Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Olyan karim van mint neked. És lehet állítani a venti fordszámot, és csendes is. Enyém nem kerreg, tehát a tiéd-el lesz vmi baj. Én is azt mondom, vidd vissza. Az meg, hogy a memoria frekit nem vesszi vissza, nem zavar, nem jelent sokat fogyasztásban. Gpu-t szépen visszavesszi és ez a lényeg. (és jól lehet tuningolni, pont a remek hütés miatt, de értelme nem tudom menyi van, mivel alapon is nagyon szépen elfutt rajta minden játék amit probáltam) Gyári drivert nem is probáltam, amikor megvettem, rögtön az ati oldalárol szedtem a le a ccc-t. 9.10-est, és azóta is azt használom teljes megelégedettségel. (vista64bit)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Óra topik
- Kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elden Ring
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.06
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő