Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMfan77
csendes tag
Hát, én 1680X1050-ben szeretnék játszani, mert ezt tudja a monitorom, szerintem ez már elég magas felbontás, ezért gondoltam az 1 gigára 4870-re.
Azt nem tudnád megmondani, hogy mekkora a kártya ?
Csak azért fontos,mert az előző vga-m, ami egy ASUS EN8800GTS 320MB, is már elég batár darab volt, bazinagy ventivel és már csak olyan 5-6 centi plusz hely van mögötte, szóval nem akarok még a házzal is szívni. Ahogy megfigyeltem a Toxic nagyobb méretű a hűtőizék miatt, szóval az semmiképp se lenne jó nekem, mert már nemtom mi szerint valami 29 centis ami nehezen fér el itt nálam. A Lite verzió úgy látom kisebb. Van rá esély, hogy nem nagyobb a 8800GTS-nél ??? -
RMfan77
csendes tag
""Jól gondolod. Nagyon ritka,hogy az 512 MB lenne a szűk keresztmetszet. Ha a tudat megnyugtat, hogy 1GB ram csücsül a kártyádon, akkor vedd azt, ha ez nem fontos, akkor 512. Semmivel sem lesz rosszabb""
Ez valóban igaz ??? Tehát a jövőre nézve sem lesz fontos, hogy 1GB a memóriája?
Csak mert én épp egy 1 gigásba terveztem beúítani épp azért ebbe, hogy ez talán tovább lesz jó a memóriatöbblet miatt, de akkor azt mondjátok, hogy egy 512-es ugyanúgy megfelel???
A Toxix verzióval az a baj, hogy bele se férne a gépházamba
ahogy néztem. Ergo 1GB-s Lite-ot néztem ki Sapphire-tól.Akinek Toxic van, az meg tudná mondaná a méreteteit úgy kb ???
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- Bontatlan iPhone 16 (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak azért fontos,mert az előző vga-m, ami egy ASUS EN8800GTS 320MB, is már elég batár darab volt, bazinagy ventivel és már csak olyan 5-6 centi plusz hely van mögötte, szóval nem akarok még a házzal is szívni. Ahogy megfigyeltem a Toxic nagyobb méretű a hűtőizék miatt, szóval az semmiképp se lenne jó nekem, mert már nemtom mi szerint valami 29 centis ami nehezen fér el itt nálam. A Lite verzió úgy látom kisebb. Van rá esély, hogy nem nagyobb a 8800GTS-nél ???
ahogy néztem. Ergo 1GB-s Lite-ot néztem ki Sapphire-tól.