Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- hcl: Xbox One S macerálás
- pityutool: Soproni VasVilla Bringabörze
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xbox kontroller maraton
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
válasz
EmberXY #48048 üzenetére
Akkor is 60 eurót elkérni érte.... Az ember többet várna annyi pénzért + JBL nem egy vacak kinai márka. Van egy Ortizan X10 es Bluetoothos hangszóróm is ami 25euró volt (sajnos nem akasztható mert henger formályu csak ennyi a bajom vele) és ez max hangerőn simán 10 óra + tud s a hangminőség és basszus is van olyan mint a jbl nél
-
HawerKing
őstag
Mind 1 jó szar a JBL CLIP 5 ne vegyetek !!! Viszakértem a pénzt!
-
HawerKing
őstag
Sziasztok van e valakinek JBL Clip 5ös hangszórója? Én tegnap vettem azóta maximumra töltöttem már de max hangerőn alig bir ki 3óra zenehalgatást... Nem találtam róla tesztet kinek mennyit bir valójában, a specifikációinál 12órát írnak de nem írják milyen hangerőn. Kiváncsi lennék másnak is ilyen keveset bír max hangerőn. Vagy vigyem vissza cseréljék ki ? Lehet gyárilag hibás az aksija??
-
HawerKing
őstag
Sziasztok tudja e valaki hogy miért nemlehet megvásárolni az xbox áruházban egyik GTA 4 verziót sem????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kompakt vízhűtés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Synology NAS
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation hibátlan, karcmentes állapotban REKLÁMMENTES
- HP Zbook 17 G4,FHD,i7-7820HQ,32GB,512GB SSD + 1TB ,P3000 6GB VGA,WIN10
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium Karcmentes állapotban!
- HP ZBook 17 G5,17.3",FHD,i7-8850H,32GB DDR4,512GB SSD + 1TB, 6GB VGA,WIN11
- Google Chromecast 4 Google TV Sky Blue - ADAPTER NÉLKÜL --- garival és számlával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest