Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kicsi kecske

tag

válasz varsam #53253 üzenetére

Nálunk 90es pult magasságra van minden belőve. 10cmes a lábazat, a 76.5es fronttal futna szépen alul az él a szomszédos fiókosokkal. A megtévesztő az amúgy, hogy a technikai szerelési leírása a mosogatógépnek egy rakás kaki. Végig azt mondják, hogy 65-87.5es bútorba beépíthető és minden jó, majd egy aprócska képen mutatja, hogy 72.5nél nem lehet nagyobb az ajtó lap, mert akkor beleüt ugye alul a saját gép testébe. Ha viszont lecsípek 5 centit a frontból, jól fog befordulni az alja, de nagy lesz a lyuk a lábazat és a front lap között, ezért kell mindenképp az a levágott 5cmes darabka.

Amit te mondasz nem lehet rossz megoldás. Viszont meg kéne néznem, hogy azt az 5 centit le tudom-e engedni. Akkor a gép tetején lévő munkalapba fogatást bukom, szóval valami más módon kell majd hozzá rögzítenek a többi bútorhoz. Valamint akkor ott kérdés, hogy a lábazati szegélynél nem fog-e ütni ha 5cmert leengedem.

“Mindig is néptáncos akartam lenni, de rá kellett jöjjek, hogy olyan nép nincs, ahogyan én táncolok!”

Új hozzászólás Aktív témák