- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Stauffenberg #36017 üzenetére
Egyre szűkebben mérik a próbaidőt. Én annó az Affinityt vettem meg valami állandó licensszel örök pénzért de a többinél is nyomtam az akciós kisnyugdíjast. Mikor a Nik/Google/Dxo kavarodés volt, akkor szintén valami 20 dollárért behúztam önmagában a Dxo-t, külön a Nik pluginokat, csóközön. Csak figyelni kell. Fujihoz is járt Cone express, legalább ki lehetett próbálni. Már nem jár.
Luminarban ezek az automata meg mesterséges intelligenciás dolgok előbb kezdődtek, mint Adobenál, de legalább szarok voltak és félrementek, ha jól emlékszem rá.
Aztán mindenben LRnél maradok, túl sokat nem is variálok dolgokon. Timelapse videókat szeretnék majd csinálni, most jó lenne rendesebb felbontással ahhoz minimál küzdés árán találtam kicsi ingyenes cuccot szóval már csak képet kellene csinálni és ennyi :-D
Héten akartam hajnali madarászni meg mindenfélét, de egyelőre autóm szerelőnél, az éppen mellédumál, mint állat most év vége felé mást nehéz lesz találni aki fogadja, itt tépem a hajam, hogy mi lenne a jó döntés miután mindenkit is elküldök a picsába akkor legalább értelmes költséggel tudjak kiszállni az egészből, így ezer éve nem voltam semerre, max. kicsit városban tekeregtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest