Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
" De egyszerűen 100 képből ha 1 kép jól sikerült vele amikor fotóztam. Színek nagyon kontrasztosak voltak, nekem a menüje is kicsit átláthatatlan volt,"
A 100 képből 1re kellene példa és akkor talán tudjuk mi volt a hiba. Biztos júzer. Szín meg vagy egyedi beállítás szerint és akkor a JPG lett, vagy nem tudom de az is teljesen jó, főleg egy iPhoneos telefonoshoz képest. Sokan inkább fordítva szoktak panaszkodni, hogy jajj színtelen és élettelen.
Menü miatt max. kösd fel a gatyát, bármilyen gép is ennél csak bonyásabb lesz és tök mindegy mi a márka. Mindegyikben másnak van fura logikája, nekem általában holmindegy, inkább funkció vagy azok összességével van bajom, nem a menü szerkezetével.
Van pár képem G6al meg mindennel is. Bár katalógusaim éppen archívba mennek, egy összesítést azért megnéznék, hogy én mivel mennyi képet csináltam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest