- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-feri65
senior tag
válasz
gabo01 #15916 üzenetére
Azért ajánlottam, mert barátomnak berlingója van, és belepróbáltunk kb-8 középmélyet, egyiknek sem volt mélye, a nagy ajtó miatt,,aztán egyszer csak úgy kivácsiságból betettük az én r6 omat (zöldkosarast) és kisem vettük többet..lett mély...brutális mély...
Azt még hozzáteszem, hogy csak az egyik ajtaja van kiszigetelve, mert időhiány miatt a másik még nincs kész,,,de mindkét ajtóban van(lett) mélytartomány...Én szerintem, ha egy ajtóban jól érzi magát a hangszóró, az akkor már fejről hajtva is megszólal,,mármint mélyhangilag...(főleg ha próbaképp ráteszed a loudnesst)
Meg volt még egy 16 os amivel volt mélye, az egy blaupunkt-volt, de nem tudom a tipusát,,,csak, hát az nem egy jó hangu sugárzó,,de a mélye az ott volt...
R6 ból én az r6a krómozottkosarast ,,sima membránost,,nem gyürtpapirost...nem venném...nem rossz nem rossz...de...nem is jó..
Ha meg egyiksem jön be, akkor a zárt cellás lépésálló hungarocellt befaragod az ajtóba,,jobb hiján..Az nem nyikorog nem mállik szét golyókra...
Szerintem,,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest