- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Indítóakksi keresésre tudtok esetleg "single source of truth"-t? Mert gyakorlatilag ha alkatrészes oldalt, ha gyártói oldalakat nézek, össze vissza ajánlgatnak akksikat.
Illetve van most kifejezetten ajánlott vagy nem ajánlott akku gyártó? Néhány éve ugye az Exide volt kb a legjobb ár/értékűnek tartott gyártó általánosságban. Utóbbi időben meg pont az ellenkezőjét hallom róla. Ez valid?
2007-es mazda 2-höz kellen új akku, egyelőre varta és exide tűnik a 2 legelérhetőbbnek. (utóbbi volt benne eddig is)
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi a tippet, közben találtam emberi áron bypassert. Megpróbálom házilag.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Van esetleg valakinek Bp-n vagy vonzáskörzetében SGW-s Giulia sw-es bimbizéséhez céleszköze? Ez vagy sgw bypass-t vagy hitelesített diag tool-t jelent. Olajcsere periódust kéne resetelni.
-
TheProb
veterán
Ki kéne azt mérni. Én is mikor faragtam be a hw kit-et a Julisba, alig találtam 1 biztosítékot, ami 0-át adott, ha nem volt gyújtás. Illetve nem tudom, hogy hogyan tervezted a kötést - simán rátekerni a drótot a bizti lábára vagy toldóval - , ha előbbi, akkor szintén tudni kéne, hogy a biztosíték melyik lábára hurkold a vezetékeket.
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Na ja, az még nincs a házi eszközparkban...

-
TheProb
veterán
válasz
jerry311
üzenetére
A "jól meg lett hajtva" stimmel
, de hogy mikor sütődhetett meg, azt nem tudom felidézni. Tavaly voltam 2x is pályanapon, idén vez.technikán, de ezek időben nem esnek egybe mióta a rázást érzem.Viszont ha "csak" megsült, akkor az idővel egyégesre kéne, hogy kopjon, nem?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ha az egész bódé remegni kezd fékezéskor (fékezési intezitással arányosan), akkor jó eséllyel tárcsa lehet a ludas? Mai kerék cserekor csekkoltam mind a 4 tárcsát és a betéteket és talán annyi eltérést láttam, hogy a hátsó tengelyen lévő tárcsa mint ha simitásra sem lenne sík, amit talán az alábbi kép is alátámaszt a koncentrikus körökkel. Válla amúgy egyiknek sincs és a betétek sincsenek jelzőig kopva.
Mondjuk a rázást elölről, kormányon keresztül (is) érezni leginkább.

-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
jaa, persze. Nem volt elfektetve vagy ilyesmi.
-
TheProb
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Fullra behúzott állapotban, emelő állapotban lévő csavarral.
Nem tudtam, hogy ezeket is lehet/kell légteleníteni. Utána nézek, bár a manual-ját nem találom ennek a szarnak. Mondjuk gondolom nagy vonalakban ugyan az a működése mindnek. -
TheProb
veterán
Kroki emelőből tud elmenni úgy az olaj, hogy semmi nyoma nem marad? (alatta a padló csont száraz)
Az egyik emelőm pár használat után "meg sem mozdul" és ha jól tudom, akkor az az olaj hiánya miatt lehet. (természetesen a csavar "emelő" állásban van") -
TheProb
veterán
Áhhá, akkor az eltérő menetemelkedés magyarázat lehet arra, hogy a kitámasztóval mért nem volt hajlandó megmozdulni a dugattyú.
Úgy csináltam, ahogy te is írod, kézzel nyomva és tekerve. De ez csak az egyik oldalnál működött. A másiknál tekerhettem a végtelenségig, nem mozdult 1 mm-t sem. Sőt, volt, hogy inkább kifelé mozdult a munkahenger.4/4 ember a nyereg cserét mondta, ma már megjött az új, holnap rakom be.
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Gen 1-es (986) Porsche Boxster-rel van tapasztalata valakinek (akár tulaji, akár szerelői minőségben)? Mire lehet számítani így ~20 évesen a modellnél, az IMS-en túl?
Illetve BP környékén esetleg tud valaki ajánlani korrekt szerelőt? Valahol olvastam egy "Pesti" Norbi nevű egyént, de ez így önmagában nem sokat mond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- EAFC 26
- Filmvilág
- Diablo IV
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Autós topik
- További aktív témák...
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Új Garmin Approach S50 arany cream (felbontott) 2 év garancia
- Apple Homepod Mini
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de hogy mikor sütődhetett meg, azt nem tudom felidézni. Tavaly voltam 2x is pályanapon, idén vez.technikán, de ezek időben nem esnek egybe mióta a rázást érzem.