Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
jakobinus
üzenetére
Sztem az utóbbi a magyarázat, idle és load hőmérséklet nem ventiszabályzás függvénye

#6958 zodo : Farigcsálásról szó sincs, csak a ventit venném le, mert a kártyára merőlegesen egy 12-es AC venti hűtene
Nem lowprofil ház lesz, a riser semmit nem old meg
Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném 
#6959 F.B.I.: Nem mondtam ellenkezőjét
És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném. -
Chaser
legenda
válasz
jakobinus
üzenetére
Tudsz csinálni róla egy képet? Vagy egy linket adni amin rajta van? Az enyémen ez a pezsgő szín nem volt, és ott csak 1 fokozat volt, porszívó
A zalmis meg ugye nem ilyen, lehet javították a GB-nél a cuccot, és ez már új rev? 
szerk: #6894 atom360: Legalább megvan a hiba

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Compaq gépből van? A ház 1ébként egy átépített thinkcenter lesz, ha eljutok odáig hogy átépítem. Ha tényleg free adod a risert, akkor lehet kell, menni hova kellene? Sztem 1xűbb a posta, természetesen fizetném 
És nem engedek belőlük, utsó pc-m egy jó darabig, olyan lesz amilyennek szeretném.
Az enyém és még sok emberkéé 1 percesen is odavágott a porszívó hangjának
Fix a venti vagy tudod szabályozni?