Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
laci6600GT #560 üzenetére
Az attól függ milyen típusú az autód - én az enyémben tavaly cseréltettem szélvédőt, 35-ben megállt a mutatvány, ebből 13 volt a munkadíj, és a ragasztóanyag, a maradék pedig a szélvédő maga.
A céges Astrában ( ClassicII ) most cserélték az első szélvédőt az majdnem 80 volt ( márkaszervízben... )
Érdeklődj utána szerelőknél - ha azt mondják ragasztás után két órával elvihető a gép. akkor menekülj, legalább 12 órás száradás kell neki, hogy ne tudjon elmozdulni hazafelé menet...
-
lsc
nagyúr
válasz
Keress egy szélvédőjavítót /nálunk majdnem minden hipermarket parkolóban van egy / , erre csak ő tud válaszolni , ha látja is .
A kárpit levételét a karosszériások és az elektromos szerelők többet gyakorolják , ezért ajánlottam őket .
-
Dzsozi0öt
tag
válasz
Nem bolházol tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest