Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ershess
csendes tag
válasz lacam71 #17097 üzenetére
Nálam is egy Sapphire 6870 ketyeg, folyamatosan 990/1200on, stabil és nagyon korrekt. Mindenképpen ajánlani tudom csak. Ráadásul, ha pontosak az információim a Sapphire most már nem a DiRT3-as promot nyomja, hanem BF3 steam dl codeot dobál melléjük. Trixxről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
Ershess
csendes tag
válasz miresz #17372 üzenetére
Nem értem miért kell flegmázni a gyerekkel. Tisztán látszik, hogy jobban képben van % ügyileg, mint te. Nem érted, hogy több %??? Nem lényeg, hogy napokig teszteltünk 6850nel, 6870nel és 6870 CF-fel is, pontosan azért, hogy értelmes, valós, saját szemmel látott eredmények alapján tudjunk ajánlani másoknak, ô biztos sokkal több tesztet olvasott róla a neten. 6870 & 6870 CF ftw. A teljesítményrôl meg annyit, hogy egy húzott 6850 kb egy 6870 szintje, viszont egy jó minôségû 6870 simán hozza stabilan a 6950 szintjét ami már komoly ár és teljesítménynövekedést is jelent.
-
Ershess
csendes tag
válasz zolisx4 #17375 üzenetére
Olvasgatok egy ideje, csak éppen nem bírtam már szó nélkül hagyni belinho és kis csapata vergôdését a 6850-rôl, amikor tisztán látszik, hogy nincs képben 6870 fronton. Úgy gondolom miresz adott már pár hasznos tanácsot itt, eleget ahhoz, hogy ne kelljen azt feltételezni, hogy csak puszta unalomból, vagy passióból "ha te A akkor én B" módon vitatkozik valakivel. Amennyiben a smiley-k hiánya miatt esetleg azt a "cseppnyi" iróniát nem vetted volna észre, amit a mondandómba csempésztem, elnézést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest