Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SteveButabi
csendes tag
Nu, egy érdekesség. Ha a test-re nyomok rá és húzom, akkor 1mp alatt visszaáll alaphelyzetben, mintha semmi nem történne, mert ha alaphelyzetben nyomok rá a test-re, akkor dolgozik 10mp-t majd kidobja, hogy PASSED,és akkor nyomhatok az accept-re.Remélem világos! Ha húzva van, akkor a test nem csinál semmit, ha nincs húzva, akkor meg igen.
-
SteveButabi
csendes tag
Hi!
Az mitől van, hogy leszedtem a legújabb (7.1-es, ezt a számozást nem értem, mert elvileg a 7.9-nek kéne lennie, de 2007.okt.11-i dátumu a driver) catalyst-t, de az overdrive nem megy. Hibajelenség: Overdrive van, felhuzom, rányomok az appyly-ra vagy test-re, és visszaáll eredetibe az egész!
Sapphire 2600xt-m van!Köszi!
-
SteveButabi
csendes tag
Hi!
Olyan furcsaságot tapasztalok Sapphire 2600XT kártyámmal, hogy ha kiterjesztett asztalt hasnzálok (LCD TV miatt), akkor akadozik a film lejátszás. 720p-s MKV videot ha klón módban játszom le 30%-ra terhelo a taskmanager szerint a procit (X2 4000+ procim van, tehát az egyik magot 60%-ra terheli). Viszont kiterjesztett asztal módban 50%-ra, ami egy mag esetében 100%-ot jelent, és ezért akad a film. Ezt miért csinlja? valami ötlet a megszüntetésésre?
Köszi: Isti -
SteveButabi
csendes tag
Hi!
2(4/6)00Xt/pro kártyák közül van olyan, amin EGYSZERRE tudok 3 képernyőt nézni? TV (Tv-Out), LCD TV (hdmi 5.1-es hanggal), monitor DVI/D-SUB(lehetőleg mindkettőre legyen lehetőség átalakítóval). Xpertvision, Sapphire képes erre, vagy csak egyszerre 2-t tudok nézni az adott lehetőségek közül(ilyennel már találkoztam valami 2400xt leírásban, illetve 2400pro esetén ha hdmi-re ment a jel, akkor a többi port le lett zárva)! Válaszokat sűrgőssen várnék, mert holnap készülök megvenni! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- JURA Impressa F50 automata kávéfőző cappuccino fejjel eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, de nem számottevő a különbség, pedig 800/700-ról húztam 850/750-re, elvileg.