Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
ASUS RT-N56U és RT-N65U Wireless-N Gigabit útválasztók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
Üdv!
Hasonló problémával küzdök, mint szucsi. UPC 120-as net, RT-N56UB1 gyári firmware és sehogy se sikerül kihozni a 120-as sebességet. Mindkét kábellel közvetlenül a gépre kötve megvan a maximális sebesség. Egyszer egy router újraindítás után sikerült produkálnia a 120-at, de azóta se modem újraindítás se router újraindítás/reset se segít rajta. -
tindisco
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi szépen!
-
-
Sziasztok.
Egy ASUS RT-N56U B1 routert használok. Meg vagypok vele elégedve, de időnként, elég sűrűn megszakad a net. se wifi se kábeles. Van hogy napi 2-3 alkalom. csak a ki és bekapcs segít. Gyári firmware van rajta. Esetleg valaki tud valamit erről? -
tindisco
csendes tag
Sziasztok,
Használok egy ASUS RT-N56U routert, amihez egy TP-Link SG1005D 5 portos switch csatlakozik, és erről osztom tovább a jelet.
Ha erre a switchre csatlakoztatok még egy ugyan ilyen swichet kb. 10 méter távolságban, akkor a hálózati sebesség megmarad,vagy inkább ezt a második switchet a routerre csatlakoztassam inkább?
Köszi előre is a válaszokat!
-
sziku69
őstag
válasz
sugarforce
üzenetére
Mondjuk az ac68u-val. Ahhoz tudok viszonyítani.
-
válasz
sziku69
üzenetére
mennyivel jobb/rosszabb egy külső antennáshoz képest az térereje
A wifi kommunikáció nem csak a router-en múlik, "vissza is kell kiabálni" elv miatt, hanem a környezeti tényezők (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok), beállítások, használt kliens eszközök/adapterek, egyéb zavaró/befolyásoló tényezők (vezeték nélküli billentyűzet/egér/telefon, fém tárgyak, nagyobb bútorok, stb) függvénye is. Emiatt semmit sem lehet garantálni, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mi is lesz a helyzet mivel minden környezet más és más. -
sziku69
őstag
Még annyi kérdésem lenne ezzel az n65u val kapcsolatban, hogy mennyire melegszik a procija, illetve mennyivel jobb/rosszabb egy külső antennáshoz képest az térereje.
-
Gáben81
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Úristen,de hülye vagyok
Köszi,azzal betudok lépni nem is gondoltam rá,pedig azzal is szoktam használni . 
-
Gáben81
senior tag
Üdv.
Nekem RT-N65U routerem van.Évek óta használom,erről megy a torrent is transmission-el...most a napokban elszállt valami,ha rádugtam a hdd-t akkor elment a hálózat.Eddig tudtam használni,fsissítettem a custom firmwaret,padavan-félét.
Most gondoltam egyet és nyomtam egy reset gombot,azóta nem tudok csatlakozni mert levan zárva wifi.Próbáltam a régi jelszót,aztánr azt ami a hátulján van,de semmi,.
Kérdésem,ennél a custom firmnél van valami másik jelszó ilyenkor alapból?Köszi -
-
bexinho23
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
(#2982) sugarforce
Sajnos nem ismerem annyira a plex-et. Még csak használom, de ott PC-re telepített Plex programmal van szinkronban a mobil. -
-
bexinho23
őstag
-
-
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi, nekem is meggyőzőbbnek tűnik. Az ac68u is jól teljesít nálam. Gondolom a kezelőfelület is hasonló.
-
-
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi!

-
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
sziku69
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor ez nem ért hozzá, vagy csak kábítja a vásárlóit, hogy ne őt hibáztassák, ha nem működik rendesen a cucc, mert ő szólt előre?
Szerinted ez a típus jó választás lehet egyébként?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
sziku69
üzenetére
Milyen BroadCom Chipset? Az RT-N65U RaLink alapú.
-
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez igaz? Egy hirdetésben találtam.
"Minden RT-N65U 1-2 év használat után belefut egy gyári "hibába", ami annyit tesz, hogy a Broadcom chipset magfeszültsége kicsit csökken, ezért egy idő után random újraindulás alakul ki. Ez nálam is bekövetkezett, de sikeresen meg lett oldva azzal, hogy az admin felületen Green Ethernet módba van kapcsolva, vagyis innentől alacsonyabb magfeszültség mellett is ugyanúgy működik, mint előtte, és nincs több váratlan újraindulás. Az energiatakarékos mód miatt azonban kicsit csökken a lan/wan sávszélesség, kb 60 Mbit a max sebesség. Ennél gyengébb kapcsolat mellett ez nem vehető észre, egyébként nyilván nem tudod vele kihasználni a gyorsabb netet. A másik energiatakarékossági mellekhatás, hogy a 2.4-es wifi némileg instabillá válik, és pár óránként ledob, ezért én ezt teljesen ki is kapcsoltam magamnak, és csak az 5G-t használtam."
-
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ez nagyon jó hír.
Köszi. 
Viszont jelen állás szerint a nagyobb teljesítményű router kellene a felső szintre. Alulra azért lenne jó a Rt n65u mert nem lenne nagyon kihasználva, és csak egy kisebb területet kellene hogy lefedjen. Ha esetleg lenne ebben az árkategóriában egy jobb router akkor szívesen meghallgatlak.
Ac-s nem biztos hogy lenne ennyi pénzért használtan. Ezt most 15k-ért venném. Nem akarnék sokkal többet rákölteni. -
-
sziku69
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ilyenkor hogy oszlik meg a sávszélesség? Feleződik? Vagy ez is beállításfüggő?
-
bexinho23
őstag
Külső (2,5") HDD vásárlása előtt állok, már a kiszemeltem is megvan. Egy 3.0-ás HDD elég áramellátást kap ettől a routertől? Hosszútávon stabil?
-
-
sziku69
őstag
Sziasztok! Készülnék egy ilyen routert venni. Milyen tapasztalatok vannak a wifi jelerősséggel kapcsolatban? Egy 500-as digi hálózatnál használnám a digi modem után kötve. Erről menne tovább lan kábelen a felső szintre, egy másik routerbe a jel. Az egy komolyabb meglévő router ac68u. Elég nagy a ház, és sajnos az ac68u kicsi hozzá.
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen, arról váltottam erre, reméltem, hogy megoldja
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
igen, ez a legfrissebb padavanos, ami rajta van
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Sajnos nem tudom, nekem RT-N18U-m van, ráadásul sosem használtam gyári szoftvert. De nem jellemző, hogy ezt állítani lehetne soho kategóriás routerekben, vagy ha lehet is, azt csak korlátozni tudod.
Egyébként azért egy padavan féle firmware-t megpróbálhatnál rajta, hátha segít. Gondolom reset-el már próbálkoztál, gyártó oldalán nézted van-e újabb szoftver...
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
passz, szerintem az első verziója. egyébként a wan port sebességének manuális beállítását hol találom?
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
úgy tűnik a router típushibája. megy is a kukába szépen.
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére

aha, 100 Mbs
Hol tudom ezt átállítani?
-
szucsi
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Fura, nincs semmi, az UPC modem kimenete van összekötve az asus bemenetével, az asus kimenete meg a pc-vel. Ha kikötöm belőle a routert, és közvetlenül az UPC modemre kötöm a gépet, megvan a sávszél, ha közte van a router, akkor 90. A kábaleket is lecsekkoltam, viszik az 500 megabitet. Mi lehet még akkor szerinted?
-
szucsi
őstag
Sziasztok, UPC Fiber Power 500 előfizetésem van, a letöltési sávszél meg is van, ha közvetlenül a UPC modemre kötöm a gépem. Ha viszont az RT-N56U routeren keresztül vezetem, a letöltési sebesség visszaesik 90 mbps-re. Próbáltam kábelt cserélni, routert resetelni, firmwaret frissíteni, de nem változott. Elvileg a routernek 1000 mbps sebességgel kellene tudni a vezetékes netet továbbítani. Mit rontok el?
Köszönöm a segítséget!
-
dzudzu
tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy gyári FW-el hogyan oldható meg a torrent kliens kezelése távolról (telefon segítségével)?
Köszönöm!
Üdv.:
Dávid -
Sziasztok.
Mennyire stabilan működik az asus ddns-e? Sűrűn van leállás? Vagy érdemes használni más szolgáltatót? Pl noip. -
-
Sziasztok. Telepítettem az asus download mastert a windowsra de folyton ezt kapom hogy list index out of bounds (2) . Mi a túró ez ?

-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Teljesen igazad van.
-
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Volt valami gond ami elszállt, örülni kell neki, hogy már nincsen.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Próbáltam,de semmi.
Egyébként áramszünet után minden normálisan működik azóta is,csak nem értem az okát,mi miatt csinálta ezt.
Fél perc áramtalanítás után minden normálisan működik azóta is. -
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
A asusnetwork.net próbáltad már?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Az első variáció volt,tehát a 192.168.nemtudommi.
És úgy nem ment a dolog. -
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
A 192.168.x.y címen próbáltad elérni vagy valami.com?
Ha legközelebb is lenne ilyen akkor próbáld ki a asusnetwork.net címet. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Kábelen próbáltam.
powerwade:azt meg hogyan kell?
-
powerwade
senior tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
IP-vel vagy hosztnévvel próbáltad elérni a routert?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
WiFi-n vagy kábelen próbáltad?
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Viszont előtte nem bírtam belemenni a routerba,valamilyen oldal frissítést írt ki,ha jól emlékszem.
Tehát fel sem dobta azt az ablakot,hogy beléphessek a router menüjébe. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Szia!
Igen, akár az is lehet, de bármi más is. Ezt ennyi infó alapján senki sem fogja megmondani neked biztosra.
-
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Elment a netem,fél percnyi áramtalanítás után visszajött.Lehet ez a router hibája?
Alap gyári firmware van rajta.
ASUS RT-N56UB1 -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
-Maujuri-
üzenetére
Lehet volt vele valami probléma - mostanában erről lehetett olvasni más ASUS modellek topikjában is - és visszavonták azt. Alternatív megoldásként lehet próbálkozni a Padavan féle fw-vel is, ha konkrét problémád van, vagy csak valami újat szeretnél.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm.
Még egy olyan kérdésem lenne hogy nekem gyárilag ennél újabb: 3.0.0.4.378.7220 as volt fent.
Ezt hogy hogy nem lehet letölteni sehonnan? pláne a gyári oldalról? ???? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
-Maujuri-
üzenetére
Szia!
https://www.asus.com/Networking/RTN56U_B1/HelpDesk_Download/
ASUS RT-N56U_B1 Firmware version 3.0.0.4.378.5291
The first version of firmware for RT-N56U_B1
FW_RT_N56U_B1_30043785291.zip -
Sziasztok.
Asus RT-N56U B1 routerhez honnan lehet a gyári firmwaret leszedni?
A honlapján csak Utilities van.
Érdekes a terméktámogatása az asusnak. -
Levi123
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Jó ötlet megnézem, köszönöm!
-
Levi123
senior tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Szia,
igen próbáltam már router nélkül úgy is volt szakadás.
Nekem gyári FW van a routeren, de ilyet nem találok amit írtál, tehát valószínűnek tartom, hogy a játékszervernél van hiba, mert ez egy londoni szerver kb 50 ms-os ping van játék közben.
Köszi a segítséget! -
sugarforce
addikt
válasz
Levi123
üzenetére
szia!
Nekem nem b verzió van, de ha padavan fw-d van, akkor valami ilyesmit kéne láss a log-ban, ha elmegy a net.
Jun 1 02:21:34 RT-N56U: WAN down (ppp0)
Jun 1 02:21:34 PPPoE: Disconnected
Jun 1 02:21:34 pppd[500]: Modem hangup
Jun 1 02:21:34 pppd[500]: Connection terminated.
Jun 1 02:21:34 pppd[500]: Sent PADT
Jun 1 02:21:44 pppd[500]: PPP session is 4902 (0x1326)
Jun 1 02:21:44 pppd[500]: Connected to xx:xx:xx:xx:xx:xx via interface eth3
Jun 1 02:21:44 pppd[500]: Using interface ppp0
Jun 1 02:21:44 pppd[500]: Connect: ppp0 <--> eth3
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: PAP authentication succeeded
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: peer from calling number 00:25:90:E5:5E:AD authorized
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: local IP address xxx.xxx.xxx.xxx
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: remote IP address xxx.xxx.xxx.xxx
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: primary DNS address xxx.xxx.xxx.xxx
Jun 1 02:21:47 pppd[500]: secondary DNS address xxx.xxx.xxx.xxx
Jun 1 02:21:47 RT-N56U: WAN up (ppp0)Nekem igaz nincsen modemem a router előtt, de valami hasonlót kéne láss.
Egyébként hogy reprodukálható a hiba, illetve milyen időközönként jelentkezik? Úgy próbáltad, hogy a modem közvetlen az adott eszközre csatlakozik, amin játszanál? Így kiszűrhető, hogy a router produkálja, vagy a modem. -
Levi123
senior tag
Sziasztok,
esetleg valaki tudna segíteni az alábbi témában?
N56u b1-es asus routerem van, a rendszernaplóban melyik bejegyzés utal arra, hogy nem jött internet a modem felől azaz szakadás, újraindulás volt internet modem részről?
WAN Connection: Ethernet link up. mit jelent?
Valamiért online játéknál ledob a szerver, de nem tudom, hogy a netkapcsolatom miatt vagy a szerver miatt.
Köszönöm a segítséget! -
sugarforce
addikt
válasz
sugarforce
üzenetére
Időközben "megjavult" a dolog magától, annyit csináltam, hogy 4-5 ször letöröltem a profilt a gépről, majd visszaraktam, ettől működőképes lett. Most viszont más gépről nem hajlandó csatlakozni. Az egyik egy windows 10-es pc, a másik egy win 10-es lumia. Egyikről sem hajéandó csatlakozni, elfogadja a hitelesítő adatokat, majd karika-karika és kiírja, hogy nem sikerült stabilizálni a kapcsolatot.
Valami ötlet, hogy mi lehet? -
skywinds
csendes tag
Sziasztok! Disable-be raktam a DownloadMaster-t. Most nem hagyja, hogy Enable-be tegyem. Mi a teendő? (Egyelőre még ne azt tanácsoljátok, hogy rakjam fel a Padavan FW-t, meg a Transmission-t annak is eljön majd az ideje). Ja igen, a főmenüben nem ad "Enable" linket..
-
Arak95
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A HDD nem külön tápos, de a sebesség-kapcsolat szálat nem tudom. Hol találom meg? Illetve mennyire állítsam?
-
Arak95
tag
Sziasztok!
A transmission gyakran eldobálja a külső winchestert, amit a routerre kötöttem. De miután létrehozok egy új transmission mappát, azt már megint látja. Ezzel csak az a baj, hogy a seedelés miatt jó lenne, ha állandóan ugyanaz a mappa lenne.
A GUI ilyenkor azt írja, hogy connection refused. Valami ötlet? NTFS fájlrendszer van a vinyón.
Előre is köszi a segítséget. -
Levi123
senior tag
válasz
-Maujuri-
üzenetére
Szia,
nekem pont ilyen routerem van, de ott a firmware frissítés oldalon írja az alábbit:
Sikertelen frissítés esetén a RT-N56UB1 automatikusan vészhelyzeti módba lép. A RT-N56UB1 készülék elején lévő LED-ek jelezni fogják az ilyen helyzetet. Használja a firmware-visszaállítás segédprogramot a CD-n a rendszer visszaállításához.
Ezzel nem tudod visszaállítani? -
Sziasztok.
Van egy Asus RT-N56UB1 routerem V3004.378.7220 firmware-el.
A firmware-t lecseréltem eggyel régebbire.
Vissza szeretném rakni a 7220 ast.Honnan tudnám megszerezni ??? Sajnos a weboldalán nincs fent. -
Arak95
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Rendben, köszi. Inkább hagyom. Jó ez, ahogy van.

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ez a transmission-nek egy opciója. Bár azt nem tudom, hogy Padavan fw alatt ezt, hogy és mennyire lehet konfigurálni, lévén nekem más routerem van és más fw-t használok.
incomplete-dir
incomplete-dir-enabledHa van valami custom config beállítási lehetőség, vagy tudod szerkeszteni a settings.json file-t, akkor ezeket a változókat kell használni.
A Download Master is transmission, csak az ASUS saját GUI-t csinált hozzá.
-
Arak95
tag
Nekem is transmission kérdésem lenne. Miután a root-ban létrehoztam a transmission mappát, kell még bele almappákat csinálni? Vagy magától csinál? (Download Master csinált külön Complete, InComplete, stb. mappákat)
-
gpeeter
csendes tag
Sziasztok!
Transmission Remote GUI-nál is és a router webes felületénél is azt írja, hogy csatlakozás visszautasítva. Valamit nem jól állítottam be?
HDD egyébként látszik a hálózaton és létre is hoztam rajta a transmission mappát. -
Arak95
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszi

-
Arak95
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Köszi a gyors választ. Már csak a telepítés menetéről szeretnék kérdezni:
A gyári firmware-n belül, a frissítés fül alatt lehet fájlt tallózni. Itt kell beállítanom a Padavan fájlt? És, mint frissítése fog lefutni? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
-Maujuri-
üzenetére
Szia!
Valami gond van vele, más ASUS topikban is jelezték már. Az utóbbi időben elég sokat rakoncátlankodik, aki aktívan használja távolról, lehet jobban jár ha más szolgáltató után néz.
-
Sziasztok Asus routerem usb portjába egy pendrive van bedugva. Asus ddns el érem el távolról. Eddig semmi probléma nem volt, viszont most hétvégén nem működik az asus ddns szerver valamiért. Más használja esetleg? Vagy leállították hétvégére ?
-
sugarforce
addikt
Na mostmár a tripláért kell bocsánatot kérjek :/
Beállítottam a VPN-t az N56U-n, padavan 3.4.3.9-097 van fent. Hazajöttem szülőkhöz, és szeretnék hozzáférni 1-2 dologhoz, ami a szerveremen van. A helyzet az, hogy az egyik virtuális szerveren található web service-t elérem böngészőn keresztül, viszont több, más porton keresztül elérhető szolgáltatást már nem. Nem igazán értem, hogy mi lehet a gond, lehet valamit nem jól állítottam be, vagy valamit elnéztem, de egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet a gond. Vagy csak simán balf... vagyok.
192.168.1.3-on elérem a rajta levő weboldalt
192.168.1.2:8080/gui-n nem érem el az utorrent webuit
192.168.1.2:32400/web-en nem érem el a plex webuit
192.168.1.2 samba megosztás sem megy.
192.168.1.1 -en nem érem el az asus felületét(itt a zte router felülete jön be)
Pingre minden ip válaszol.
Az 1.2-es ip egy fizikai ubuntuhoz tartozik, az 1.3 pedig egy virtuális szerver az ubuntun.
VPN-poolban ip-t is kaptam.
Valakinek valami ötlet? -
sugarforce
addikt
-
Arak95
tag
Sziasztok!
ASUS RT-14-U routerem van. A Download Master nagyon lassú, ezért szeretném felrakni rá a Padavan firware-t. Letöltöttem a 3.4.3.9-095 verzió számút (remélem ez a legújabb), de itt sajnos el is akadtam. Hogyan tudnám feltelepíteni?
Még annyi kérdésem lenne, hogy a Download Masternek volt egy app-ja, amivel tudtam torrentet hozzáadni a gép bekapcsolása nélkül (telefonnal). Ennél a firmware-nél is van erre lehetőség? Nem fontos, csak kíváncsiságból kérdezem.Előre is köszönöm a válaszokat.
-
titi1990
tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Ma reggel volt a ,,szakember", mert pénteken felhívott, hogy nem jön ki, mert a központban nem lát hibát távolról a szolgáltatásban és ezért nem autózik ide, jelentsem be ha van hiba megint és akkor már kijönnek. Tegnap délután/este négyszer is előjött a hiba rövidebb-hosszabb időkre, hívtam a hibabejelentőt, ahol egyszer átkapcsolás után rámnyomták a telefont, majd újabb 60 perc telefonálás után egy hölgy felháborodva közölte, hogy jó akkor holnap kijön egy kolléga megnézni... A kolléga, miután elmondtam mi történt, azt mondta, hogy véletlenül nem kedd körül kezdődtek a problémák?, mondtam neki, hogy kb. akkortájt jelentkezett este először a hiba, és erre mondta, hogy igen látja, hogy a szolgáltató a modemen szoftvert frissített reggeli órákban és már a városban volt egy ilyen jellegű hibajelensége a héten. Szerinte azonban a modemmel nincs gond, felhívott egy helpdeskest, aki azt javasolta, hogy használjam a UPC-s modemet csak, ne az asus routert, biztos az a szar. Itt megjegyeztem, hogy használnám, ha 1.:nem lenne az a router tetülassú /wifi tekintetében, mert a laptopokkal is töltenek le itthon stb./, 2.: tudná a dual-bandot /macbook-ok miatt kell az 5Ghz is/ és 3.: az usb sem lenne tiltva a szolgáltató részéről. Ezután leültettem a gépem elé, ahova a hiba óta minden nap mentem a router naplóját, kiemelve benne az összes kérdéses hibajelenség részeket, erre mondta a SZAKEMBER!!!, hogy neki ez kínai, ehhez ő nem ért. Kérte, hogy futtassak egy speedtestet, miközben ütögette a modem tetejét, mert elvileg így kell hibát keresni.
Végül elment azzal, hogy nem találja a hibát, de ha megint lenne valami, egyből helpdeskes kollégát kérjek telefonon.Én részemről továbbra is figyelem a dolgot és zaklatom őket, ha esetleg jelentkezne a probléma, de csak esténként jutok hosszabb időre internet elé, így csak akkor tudom tapasztalni a hibajelenséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi,azzal betudok lépni nem is gondoltam rá,pedig azzal is szoktam használni . 

Köszi.

Végül elment azzal, hogy nem találja a hibát, de ha megint lenne valami, egyből helpdeskes kollégát kérjek telefonon.