- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabx76
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakinek tudok segíteni (már kérdezték itt a fórumon korábban) a döntésben.
Még korábban vettem egy Sapphire HD2600XT DDR3-ast a kisebbik gépembe, de elégedetlen voltam a zajjal, amit kiadott, ezért elkezdtem keresgetni valamiféle passzív megoldást.
Feltétel volt, hogy a hűtőbordák a kártya túloldalán legyenek, mert csak így férek el.
Meg is lett kiválasztott, a neve: Zalman VNF100.
Ez amit a HIS is szerel a kártyáira, csak 2 hőcsővel. Kicsit féltem, hogy nem fog rámenni a Sapphire-ra, de szerencsére félelmem alaptalannak bizonyult.Ami a hőmérsékletet illeti, jól szellőző házban 50-70 fokig megy fel terheléstől függően, viszont rossz szellőzés esetén necces. (Egyszer kipróbáltam kikapcsolt házventivel és CoD4 közben felment 85-re)
Szóval ha ilyet tervez venni valaki, csak nyugodtan, de szellőzésre figyelni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest