Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krogoth
senior tag
válasz
kenwood #17973 üzenetére
Hát sajna ez nem jött be, operation system not found. Mjad hétfőn írok egy dövödöt és arról feldobom.
Egyébként vicces: a lapit 40-ért vette. Nekem már önmagában ez kicsit sok érte. Utána láttam, hogy a kijelző és a gép közti kis műanyag izé, ami eltakarja a kábelokat mind a két oldalon letört.
Ezen felül most gépbe beleraktam vinyóját és láss csodát a hdd kondíciója 13%.
És az egész úgy kezdődött, hogy elvitték szervízbe, hogy win-t telepítsenek rá és rendbe tegyék a gépet.
Nagymesterek olyan aprósággal nem foglalkoztak, hogy nem raktak wifi drivert, így csak kábellel lehetett netezni vele. A cpu hűtő körül annyi gané volt, hogy 15-20 perc filmnézés után leállt. Kb. kupaknyi fekete gané kijött.
Na jó ez már kicsit off, még szerencse, hogy pont a gőzös topicba vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Politika
- Gurulunk, WAZE?!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110 i5 6600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman S2 TG DeepCool 580W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest