Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stirlitz
senior tag
Nos, csak 3Gb ramom volt, de egy kedves barát, felajánlott érte 8Gb-ot. 0 forintért ment a csere.
Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Neki sok ramja volt, én meg épp panaszkodtam, hogy már megint elfogyott videovágás közben. De amúgy a legjobb amiért nekem bejött a 8Gb ram, az az, hogy, futt az RFactor, és tálcán melette megy a MW2 is. Ide-oda váltok a két játék közt multiplayerben. És nincs hdd darálás, csak simán vált, mint 2weblap között majdnem
(Vista 64bit az op. rendszer már 1.5 éve. Nekem bejött.)