Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
Rohadt telefon megint nem akar jönni, pedig pénteken elv újra fel lett adva elsőbbségivel. Mi a halálnak a fsza van.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #14401 üzenetére
Légy türelemmel. vagy jön vagy nem.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pckownz
őstag
válasz geprombolo #14391 üzenetére
Nyudodtan
-
F34R
nagyúr
megjöttem
-
törölt tag
-
ittakary
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14404 üzenetére
Látodlátod, ennyit a Hitachiról. 404 SAMSUNG RULZ
-
F34R
nagyúr
válasz westcoastog #14406 üzenetére
akkor nyomd fel a telefont ami nem jött meg.
(#14408) ittakary
jó az a hitachi , kellene is egy csak tárolásra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #14409 üzenetére
vinyó firmware frissítés? vagy lap BIOS update?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz #19617792 #14411 üzenetére
Lap biost nem rég frissítettem. amit leszedtem firmware, felraktam, de kiírta hogy nem ehhez a típushoz való... pedig mindent úgy csináltam, ahogy le van írva. és a típus megegyezik a felsoroltakban lévővel. 502 hj
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
Hát ezen felvisítottam
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ismételt bizonyosság, "közkedvelt vezetőinkről" :
[link]"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
pckownz
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #14409 üzenetére
Zk-nak is volt hasonló gondja, nem?
-
törölt tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #14414 üzenetére
na ez már túlmegy minden határon. ehhez azért kell bőr a pofára. már megint kínomban röhögök...
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz pckownz #14415 üzenetére
azt nem tudom. de örülnék ha meg tudnám csinálni, samu alatt pörgősebb volt a rendszer.
Earl: nem sok hozzáfűznivalóm van a szofisztikált kereteken belül.
csinálni kellene egy bootolható pendrivét elsődlegesen, aztán helyet a vinyón, hogy lementsem az adatokat... ehhh ... lesz vele meló
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14414 üzenetére
lol , lopták a fát a gáton a cigányok szóltunk a rendőröknek azt mondták 1 óra itt vannak -,-" . meg sem nézték rendesen a helyet meg az elkövetőt pedig mondtuk hol lakik. enniyt a rend őreiről
-
F34R
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #14417 üzenetére
nekem nem mond tergnap egész nap azt csináltam , 3 eszközöre fért cak fel.
-
pckownz
őstag
Mi ez a nagy istenítése a Trinity apu-nak?
Sajnos lemaradtam ezen a vonalon. Miben különb ez, mint bármelyik IGP-s CPU eddig? -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
- = Zk = -
félisten
-
F34R
nagyúr
válasz - = Zk = - #14424 üzenetére
Llano-t váltja , erősebb CPU és GPU . Annak aki játszik még mindig nem elegendő . Akinek túl régi hardvere van annak megváltás lehet.
-
- = Zk = -
félisten
sztem ezt nem nekem szántad...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #14424 üzenetére
Samu HDD + chipset.
Vagy rosszul emlékszek? -
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #14427 üzenetére
rosszul. nekem nem volt gondom soha semmi ilyesmi
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #14428 üzenetére
Hmm. Divided by zero. fuckthat memory leak.
-
pckownz
őstag
djvu fájlt mi a faszommal nyitok meg?
Hmm. Mint ha már találkoztam volna ilyen problémával. Mi is a neve ennek....?
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz pckownz #14434 üzenetére
a wubi már csak ilyen . ezt csak úgy tudnád normálisan ha csinálnál egy ext4-s partíciót meg swapot meg a /home-nak is lecsípsz egy keveset. felraksz mondjuk egy debiant (mert magyar meg kb azt raksz bele amit akarsz ) és kész. utánna egy grub update és megvan a két rendszered.
vagy live ubuntu cd és gparted-el megcsinálod.
-
- = Zk = -
félisten
kékhalált kapok, és nem találom a MiniDump mappában.. az miért lehet?.. holott volt vagy 4-5 mióta hazajöttem." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ittakary
nagyúr
van olyan nektek is amikor minden ok nélkül érzitek azt hogy "mindjártszétbaszazideg" na most nekem ez van. Mindjárt szétszabok valamit...
-
westcoastog
veterán
válasz ittakary #14440 üzenetére
Igen, csak engem nem az ideg baszott szét, hanem én a még megjavítható dvd lejátszót.
Ilyen dühkitörés féleség, de már kihúztam belőle magam.
Nem éri meg szétbaszni semmit, mert lehet a végén oylat sikerül amire még szükséged lenne, a szekrényemen is repesztettem már megy egy polcot.(#14442) Ł-IceRocK-Ł
semmi, gyerek alig ír, de nemrég írtam neki hogy ha már fel-felnézeget akkor legyen már hajlandó mindig írni, mert így nem megy túl gördülékenyen a dolog. Monitort sem tudom hogy adom el neki ha szökőévente párszor ír.
Most itt van kíváncsi vagyok ír e. Pedig már jó lenne ha ellenne adva a monitor, msot a hét közepén érkezik a használt 22-es dell. Nem szeretném ha elkapkodnák.[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
válasz westcoastog #14441 üzenetére
Telóról hír?
-
Varoz
addikt
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest