- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, fogalommagyarázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Minden munkának megvan a saját kockázata, aki azt hiszi, hogy a szerelő beszereli, akkor van rá garancia, az elég nagyot téved. Pl. Vannak esetek, amikor pl. B-hez kell nyúlni, hogy az A-t beszereli, de a beszerelés után az A jól működik, a B meg megromlik, erre senki nem fogja garanciát vállalni, és a garanciát nem is tudja az ember érvényesíteni.
Szerintem (is) amit az ember otthon csinálja magának sokszor alaposabban végzi, mint a szerelő vagy a szerviz.
És én is úgy vagyok vele, hogy amiket tudok, akkor megcsinálom én. Pl egy 10 éves volvonak nekem nem okoz problémát, hogy komplett fékrendszert cserélek... Nyilván egy újabb auto okozhat gondot, de akkor először megprobálom utána járni, hogy hogyan működik amit akarok szerelni, aztán megnézem, hogy van-e szerszámok/vagy tudom-e beszerezni őket a szereléshez, ha minden megvan, és úgy érzem hogy menni fog, akkor neki állok, ha nem, akkor irány a szerviz.
Ugyanúgy a kamera vagy egyéb dolgok beszereléssel is, nem mindenki meri hozzá kezdeni, fogadjuk el. Nincs mit fikázni, lenézni, vitatkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Politikai mémek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest