Hirdetés
- Yézi: Blekk Frájdéj
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
van hozzá driver, nem tudom már, hogy hol sikerült megtalálnom. 9.4es+hotfix. ha kell, akkor átküldöm. nekem műxik win7tel.
Anno, mikor tavalyelőtt karácsonykor megvettem a kártyát, nem működött, szerviz -> azt mondják semmi baja. Aha, kiderült, hogy a gyári driver nem jó LOOL. Azóta is csak 1 db működő verzióm van hozzá.... Ez az első ati kártyám és az utolsó is. Jó kártya, de a support az szörnyű. Nagyot csalódtam az AMD-ben, pedig nekem azelőtt csak AMD gépem volt, időközben az is beszart, kipróbáltam az intelt, egyelőre tetszik. Bocs, ez egy kicsit más tészta, csak érzékeltettem, hogy pedig igen elkötelezett híve voltam az AMD-nek, de most már azt mondom: soha többet. (főleg, hogy eddig minden amd-s procimat, vagy lapomat azért kellett cserélni, mert tönkrement, apám meg inteles, neki ilyen gondja sosem volt) bocs az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- Eladó Inno3D iChill GTX 1070 X4
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest