Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri
addikt
Magamnak hiszek és nem a teszteknek,ennyi!
Én azért hiteles forrásnak tekintek egy PH-s tesztet.Jellemző magyar mentalitás,hogy egy cseppet sem tudunk örülni annak amink van
Mért ne örülnék? Viszont az nagyon jóindulatú túlzás, hogy bármihez elég egy 6850 1080p-ben, amihez pedig nem, az egy bughalmaz.Min. Fps esetenként 30 alá megy ...huhh..te is tudod,hogy nem ettől játszhatatlan egy játék!?
Nem játszhatatlan, csak van, akit zavar. Mindenkinek más elvárásai vannak.Komolyan nem értem miért nem válaszoltad meg egyszerűen CHIPMan-nak a kérdését és vonultál volna vissza mint ahogyan ezt eddig is tetted.
Amiben tudtam, segítettem.Majd szólok eskü ha olyan szituáció lesz amikor előmerészkedhetsz okoskodni -alkalmanként bizonygatni ,hogy milyen szar kártyád-kártyánk is van
Az ilyen magatartást pedig mellőzd, kérlek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Poco X6 Pro - ötös alá
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Háztartási gépek
- EAFC 26
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Silvercrest Rajztábla
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi