- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
avast! összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Én három gépen is tapasztaltam az utóbbi napokban, h a BFE (alap szűrőprogram) szolgáltatás nem tud betölteni időnként, emiatt a Windows tűzfal sem indul és belassul a net, és/vagy nem működik a hálózat. Mindegyik gépen Win7 HP 64 bit fut és Avast free.
Az Avast is a BFE szolgáltatást használja, bár a free edition-nek nincs tűzfala. Úgy tűnik, h ha a hibaelhárítás menüben beállítom, h az Avast a többi szolgáltatás után töltsön be, nem jelentkezik a probléma - egyelőre. -
finest
addikt
A következő problémám van. Az Avast Home boot idejű keresője az indulás után valmi érvénytelen memóriacímre hivatkozva kilép. Újratelepítettem a progit és a telepítéskor felajánlott keresés még szépen lefutott, miután azonban frissítettem a progit a bootidejű kereső megint kiakadt. Tapasztalta ezt valaki?
Ezt leszámítva normálisan működik a program. -
finest
addikt
válasz
Boeing 737 #544 üzenetére
Oh, ez esetben visszavonom.
-
finest
addikt
válasz
bolcsodal #541 üzenetére
Ez nekem már magas. Ti boeinggel együtt gyakoroltatok vagy mi van?
Olyanra gondoltál-e már, h a haverod Winfos telepítő CD-je vírusos? Esetleg előre letölthetnéd a SP2-t. Nekem is volt ULI chipes gépem, azon is Avast futott, nem kapott el semmit, meg nem is kékhalálozott. Az ULI chipes alplapodhoz a SATA driver kellett volna már első körben is, nem BIOS frissítés, de megoldottad.
Az ultra érzékenységről annyit, h telepíts Win98-at, az állítólag rettentő ellenálló, mert már nem írnak rá vírusokat. Minden hülye XP SP1-et használ!
Bolcsodal, ez egy e-bay account?
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
Boeing 737 #537 üzenetére
''kaspersiky'' - Te nagyon elvetemült csákó vagy! ROLF
Maradjunk annyiban, h valakinek a nagy, kövér vírusokat is be kell kapnia...hacsak nem futtat egymás mellett 2-3 rezidens vírusirtót, így kiküszöbölve az egyes irtók vakfoltjait a ''légvédelmi támadás'' közben.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
bolcsodal #533 üzenetére
Az érdekesség kedvéért próbáld ki a windowsupdate.com-ot a legközelebb, magyar Winfost is frissít ám.
Nekem nem visít az Avast, ha lekapcsolom a Comodot. Van egy olyan sanda gyanúm, h a Te vírusaid úgy vannak, mint a Világok harcában a tripodok, beásva a gépedbe.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Úgy érzem vaalmiről lemaradtam. Neke mbejön az Avast Home. Kár, h a trojaiakat nem mindig veszi észre, de azt észereveszi más progi. Szerintem elfogadható program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged