Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Воланд
titán
-
degi
csendes tag
Sziasztok. Nekem is fordított volt a kép a web camerába Windows 7 alatt. Nekem a megoldás megnéztem eszközkezelőbe a hardver PID kódját , [link] ide csak bemásoltam PID kódját és letöltöttem.Remélem tudtam segíteni.
-
kissdl
csendes tag
Sziasztok!
Én is hasonló problémába futottam bele...
A megoldás az az volt, hogy eltávolítottam a C:\windows\system32\drivers könyvtárból a ksthunk.sys és az USBVIDEO.SYS fájlokat.
Eszközök hozzáadásával kézzel hozzá adtam a letöltött és kicsomagolt ASUS drivert. Ettől kezdve már nem álltam fejre!
-
swacsa
csendes tag
"hogy egyszerűbb és biztosabb legyen a dolog, a noti szériája szerint kell a letöltési részlegben keresni, majd letölteni!"
Ezt pontosa hogy érted? Megvan a serial szám a gép hátuljáról, de ezt hol tudom párosítani a holnapon található driverekkel?(Amúgy közben sikerült úgy megoldani, hogy letörlöm az eredeti win7-es drivert, és amikor felismeri h van webkamera a gépben akkor gyorsan leállítom az automatikus keresést, és az egyik letöltöttet telepítettem fel neki, így most működött...)
-
az asus notis részlegben már többször is volt róla szó; link
hogy egyszerűbb és biztosabb legyen a dolog, a noti szériája szerint kell a letöltési részlegben keresni, majd letölteni!
megfelelő illesztő nélkül, manuálisan - beállításilag - nem tudod elforgatni a képet!
hiába elég okos a win 7, ha például a kamera fordítva van a notiban, és csak a megfelelő gyártói illesztővel lehet elfordítani! -
swacsa
csendes tag
Volt már több téma is, ahol szó volt erről, de nekem még mindig fordított a kamerám, és nem találtam sehol megoldást:
Ugye alapvető tudnivaló, hogy a win7 elvileg okos, ha tudja leszedi magától a webkamera drivert, így nem kell telepíteni semmit. Viszont ha fordított a kép akkor lehet h mégse a legjobb drivert szedte le. Ekkor a következő a teendő:
1. Először a képek alapján megnézed milyen típusú pontosan a webkamerád:
http://support.asus.com/faq/faq.aspx?no=02B6B989-4468-5237-CB04-BCF5B9FE9714&SLanguage=en-us
2. Majd a hozzá tartozó drivert leszeded az asus oldaláról, majd ezzel frissíted az eszközkezelőben a webkamerát:
http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=CameraNa nekem már itt problémám van. Az én webkamerám típusa a következő:
USB\VID_04F2&PID_B071&MI_00
A driver oldalon ehhez a típushoz 3 féle drivert is találok, tehát már most nem tudom h melyiket kellene feltenni.A másik gondom, hogy olvastam máshol, hogy a webkamera tulajdonságainál (ha fel van téve a driver) akkor meg lehet fordítani a képet. Na nekem az "eszközök és nyomtatók" felületen meg se jelenik a webkamera, csak az eszközkezelőben.
Ha valakinek van jó ötlete mi tévő legyek írjon!!!
Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest