- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
melan
senior tag
Sziasztok! asus ac66u b1 routerem van (4 éves) és egyik napról a másikra 2 LAN port "elhalálozott". Segíthet rajta valami, vagy innentől csak 2 portját tudom használni?
-
melan
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm!

-
melan
senior tag
Ha be akarom állítani a távoli elérést úgy, hogy egyedi portot használhassak, akkor azt hogyan kell beállítani? A TPlinkben megadtam a "külső" portot és hogy mire irányítsa át ("belső" port), pl ftp elérésnél az 12345-t kellett megadnom, és akkor az át volt irányítva a 21-es portra. Viszont ott protocollként meg tudtam adni, hogy "all". Itt mit válasszak? Egyébként telefonról és asztali gépről használom a transmissiont és az ftp elérést.
(Próbáltam megadni a jelenlegi WAN IP címmel, de mivel NATolva van, így lehet nem működik, míg a fix IP nincs beállítva, ezért nem tudom próbálgatni)
-
melan
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha viszont jól állítottam be a MAC címet, jónak kellene lennie nem?
-
melan
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megnéztem a DDNS fület, ahol sárgával ez áll:
"A vezeték nélküli router személyes WAN IP-címet használ.
Ez a router multi-NAT környezetben lehet és a DDNS szolgáltatás nem működik ebben a környezetben." -
melan
senior tag
Sziasztok!
Ma beüzemeltem a routert és nagyon bizakodó vagyok, egy TPlink 1043 nd V2-t vált le, amivel meg voltam elégedve, csak elkezdte eldobálni a wifit, így most extenderként van sorbaállítva.Mit mondjak, micsoda luxus, mikor rádugom a routert a hálózatra, és a gépemen felugrik a konfig ablak
Még a "régimódi" ip cím alapú eléréshez vagyok szokva... Szóval még épp csak ismerkedem vele, de egy fontos kérdésem van:Fix IP-m van a szolgáltatómnál, hogy kívülről elérhessem az otthoni NASomat. Most viszont nem a megadott IP-t látom a WAN beállításoknál... Csere előtt lementettem a TP beállításait (printscreennel) és igyekszem ugyanazokat beállítani. Dinamic IP van beállítáva, mint eddig volt, de most tök más az IP-m. Újraindítottam a szolgáltatói modemet, de ugyanaz. Statikus IP-vel sem megy. Gyanítom, hogy a szolgáltatót kellene felhívni, hogy a MAC címet írja át, de hétvégén nincs ügyfélszolgálat.
Egy ötletem maadt, ha klónoznám a régi router MAC címét, de akkor nyilván le kellene húznom azt, vagy abban is klónozni kell egy tetszőleges címet?Ha esetleg van olyan beállítás, amit mindettől függetlenül érdemes beállítani egy "szűz" routeren, köszönöm, ha megosztjátok! Pl a két router miatti csatorna vagy bármi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- BMW topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Crimson Desert
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még a "régimódi" ip cím alapú eléréshez vagyok szokva... Szóval még épp csak ismerkedem vele, de egy fontos kérdésem van: