Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Alvást nem terveztem" + "Másnaposan jó móka lesz" -- ez a két mondat nekem nem nagyon jön össze... Ahhoz hogy másnapos légy, nem kéne aludni is?
Ahogy írsz, ebből azt vettem le, hogy jobb, ha "játszósban" megyek le, mert a ruhám is jobban jár
Főleg ha véletlen elalszom a földön
Régen toltuk már a két napig nem alvós mutatványt, nem biztos, hogy most is menni fog, de előtte nap igyekszem korán feküdni, hogy kialudjam magam
"csinálhatunk reggel kis kenyeret is"
ezt sárból gondoltad, vagy van kenyérsütőd, esetleg aratunk, őrölünk és kemencében is sütünk?Már kezdek nagyon kíváncsi lenni a dologra...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest