Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
Új hozzászólás Aktív témák
-
deedee
őstag
maradjunk annyiban,hogy az élet nem mindíg szép,nem mindíg nyújtja azt,amit szeretnénk és ami boldoggá tehetne minket.hullámvőlgyek alkotják ezt az algoritmust is...Minden egyes csúcs öröm és minden egyes mélység bánat,szomorúság,baj.viszont minden mélységet követ egy magasság és ez ad reményt mindenkinek a mindennapi élethez.
amikor évekkel ezelőtt az anyám lelépett és otthagyott engem a csontrákos nevelőapámmal és 3 műszakos munka mellett az ápolásán túl/magatehetetlen volt már a végén.../a háztartást vezetve a pénzhiányon rágódva éldegéltem,akkor nem hittem volna,hogy egyszer még boldogan tudok majd élni.most békés házaséletet élek a párommal,neveljük a 1.5 éves kislányunkat és már a porckorong sérvem se fáj annyira..../kozmo disk rlz!!!! /
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Szólánc.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Gyúrósok ide!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Google Pixel topik
- GTA VI
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest