Új hozzászólás Aktív témák

• evola

senior tag

Szeretnék költözni péntektől az új lakásunkba.
    Vinném magamal a meglévő ADSl-et is, amit 2 éves hűségszerződéssel kötöttem.
    Október végén jár le.
    Egy adott településen belül szeretnék kb 2 km arébb költözni a jelenlegi
    helyzetemtől viszont, az Axelero RT szerint nem tudják áthelyezni az internetelérésemet az új címemre.
    A honlapjuk szerint elérhető a szóban forgó településen az ADSl, itt nincs szó arról,
    hogy csak bizonyos részein, mint a többszöri telefonálgatás után kiderült.
    Most jelenleg két lehetőségem van, vagy ithagyom a szüleimnél a Matáv telefont+
    az Axelero-s ADSl és havonta fizetgetem Októberig, még le nem jár,és vége.
    Vagy felmondom a szerződést, és ki kell fizetnem az elengedett kedvezményt a bekötéstől számítva+ kötbér+ blablabla...
    Azt viszont nem értem, hogy ha jelzem a szándékom, és továbbra is igényleném az internetelérést, akkor miért nem tesznek ők valamit, hogy biztosítani tudják továbbra is a szolgáltatást.
    Nem kényszeríthetnek arra, hogy továbbra is ott lakjak, ahonnan éppen költözni szeretnék, mert egy vagyont kell fizetni a lemondásért!
    A Dégáz és a Démász RT sem kényszerít ilyen aljas módon, szerződésszegésre, hogyha nem tudja a szolgáltatását biztosítani az ''új'' helyen.
    Azt is kitalálták, annak idején, hogy szedjünk össze x számú embert, és létesül ADSl a kisvárosban.
    Ez meg is lett...most arra ösztönöznek megint, hogy sszedjek össze kb 20 embert és akkor azon a részen is lesz valószínűleg hamarabb ADSl.
    Nem szemétség az egész????? :(((

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés