Hirdetés
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
aktív tag
válasz ANDROID??? #14112 üzenetére
Erről a Winkler videó jutott eszembe ahol az oktató az anyósból vezetve ment vissza a telepre vagy mi is volt az a sztori pontosan.
Winkli alig tudott elindulni kézifékessel első alkalmakkor, azt se tudta mit jelent.
Persze rutin meg elfelejti az ember mert fékről ugorva indul el amúgy is, bár bennem ezek az oktatások annyira megragadtak még évtized után is, hogy el nem tudnám felejteni ezeket. Nem így vezetek, de annyira megragadt még most is hogyan kell menni egy oktató vagy vizsgabiztos mellett, hogy amiken a legtöbben elbuknak felnőtten, fejforgatás, hátranézés tolatás előtt, stop tábla, index minden kormánymozdulatra (még kátyú kerüléshez is), ellentétes irányban kitolatás a parkolásból, kéziféket behúzni parkolás végén stb. El nem tudom felejteni ezeket hiába nem csinálom azóta se. Lehet túl nagy lelki terrornak éltem annak idején azért jegyeztem meg ennyire.[ Szerkesztve ]
Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?
-
Qru
MODERÁTOR
-
kelly416
veterán
Na tessék. Van rajta sapka vagy nincs? Most írod, ha távolságot tart, az a bajod, ha közel jön, akkor meg az a bajod hogy nem férsz, amikor tolatni kellene. De eleve ugy kéne belemenni a kereszteződésbe, hogy ne kelljen tolass, úgyhogy azért Te is hibázol, mint mindenki más is. Csak más hibája Neked is feltűnőbb, mint a sajátod, mint ahogy en is igy vagyok ezzel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Amúgy van logika benne, hogy nem akarod kitörni a nyakadat a felfelé bámulással a pirosnál.
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Robogó, kismotor
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Facebook és Messenger
- Szólánc.
- Stellar Blade
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés