Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Na ezért is irtam, hogy gyerek kérdése is. Sok tapasztalatom nincs, mert a két nagyobb 5 és 7 volt amikor először találkoztunk, de a pici fiam 19 dec 30-as, szóval alig több mint 3. Mindent megért, mindent elmesél, elmagyaraz már. De hozzá tartozik, hogy nagyon sokat foglalkozom Vele. Feladtam sok mindent, és szinte minden délután órákat játszunk.
Tegnap előtt hatra vágta magát az ágyban a fejtámlának, 3 öltés lett a vége. Végig "apa segíts" és "apa kell" volt. Cserébe tényleg olyan, hogy ha ketszer megkérem valamire, huncutságától függ csak a kivitelezés, de többnyire megcsinálja.
Az anyja megvígasztalt, hogy lesz majd rossz ő is, de most még egy cukorfalat. Viszont ez nem rajtam múlik szerintem sem. Ahány gyerek, annyi féle. Ráerősíteni tudunk valamire, de teljesen megváltoztatni nem igazán.Ha meg beteg is, akkor végképp valtozékony lehet a hangulata.
Új hozzászólás Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Amazon
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest