Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
válasz Mákos7észta #6494 üzenetére
üdv sm2.0 4566/hdr sm3 5021/cpu 4878
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
hogy és hol tudnám megnézni a kari höfokát?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
losi73
senior tag
javitottam az miért van hogy a rivatunerel vagy 62%-ra rakja a ventit vagy 92%-ra köztest nem tudok állitani
[ Szerkesztve ]
-
rollins
őstag
Lenne még pár kérdésem:
7.11 driver fennt van, CCC nélkül, de minden win. indulásnál valamit telepíteni akar, nem tudom mi lehet ez.
Tuning nálam nem igazán megy 750/920 -at sem bírja, 3dmark06-nál egy idő után le is fagy vagy sötét kép, ott abba is hagytam, Rivatunerrel (2.06) próbáltam feljebb tekerni. Tuninghoz kell az a spéci bios Sapphire HD350-hez, vagy másnál enélkül is megy?[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
válasz rollins #6507 üzenetére
üdv a a huzás lehet a táp miatt nem megy most néztemnm a dobozon 30ampert irnak azt sok táp nem tudja
-
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Aláírásomban lévő kártyát szeretném lecserélni egy 3850 vagy 3870es kártyára, amit egy Samsung 245t 24"-os monitorral használnék full HD felbontásban. Kérdésem az lenne, hogy elég a 3850 full HD felbontáshoz, vagy jobb lenne a 3870. Játszani nem nagyon szoktam, szinte csak 1080p felbontású filmekhez kellene. Esetleg néha nyomok egy meccset a fifával, de nem elsődleges szempont
Köszi a válaszokat
-
Rover623
félisten
Hali RV670 fanok...
Nem szoktam gerjeszteni a tüzet, de nem nagyon reklámozzátok a 3DMark eredményeiteket a témáról szóló topicban...pedig a nép szomjazza a teszteredményeit az AMD új üdvöskéjének...
Vettem hát magamnak a bátorságot és kicsit mazsoláztam innen...
Jelenleg a 2900-as kategóriába tettelek benneteket, de úgy nézem kaptok egy önálló szekciót...primus inter pares
-
rollins
őstag
735/882 -nél lement a 3dmark06: 8260 [link] (x2 2400mhz, 800mhz ddr2) Úgy nézem 350pnf fsp tudja a 30A-t, ha jól veszem ki: [link]
Rover623 Hello, ritkán látni mostanában. 3dmark-kal csak az eléjén foglalkozok, utána már nem fog érdekelni, de kezdésnek jó ez is, ismerkedni a vga-val (sapphire 3850 256mb).[ Szerkesztve ]
-
Bagira01
veterán
Most mi a gond ezekkel a hd3870-kkel? Ennyire betesz a 256bit? Vki kapjon már el(persze szigorúan c2d-vel ) 3dmarkba és akkor fontolóra veszem hogy vegyek egyet
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
losi73
senior tag
válasz Rover623 #6511 üzenetére
üdv a az én karim is Sapphire és alapon huzás nélküli az eredmény gyári hütövel,kösszi a többiek nevében is
-
prmcsk
addikt
válasz rollins #6513 üzenetére
Hát azért a ráírt teljesítmény nem igazán "konkrét", hogy finoman fogalmazzak...
Egy kicsit sok lenne egy 350W-os tápnak, meg a fizikának is, ha egy ilyen teljesítményű táp a 2 db.+12 voltos ágán 18+16 Ampert tudna "kerálni"...."Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
bajusz15
senior tag
magyarország miért ilyen ....???
remélem minnél hamarabb megjön a kártyám (HD3870) és akkor semmi sem állhat az utamba[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
üdv valaki tudna válaszolni az elötzö hozzászólásaimhoz????HELPPPP
-
P00By
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #6520 üzenetére
ezt nem tudtam wááá
-
Bagira01
veterán
válasz Alvin_ti4200 #6520 üzenetére
Elsősorban ja. Azért bántaná a lelkem, ha a régi jó kis hd2900-nál gyengébbet vennék Most mondja meg vki, hogy nincs benne kraft vagy csak kímélgetitek?
-
losi73
senior tag
hol tudom megnézni a kártya hömérségletét és a ventit mivel lehet rendesen szabályozni mert a riva tuner 60-rol 90 re ugrik közte nem tudom állitani,esetleg olyan everest ami már ismeri a kártyát???ja és melyik driver a legjobb tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Sztem olvasd el syn7h37ic barát irományát!Rivatuner ventilátor vezérlése!
#6528:Rivatunerrel
[ Szerkesztve ]
-
Rover623
félisten
Megkaptátok az önálló szekciót...
primus inter pares
-
Bagira01
veterán
válasz deniro2 #6530 üzenetére
Hd2900 mostanra max 55k körül van. Hd3850 min 37k(jó volt 29-ért is de már nincs és nem is garis) És a hd3870-nek kéne a 2900-l egy szinten lenni és az árban is kb ott van. Szóval lehet markba jobb a hd2900 játékba kb egy szint, fogyasztás az nem kérdés és a hd2900 hangja sem könnyű eset . Hd3850 elismerem, hogy jó kis kari, csak nekem cf-be kéne és ahoz még nem elég olcsó
-
Gaboman
nagyúr
-
rollins
őstag
Azt mondod fizikai képtelenség 18+16A? Nem tudom, pedig dícsérni szokták az FSP-t, még nem láttam hogy túlzónak írták volna a feltüntetett adatait. Szval passz.
Ígérem ma utoljára 3dmark -ról..: Ahogy nézem a táblázatot, látom Alvin 740/1998 -ra húzta Nem tudtam hogy gpu vagy a ram nem bírja. Jé, de megy 1000mhz-et is. [link], így gpu: 736mhz, vram: effektív 2000mhz-en lett a 3dmark06: 8332 [link]
(cpu, ram maradt alapon)[ Szerkesztve ]
-
Phelus
csendes tag
Mi a különbség a Sapphire 3870 Lite és Full között? Jól sejtem hogy a Lite-ból kihagyják a Black Box-ot?
"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
-
Mákos7észta
aktív tag
új eredmény, minden fontos infó itt van
Egyébként valamelyik 3850 tulaj nem tudna dobni egy screenshotot ATi Overdrive (catalyst control center) részből? Nekem 720/950 a max, és ha egy Mhz- el is tovább húzom (persze más progival), kifagy...
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Bagira01
veterán
-
Phelus
csendes tag
Sapphire Radeon HD 3870 512M GDDR4 PCI-E DUAL DVI-I / TVO LITE 2 év 44 767 Ft. 53 720 Ft.
valahogy így, ezt pl a szamitogepshop.hu -ról szedtem, az Alien árlistán pedig ugyanez csak Full változatban és egy 10-essel drágábban.
"The Tower of Guard shall ever northward gaze..."
-
rollins
őstag
Megnéztem a eszközkezelőben mi a fene az az ismeretlen eszköz: Internal High Definition Audio Bus, Sapphire is írja: Integrated HD audio controller with multi-channel (5.1) AC3 support, enabling a plug-and-play cable-less audio solution
Csak halvány sejtésem volt hogy ez. Hisz vga-ból is gyühet a hang Tudom hülye vagyok, nekem ez újdonság, de nem hiszem hogy lesz alkalmam kipróbálni a HD-t. Le is tiltottam.
(Látom Rover frisítette listát, köszi)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest