- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Haart
addikt
Akkor ez van meg
Megilyedtem hogy mindenhol csak az 1.3-as van mondom LOL. Viszont nemtom hogykéne beálíltani mert levan véve a kártyám órajele viszont ablakos gaméknél nem nagyon akar ugye 2/3d váltást csinálni, így mindig nekem kell. Elvileg van valami hogy belehet állítani de wownál ha elindul felnyomja az órajelet utána visszaugrik ahogy elindul a progi. wáááááááááá
-
Haart
addikt
Írja már le valaki hogy melyik a legújabb verziójú ATT. Thx
-
Haart
addikt
Egy sima 4870-el el lehet érni a 4890 órajeleit? Simán elérhető, vagy lehetetlen? Nemtudom mennyire húzhatóak ezek a 4870-ek.
-
Haart
addikt
Ebben csak az a gond hogy az én tapasztalataim szerint pont fordítva van. Nekem pl minden sapphire kártyám tönkrement eddig, többet nem is veszek. Itt meg a teszt szerint a legjobbak között van LOL. Giga az egyik legszarabb a tesztbe és eddig egy karival se volt bajom
Érdekes...
-
Haart
addikt
Most kötöttem össze a 4870-et a crt flat tv-mmel. De fekete-fehér a kép. Mi a gond?
-
Haart
addikt
válasz
Szirti #44789 üzenetére
Na ezaz hogy nekem is az S1 hez adott vrm hütök vannak rajta, de szőrös fánk az széttúrja
Nagyon meleg lesz alatta. Most néztem wow alatt ott csak 80ig megy fel. Ráadásu nemtom hogy mehet fentebb mint a meleg megtartó alap bordával. Sőt még egy 12-es venti is van erősítve az S1-re.
-
Haart
addikt
Nah vettem egy S1-et a 4870-re felapplikáltam annak rendje és módja szerint. Tökéletes minden csak a VDDC hőfokok mennek fel nagyon van hogy 150C is meghaladja
Ez mit takar? Foglalkozni kéne vele? Láttam másnál is ez a helyzet.
-
Haart
addikt
Nah ma megvettem az AC S1-et holnap reggel megy a 4870-re rája
Kiderül hogy zsír lesz-e.
-
-
Haart
addikt
Ha új ati drivert akarok felrakni akkor elég frissíteni/felülírni az előzőt vagy előbb távolítsam el a ccc-t meg a drivert?
-
Haart
addikt
1 gyors kérdés. Accelero S1 sima, NEM rev2 jó-e a 4870-re, csak ha netán webshopból rendelem és még valami idióta miatt, visszamaradott simát kapnék.
-
Haart
addikt
HDMI kimenetet van értelme összekötni a monitorral ha tudja? Vagy lényegi jelentősége nincs? Dvi-hez képest mivel jobb, vagy se?
-
Haart
addikt
válasz
Levike880517 #44021 üzenetére
Hát érdemesebb lecserélni egy normális hütésre, S1-et rá az megvan 5k ból.
-
Haart
addikt
válasz
Levike880517 #44019 üzenetére
Nekem ilyne van csak 512-es
Nem zajos, sőt. Kussbavan de emiatt melegszik is, nemsokára lesz rá új hütésem.
-
Haart
addikt
válasz
butcher eu #43901 üzenetére
Aha akkor még van mit a tejbe aprítani mert nálam a 3.2-n járó E6400-al 8500 pont a gpu score. De nemsokára 3.6-on fog ketyegni
-
Haart
addikt
válasz
butcher eu #43899 üzenetére
Ez kész és még támogatja is, degonosz...
-
Haart
addikt
Vettem egy 4870-et, azt szeretném megtudni hogy a kártyának hol a vége? Mi az a huzott intel amivel kihajtható a kártya?
-
Haart
addikt
válasz
dangerzone #43875 üzenetére
Azon morfondírozok hogy ha már 24" vagy nagyobb moncsit vennék, akkor nem-e lenne jobb már egy full hd tv-t venni a 4870 alá? Jó az általános használatra is a tv? Vagy kizárólag játékra lenne elég?
-
Haart
addikt
Nah itt az ellenpélda akkor, pl a giga zalmanosa pl 2 pines, de ugyanugy a powercolor extra hütösek is 2 pinesenk kivéte talán a legdurvább hütöset. Az asusé ugynézem 3 pines. Sapphire-ból is a dual slot pl 2 pines, csak a toxic 3 pines. Msi heatpipe ami még 4 pines, a másik szintén 2 pines.
Szóval meg kell válogatni eléggé mert nemmindegyik szabályozza magát.TTomax: ezek a karik prémium kategóriába tartoznak, majdnem 4870-et lehet venni az árukból. Én bizotos nem venném őket. Kicsit hozzáteszel és ott a 70-esed
-
Haart
addikt
Bocs ha félreértetted, én nem fejeztem magam jól ki úgylátszik. Előző hsz-emben én az extra hütésü karikról beszéltem. A referencia 4 pines szokott lenni, de extra hütöst nemláttam még ami szabályozni tudja magát, de mutass egyet ha tévedek. A gainwardot tudom eddig egyedül ami extra hütös és ugyancsak 4 pines csatin van a ventije.
-
Haart
addikt
válasz
MasterDeeJay #39998 üzenetére
Hütés sztem csak S1 éri meg. Többi drágább és semmivel se jobb. ez meg megvan kb 4kból.
-
Haart
addikt
Kérdezném hogy szerintetek érdemes mondjuk 4850 ből 1 gigásat venni? Kihasználja? Vagy ez is humbukság?
-
Haart
addikt
válasz
dangerzone #34489 üzenetére
Sőt ha még olcsóbbat akarsz akkor Accelero S1 a legjobb, sztem a chillánál is jobb.
-
Haart
addikt
válasz
afterburner_ #33396 üzenetére
Valami gáz van, de nemhiszem hogy táp lenne. Lehet egy sima win reinstall megoldaná. Mert videokari csere nem tesz olyan jót, pláne ha egyik másik chipgyártó közötti cseréről van szó.
-
Haart
addikt
válasz
--Disztroj-- #30534 üzenetére
400W és fölötte: enermax, corsair, fsp, gigabyte, esetleg chieftech. Ezek jobbak.
Codegány meg hasonlók kerülendőek. -
Haart
addikt
Hi érdemes lehet 512mb os helyett 1g-s 4850-et venni? Vagy még itt is felesleges az 1g? Valami teszt a kettőről?
-
Haart
addikt
válasz
pempellini #27100 üzenetére
Fájlokat ahova kell. Batot meg a sima crysis könyvtáradba és gogogo. Egyébkétn ha a sima crysis parancsikonod mögé beírod hogy -DX9 akkor ugyanazt kapod
Bár sztem ez inkább a vistásoknál nagyobb segítség.
-
Haart
addikt
válasz
pempellini #27097 üzenetére
Mindent felteszel maxra, kivéve ha 320 megás a karid, valamint a textúrákat átlagosra. Ennyi.
-
Haart
addikt
Kérdezném hogy a warhead milyen beállítások mellett produkál jól játszható fps értéket 4850-es kártyán? Tehát úgy 25fps alá ne menjen soha
-
Haart
addikt
válasz
Overlocker #20737 üzenetére
Az utcsót elnevezhetted volna 100% FUNmodnak
-
Haart
addikt
A 4850 visszavesz az órajeleiből attól függően hogy 2d vagy 3d terhelés van?
-
Haart
addikt
MOndjatok egy jó hütöt 4850-re. Azt tom hogy az S1 isteni. De van-e még másik versenyző is?
-
Haart
addikt
válasz
Eagle16 #9524 üzenetére
Úgy nézem az új nvidia kari a 98gtx+ kb egálban van a 4850-el, namost ez csak akkor lenne érdekes ez a teszt, ha az nvidia karija kb annyiba kerülne mint az atié. Namármost ez abszolút nincs így, mert kb 2x annyi az nvidia kártyája. Ennek tudatában kijelenthető, hogy nincsenek egy súlycsoportban így az ati még mindig utcahosszal vezet.
-
Haart
addikt
válasz
Hedgehanter #8032 üzenetére
Sztem a képeken nézd meg az fps számlálót, elég nagy a különbség
-
Haart
addikt
Hát gyerekek a pixmanián nagyon durván 33500 HUF ba kerül a sapphire 4850
-
Haart
addikt
Nemtudom de külföldön ugynézem olcsóbb a 4850 mint itt. Pixmania oldalán is kb 35k a legolcsóbb Sapphire kari. MO még csak 40k fölött kapni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest