- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter #2042 üzenetére
Köszi a tippet, közben találtam emberi áron bypassert. Megpróbálom házilag.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Bp-n vagy vonzáskörzetében SGW-s Giulia sw-es bimbizéséhez céleszköze? Ez vagy sgw bypass-t vagy hitelesített diag tool-t jelent. Olajcsere periódust kéne resetelni.
-
TheProb
veterán
Ki kéne azt mérni. Én is mikor faragtam be a hw kit-et a Julisba, alig találtam 1 biztosítékot, ami 0-át adott, ha nem volt gyújtás. Illetve nem tudom, hogy hogyan tervezted a kötést - simán rátekerni a drótot a bizti lábára vagy toldóval - , ha előbbi, akkor szintén tudni kéne, hogy a biztosíték melyik lábára hurkold a vezetékeket.
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter #1826 üzenetére
Na ja, az még nincs a házi eszközparkban...
-
TheProb
veterán
válasz
jerry311 #1824 üzenetére
A "jól meg lett hajtva" stimmel
, de hogy mikor sütődhetett meg, azt nem tudom felidézni. Tavaly voltam 2x is pályanapon, idén vez.technikán, de ezek időben nem esnek egybe mióta a rázást érzem.
Viszont ha "csak" megsült, akkor az idővel egyégesre kéne, hogy kopjon, nem?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ha az egész bódé remegni kezd fékezéskor (fékezési intezitással arányosan), akkor jó eséllyel tárcsa lehet a ludas? Mai kerék cserekor csekkoltam mind a 4 tárcsát és a betéteket és talán annyi eltérést láttam, hogy a hátsó tengelyen lévő tárcsa mint ha simitásra sem lenne sík, amit talán az alábbi kép is alátámaszt a koncentrikus körökkel. Válla amúgy egyiknek sincs és a betétek sincsenek jelzőig kopva.
Mondjuk a rázást elölről, kormányon keresztül (is) érezni leginkább.
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter #1298 üzenetére
jaa, persze. Nem volt elfektetve vagy ilyesmi.
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter #1296 üzenetére
Fullra behúzott állapotban, emelő állapotban lévő csavarral.
Nem tudtam, hogy ezeket is lehet/kell légteleníteni. Utána nézek, bár a manual-ját nem találom ennek a szarnak. Mondjuk gondolom nagy vonalakban ugyan az a működése mindnek. -
TheProb
veterán
Kroki emelőből tud elmenni úgy az olaj, hogy semmi nyoma nem marad? (alatta a padló csont száraz)
Az egyik emelőm pár használat után "meg sem mozdul" és ha jól tudom, akkor az az olaj hiánya miatt lehet. (természetesen a csavar "emelő" állásban van") -
TheProb
veterán
Áhhá, akkor az eltérő menetemelkedés magyarázat lehet arra, hogy a kitámasztóval mért nem volt hajlandó megmozdulni a dugattyú.
Úgy csináltam, ahogy te is írod, kézzel nyomva és tekerve. De ez csak az egyik oldalnál működött. A másiknál tekerhettem a végtelenségig, nem mozdult 1 mm-t sem. Sőt, volt, hogy inkább kifelé mozdult a munkahenger.4/4 ember a nyereg cserét mondta, ma már megjött az új, holnap rakom be.
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Gen 1-es (986) Porsche Boxster-rel van tapasztalata valakinek (akár tulaji, akár szerelői minőségben)? Mire lehet számítani így ~20 évesen a modellnél, az IMS-en túl?
Illetve BP környékén esetleg tud valaki ajánlani korrekt szerelőt? Valahol olvastam egy "Pesti" Norbi nevű egyént, de ez így önmagában nem sokat mond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epic Games Store - Ingyenes What Remains of Edith Finch (PC)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eredeti játékok OFF topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged