Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14956) #19617792 válasza Varoz (#14954) üzenetére


#19617792
törölt tag

szarom én le, hogy milyen betűvel írják? ;]

"hagyjuk, ott túl sok az okos. Pont mint itt is a szakmai részen. "

akkor irány trollkodni. ;] egyébként meg lehet, hogy egy-két "okos" jobban ért hozzá. ;) ja, amúgy mégjobb megoldás: külföldi fórum, ott általában magasabb a színvonal.

(#14955) pckownz: proHARDVER, MOBILarena, ITcafe, GAMEpod, ez mind szakmai, IT, mobilinfo, stb. semmi közösségi mert nem kell az. :DDD logoutra meg ritkán kerül ki értelmes téma, mint pl. valami progolós, Linux buherálós, moddolós, elektronikás bármi...
a különböző szegényes laptesztek, VGA-tesztek, meg a többi selejt kategória, azon kívül, hogy tol néhány képet a lapról, meg a BIOS-ról, meg miegyéb, gyakorlatilag csak arra jó, hogy megmutassa hogy ilyenem is van. ha pl. egy "all-in-one" leírás egy D-osztályú erősítőről kikerülne, az már fincsi lenne.
vagy mondjuk egy LED-panel építése és szoftver megírása hozzá, az is. vagy PWM venti vezérlő, USB-ről progolva, saját szofttal, szintén jó téma. vagy egy jó nagy részletes bemutatót szívesen olvasnék a virtualizációról, esetleg multi-threaded programozásról, egy amolyan how-to, technikai háttérrel... vagy ha nem IT, akkor keményen tudományos, asztrofizika, matematika, stb. szintén érdekes lenne.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.