Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigibogyo
csendes tag
Szisztok!
egy VTX3D 6850-es kártyám van, régebben már jártam itt... amikor lebeszéltek a tuningról
a problémám az hogy nagyon melegszik a kártya bár hibát nem dob.. de úgyérzem a 74 fok nem éppen optimális gondolom hogy már került bele por rendesen.. azon gondolkoztam hogy ha leszedném a burkolatot, kipucolnám és burkolat nélkül tenném vissza újrapasztázva nem lenne jobb ? vagy gondolkozzak el hűtő cserén ? -
miresz
veterán
válasz szigibogyo #17502 üzenetére
Gondolom nem igazán szellős a házad,hogy ennyire melegszik,bár ez még nem egy vészes érték.Újrapasztázni még tuti nem kell,de kipucolni a porból azért illik néha a gépet.
-
L4mie
veterán
válasz zoleeno1 #17501 üzenetére
story röviden, már 2 generációs 8xx óra van ICQ-s HIS-em és minddel nagyon elégedett voltam, gondoltam most váltok, nézem iponban...nincs...nézem itt ott amott szokott számtechboltokban sehol O.o wtf...rákeresek árgépen 2 hely, cellcom (kis zugboltnak tűnő) és pixmania, na pixmániából max objektívsapkát rendelnék, de VGA-t az fix hogy nem veszek onnan, közben kolléga megnyugtatott, hogy cellcomosktól vett és korrektek voltak, csak hosszú az átfutás, így én is belevágtam, így lett cellcom, remélem ma tényleg meglesz amúgy 50.2k volt. ami szerintem jó ár. ^_^
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
szigibogyo
csendes tag
válasz miresz #17503 üzenetére
az az igazság hogy full kopasz a ház az oldallapokat már az elején lekaptam hogy jobban forogjon benne a levegő és így nem is olyan hangos.. így viszont jobban porosodik ez tény. szerintem a burkolat sokat fog rajta, egyik ismerősöm levette az övéről bár nem ez a típus de neki 5 fokkal kevesebb lett...
-
Biga123
addikt
válasz szigibogyo #17505 üzenetére
amúgy ha fenn az oldallap és rendesen be van ventizve a ház jobb lehet a légáramlás .. ergo hüvösebb is lehet ..
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
///Krisz\\\
senior tag
Nekem ezekből ([link] [link] [link] [link]) nem az jön le, hogy a "hibás kártya" és a BS-es kártya is ugyanazt a hibajelenséget produkálná. Csak egy közös van bennük a no signal-os képernyő. És sajnos pont ez volt a baj, mert így nem tudtuk bizonyítani a boltnak, hogy hibás, mert csak néha szállt el, ha állandóan elszállt volna akkor nem lett volna gond a gariztatással, mert csak oda megyünk, megmutatjuk, hogy szar és cserélik.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Beri
addikt
válasz ///Krisz\\\ #17507 üzenetére
A kiváltó ok lehet többféle, a "no signal-os képernyő" ugyanaz.
BS = "no signal-os képernyő"eladó Aromamizer RDTA V1
-
L4mie
veterán
na csodás, tököm se vesz többet semmit nyomorék zugboltból -.-'
alapból 2 hét a szállítási idejük, de az hogy kommunikálunk az ügyféllel az smafu...
felhívom, hogy mára ígérték a VGA-t mehetek-e érte. 1 óra próbálkozás után nagynehezen felveszik, és közlik, hogy jajj hát ma nem, csak hétfőn tudják adni, mert csúszott a szállítás....mert olyan rohadtnehéz ám, egy listán szereplő terméket 2 hét alatt beszerezni :/
maradok a jól bevállt boltoknál ipon, aqua, azokkal nincs ilyen idegbaj....csak éppen HIS-t nem lehet már kapni sehol... hogy miért azt megint csak nem tudomDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
zolisx4
őstag
válasz ///Krisz\\\ #17507 üzenetére
Lehet hogy alibaba78 van igaza és nekem a volt VTX kártyám hasonló tünetei nem a nevezett BS hiba volt csak hasonlított .
Krisz
Ha biztosan tudod hogy garis a kártya ,akkor visszaviszed ugy a boltba hogy nem biztos hogy előjön a hiba ???? Csak úgy szabad vissza vinni ha már teljesen halott ..[ Szerkesztve ]
-
csucsbicep
nagyúr
válasz szigibogyo #17502 üzenetére
74 fok az nem vészes. Sztem nem kell újrapasztázni, max kicsit portalanítod és kész is.
-
L4mie
veterán
Urak!
ennek a hangjáról valami infó?
dB(A) értéknek külön örülnék, sajnos a weblapon nincs értékelhető infó, vagyis nem találtam.
[ASUS EAH6870 DC][ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz miresz #17515 üzenetére
Király, egész meggyőző :]
Bár HiS volt az álmom, de sajnos elérhetetlen, mármint 2 hét után hétfőre hoznák, de addig nem tudok várni, meg ez sajnos rávilágított, hogy mivan ha garanciális problémák lesznek, legjobb gyártónál is előfordul.
Szval visszamondtam, olyan édes hangja volt az ügyintéző kislánynak, hogy belesajdúlt a szívem :/Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
silver87
tag
Üdv!
Melyik kártya jobb?
ASUS Videókártya PCI-Ex16x ATI HD 6950 DirectCU II 2GB DDR5
msi 480gtx twin forz II
köszi..
-
MiB
tag
Hi
DB tekintetében melyik a leghalkabb 6870? Van vmi táblázat erről?
-
miresz
veterán
A Zalman betör a videokártya piacra és persze mit gyárt?
-
tarsoly74
tag
nekem ez van :
http://xfxforce.com/en-gb/Products/Graphics-Cards/ATI/AMD-Radeon-HD-6000/AMD-Radeon-HD-6870.aspx
az msi után nem is lehet hallani a hangját
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :DDD
-
RetepNyaraB
veterán
válasz RetepNyaraB #17469 üzenetére
Bocs, hogy itt is, a megfelelő helyen nem válaszoltak és én agresszív kismalac vagyok (nemvárok )
Tehát egy win7 jelentős különbséget lenne képes felmutatni a vistámhoz képest annyira, hogy édemes vennem (64 bit persze. A mostani is az)?
Aki nem lapoz vissza: alaplap csere után nem húztam újra a wint, mert megy úgy is. Le lettem hurrogva
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Alister71
nagyúr
válasz ALONSO11 #17530 üzenetére
Azt is elmondtam már, hogy a böngésző alatt, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, akkor kevés a 100/150-es órajel.
Azt is elmondtam már, hogy nekem is ezt csinálta.
Azt is elmondtam már, hogy visszaraktam a régebbi biost, amiben 300/300 a 2D-s órajel, és azóta megszűnt ez a gondom.
Azt is elmondták már többen is, hogy az nVidia kártyáknál is a túl alacsony 2D-s órajel okozta ugyanezt a hibát.
Sőt ez a hiba leggyakrabban a Firefox alatt jön elő.
Milyen, és mennyi érdemi válaszra van még szükséged?Te csak írsz, és nem olvasol?
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
tarsoly74
tag
akkor nekem azért nem volt soha gondom, mert mindent használok csak firefox-ot nem
Kedvenc állatom a rántott csirke ! :DDD
-
-
zoleeno1
veterán
én azt nem értem, hogy miért okoz hibát az alap órajel, amikor maxra ugrik (esetemben 915/1050) ha be van kapcsolva a hardver gyorsítás és nem alapon jár
Honor Magic5 Pro
-
Alister71
nagyúr
válasz zoleeno1 #17542 üzenetére
A biosuk tartalmaz egy 600/1000-es órajelet is, amit ilyen esetekben kellene használnia. Firefox, HD filmek nézése alatt. Itt nem stimmel valami. Valamelyik driver útán jött elő ez a hiba, és azóta is megmaradt. Nem tudom most hirtelen melyik volt az a driver. De én is káromkodtam miatta párszor, mígnem eszembe jutott, hogy biost cserélek, vissza a régire. Véletlenül azzal jó lett. Akkor kezdett összeállni a kép.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Gaboman
nagyúr
Szevasztok!
Megjöttem az új géppel!!!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest