- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Hát igen. :U Még ha NSU Prinz lenne, nem mondom, bár az 1 forintos ár így sem tűnik túlzottnak. Végülis forgalomból kivonva, tehát fönntartási költsége nincs, és egy zsírul megcsinált Záporjóska egy vicces dolog lehet, na persze nem napi használatra, csak mint kuriózum. Pár év múlva biztos nem sok szépen megmaradt példány lesz belőle az országban, eddig se volt sok.
-
Yaye
őstag
Szerintem B-s asconát még inkább fillérekért lehet venni, de azok már tényleg öreg jószágok, azt csak úgy érdemes, ha egy csomó munkát bele tudsz fektetni, tényleg pöpecül megcsinálni, felújítani, és akkor lehet belőle egy nagyon szép kvázi-veterán autód, ami mellesleg teljesen jól használható is. De olyat, hogy majdnem ingyen megveszed, és hozzá sem kell nyúlni, hát olyat tényleg nehéz (de nem lehetetlen).
-
Yaye
őstag
Nana! Opel sose kop el! :DDD Jó kis strapabíró járgány az ascona, bár bevallom nekem az ascona B jobban teccik, annak a mai csodákkal szemben még autóformája van.
Mindazonáltal én is óvakodnék egy 20 éves automatától. Épp elég drága egy kéziváltó javítása is (nekem is rég esedékes :( ).
Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest