Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz Donki Hóte #58235 üzenetére
Én láttam már szuvas forgácslapot.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Gardróbszekrény
Minden polc fix, alján világítássalA vezetékek elvezetése: [1], [2], [3], [4]
A melegfehér ledszalagok fekete alu profilba kerültek, fekete műanyag búrával. A fekete búra kis mértékben fogja vissza a led fényerejét - bal oldali szekrényben látható.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz thomgrande #59561 üzenetére
Kép alapján ezek csupán sima fafúrók.
-
Winner_hun
titán
Szuper, köszönöm
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz ViktorSz #60439 üzenetére
Jajj, ezek a műanyag sablonok. Nekem is van néhány, de rosszul látható rajta sokszor a sok kis rovátka. A kidudorodás / bemélyedés ilyenkor kap általam egy kis színt, mindjárt sokkal használhatóbb lesz. A Blum sablonját első használat előtt használhatóvá tettem. Nem hiszem hogy nem lehetne ezt gyárilag kivitelezni... A mélyedéseket itt még nem színeztem, mert nem volt kéznél tűfilc - de ha valaki sokat állítgatja a szélességet, akkor 1 darab fa ütközőt kell hozzá gyártani a kívánt méretekben, majd csavar kilazít, ütköző betesz, meghúz, majd a következőnél is ez a művelet. Úgy biztosan párhuzamos lesz.
-
Winner_hun
titán
válasz Tanuló 1.0 #60448 üzenetére
Festool MFT? Régebben mintha lehetett volna csak tetejét kapni. Kiegészítők nélkül is kapható.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz CharlieDrop #60562 üzenetére
Kicsit kevesebb, mint a két szám összege.
Miért nem állnál neki egyedül? Nyílván a nagy szekrények mozgatásához kell két ember, de amúgy semmi extra. Beszerelésnél az első napot ketten csináltuk, utána kovid miatt folytattam egyedül. Mire a végére értem, kiderült, hogy gyártási hibás a nagy munkalap, abból kellett cseredarabot kérni. Mire megjött, benyaltam én is ezt a nyavaját. De azért kész lett[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Nekem fals levegő szívásakor jött elő ez a probléma - végül a ciklon dobozhoz való csatlakozásánál körbeszilikonoztam, a probléma megszűnt. 1 havi folyamatos csiszolás után (szalag + excenter) néztem meg a porszívóban hogy mi a helyzet, nagyon minimális por volt csak benne. Hulladék bútorlapból készítettem egy jó nagy dobozt (60 literes kukát összeszívta a porszívó ha tesztelésnél befogtam), az illesztéseknél duplán van szilikonozva, a tetején ablaktömítő gumi van, teljesen jól működik.
-
Winner_hun
titán
válasz thomgrande #61008 üzenetére
Sajnos a tömítettséggel is mókolni kellett, nem is volt 100%-os szerintem. Ilyen szelep hirtelen nem volt látótérben.
-
Winner_hun
titán
válasz dethroner #61572 üzenetére
Interface pad a domború felületekhez való.
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz generatoros #62204 üzenetére
Irwin quick-grip - ilyenből van 125 cm-esem 4 db. Lehet a vésője nem jó, de ez a szorító nekem nagyon bejött.
-
Winner_hun
titán
Fontos lenne, hogy elávolítható legyen
Gondolkodtam én is a dekoron, esetleg a szélein vékony kétoldalú ragasztóval lehet stabilizálni.
Pultvilágnál egy érdeklődést megér, nem tartom kizártnak hogy lesz nem egész táblás méretük amit oda tudnak adni.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
@bim: [KLIKK]
-
Winner_hun
titán
Szűrőkazetta oldószerek gőzéhez van, porhoz van külön feltét rá ami olcsóbb.
-
Winner_hun
titán
válasz kicsi kecske #63645 üzenetére
Persze.
A847 - A859, a kettő között nincs kóddal ellátott bútorlapjuk.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz fogtunder #63836 üzenetére
Én is akkus fűnyírót vettem tavaly költözés után, benzineset nem akarok még véletlenül se, kábelből meg kéne legalább 200 méter a telek végéig. DLM432-est vettem végül, 6Ah-s akkukat mellé, lehet vele haladni. Tavaly csak egy nagy írtást csináltam ~2000 m2-en, néhányszor fel kellett tölteni, de nem egyszerre csináltam, belefért. Idén már karban lesz tartva, gyakrabban lesz nyírva, nem lesz ekkora gond. Igaz már 4000 m2-t kell majd karbantartani, majd reggeltől estig füvet nyírok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- LEDVANCE Panam asztali lámpa
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest