Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
Márton111 #5246 üzenetére
Tetszik ez a polc, már csak a nagyvonalú anyaghasználat okán is!!!
Két praktikus észrevétel, de ez nem kritika akar lenni, inkább csak a magam könyvespolc-építési tapasztalatai:
- az én költözéses, bútortologatós, variálós tapasztalataim azt mondatják, hogy jobb, ha egy könyvesszekrény több kisebb darabból áll:
1. könnyebb szerelni
2. könnyebb felállítani
3. könnyebben variálható (ha változik a tér)
4. minél nagyobb egy ilyen bútor, annál hamarabb kiütköznek a falak egyenetlenségei)- szintén a magam tapasztalata: a könyvespolcokon annyira porosodnak a könyvek, hogy megfogadtam, a következő darabokat üvegezettre készítem. Macerásabb, drágább, de a könyveknek is jót tesz, meg a takarítást is segíti. Persze kétségtelenül más a hangulata, mint a szabadpolcosnak.
egyszer csináltam 2db 140cm széles, 280cm magas nyitott könyvesszekrényt (szintén bükk) felállítani sem tudtam egyedül
Igaz lapra szétszerelhető, így költöztettük, de például az új helyen csak az emeleti szobákban fért el, ahol nagyobb a belmagasság.
Ez a magyarázat arra, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest