkezett üzenetek közül, sőt a törölt elemek közül is akkor azt valahogy visszatudom még állítani?
Nagyon sűrgős és fontos lenne a válasz!Köszi előre is.
-
kkf
aktív tag
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, hogy CAD alatt mi tud hamarabb a szűk keresztmetszett lenni, a VGA, vagy a proci? Konkrétabban egy 9800GX2-őt vissza fog-e fogni egy P4 2800?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Üdv!
kkf"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
kkf
aktív tag
OK, de még mindig nem tudom mit érdemes jobban 3D-zni CAD-hez, burtál procit, vagy brutál VGA-t (persze Quadro kizárva, mert annyira nem brutál a pénztárca ). Most van egy gép CAD-hez, amiben van egy 2800-as P4, egy Geforce 7600GT 256MB, és 2GB RAM. Van kb. 70.000Ft fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
sNiP3rFun
tag
70000 forintból márelég szépen tudsz fejleszteni mellékesen jegyzem meg
-
tothm
őstag
Ha az xp-ről törlöm az all user mappát akkor mi történik? (Kell a hely) Köszi:Máté
-
YODA mester
senior tag
Hi all.
Azt kérdezném, hogy tudja-e valaki, hogy az MSI K8N Master2-FAR deszkába lehet-e 2db kétmagos Opteront rakni (tehát Opt 265-285) vagy csak 2db egymagos vagy 1db kétmagost, mert msi oldalán nincs hozzá CPU lista vagy ilyesmi. Csak a szokásos marketing, hogy Daul Core Ready! meg hasonlók.
Thnx.
-
Steve-0
őstag
hi, nagy help kéne ezekhez nemigazán találok drivert XP-hez.
S3 Trio64 UV+ (86c767) Videokártya
3Dfx Voodoo 3D Accelerator Multimedia Videoeverest csak ennyit ír!.
most kemény 640*480 16biten - 1024*768-at asszem bírta még a régi gépen...
köszi!
-
sNiP3rFun
tag
tothm: Semminemtörténik az előfordulhat hogy start menüben nem lesz minden elérhető.
Jvaslatomokumentumok Zenék, Képek kitörlése (Gyári képek, zenék).
Igy nyersz valamennyit plusz egy lemeztöredezettségmentesítőt végigfuttatni! -
YODA mester
senior tag
válasz YODA mester #15388 üzenetére
CPU list ugyan van, de nem ad választ a kérdésre. HELP PLS!
-
Steve-0
őstag
csak VGA módba tudom elindítani... ez így szar ááá
-
poffsoft
veterán
válasz Steve-0 #15396 üzenetére
próbáld az unknowndevice-t , pontosan milyen karikról is van szó...
[ Szerkesztve ]
-
greatchaos
addikt
tiszteletem!
tuning guruk segítségét érném. adott egy laptop, amit tuningolni szeretnénk processzor téren. az fsb 133-ra való állítása 500 mhz többletet jelent. nincs is ezzel gond, már volt így, csak teszképpen vissza lett állítva alapra. sajnos elhagytam a "receptet". korábban az ordasi gábor féle tuningnet.hu oldalról néztem infókat, csak az az oldal megszünt.
ha valakinek megvan lementve, esetleg másik cikke, hogy az fsb 133-ra történő állításához melyik két lábat kel összekötni, kérem keresen meg
s479-s prociról van szó
Aktív témák
Hirdetés
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest