Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
kb 5-6 éve használom a routert és szeretem, minden rendben van vele. Most vettem egy új TV-t (Samsung QE65Q60T ) konkrétam picit átverve érzerm magam, mert azt írták, hogy avi-t is jejátszik, persze ezt nem teszi, a régi samsunggal ellentétben. De gondoltam letöltök egy 4-k-s filmet, hogy megnézzem mit tud.. 50GB MKV, de az meg akad, laggol, minden baja van. Szóval a router nem bírja, vagy mi lehet a probléma, hogy nem játssza le akadásmentesen? -
Hulioboy
tag
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Régóta megvan a routerem szeretem minden működött rajta...
Sajnos újra kellett telepítenem a gépet egy új Windows 10-el és valahogy nem tudom beállítani azt, hogy lássa a gépem a 2 küldő merevlemezt ami hozzá van csatlakoztatva. Szóval eddig kinyitottam egy mappát, majd bal oldalon a hálozatoknál ott volt 2 mappa a router nevével és ezt most sehogy nem tudom vissza varázsolni. Mit kell tennem, hogy újra lássam a gépemen?
Úgy látja, hogy a hálózati infrastruktúrában megjelenik a neve, de az csak egy link ami böngészőn keresztül megnyitja a router menüjét + médiaszerverként is látja. De nem tudom mappában megnézni a dolgokat rajtaKöszi előre is
-
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Imádom ezt a routert, de lenne pár kérdésem vele kapcsolatban...Be lehet-e olyat állítani, hogy ha hazaérek akkor a telefonom felkapcsolódva a wifire, a fényképek mappában lévő fotókat egy általam kijelölt mappába töltse fel a routerhez kapcsolt winyóra? és persze ha újak készülnek azokat is. Olyasmi lenne mint egy felhő, csak az már állandóan tele van és nem férek el benne.
Valami beállítás, vagy a telefonra egy aplikáció, vagy nem tudom, hátha csinált hasonlót valaki már..
Köszi előre is -
Hulioboy
tag
Köszi a válaszokat, igazából a dropbox elég kicsi, hogy azt szinkronizálja, a az alkalmazások pedig az asus felhőbe akarják szinkronizálni a képeket ami szintén csak 5GB A megoldás az lenne, ha ki tudnék jelölni egy mappát a külső vinyón és csak abba töltené fel a képeket a telefonról....
Azért ha még van ötlet szívesen próbálkozom -
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Elég régen írtam már ide, mert amikor megjelent a router, megvettem, 2 hétig állítgattam és azóta tökéletesen teszi a dolgát. De most kérdésem lenne...
Hogy tudom azt beállítani, hogy a telefonomon lévő bizonyos mappát (mondjuk fotók) szinkronizálja a külső vinyóra egy megadott mappába ahogy wifi kapcsolaton vagyok a világ bármelyik pontján? (szóval nem csak a hálózaton)
Be lehet ezt egyáltalán valahogy szinkronizálni?
Köszi előre is a választ -
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen szuper kis router Merlin fut rajta, minden rendben vele, de hogy kicsit bonyolítsam az életemet rendeltem egy wireless ip kamerát amit egyszerűen sehogy nem lát a hálózat. Kábellel össze van kötve a routerrel, de semmi Nyilván nincs ip címe. Hogy lehet ezt életre kelteni, hogy legyen neki? Köszi előre is -
Hulioboy
tag
válasz
jajistenem #124 üzenetére
Pedig jó cucc ez a Router...
De ha már így jártál és elment ettől a kedved és valami durvát szeretnél akkor
Asus RT-AC5300
Picit borsos az ára, de biztos meg is hálálja -
Hulioboy
tag
Én most pont ott tartok, hogy telepítettem rá a Merlin firmware-t, leszedtem a 3.0-ás 2T vinyóról az 1T torrent mappát Ext4-re formázás, majd rájöttem, hogy tökre nem látja a vinyót a windows, Ezzel el töltöttem vagy 2 órát, de végre látja már
Most másolom vissza a cuccokat, de eszméletlen lassú lett. amit nem értek miért. Amikor le másoltam akkor 140 Mb/sec, most vissza már csak 21 Mb/Sec. Ennyivel lassabb lenne az ext4 ?
Aztán ha kész akkor jön a nagy műtét Putty-ban -
Hulioboy
tag
Úgy látom ebben a topikban mindenki mindent tud a készülékéről és meg is van elégedve vele, mert 6 napja nem írt senki egy sort sem. Ennél jobb hír nem is lehet
Csak térerő legyen
és egészség
- ebben a sorrendben-
-
Hulioboy
tag
válasz
Gubek-Einste #99 üzenetére
-
Hulioboy
tag
válasz
Gubek-Einste #99 üzenetére
Uhh de szuper köszönöm a segítséget. Picit egyszerűbb így, mint mindig a routeren keresztül mappázgatni
-
Hulioboy
tag
válasz
Gubek-Einste #97 üzenetére
A gyári van fent, meg vagyok vele elégedve
Honnan lehet letölteni, és mi a neve? -
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Nincs véletlenül valami windowsos alkalmazás arra, hogy a torrent fájlokat egyszerűbben be lehessen tenni a helyére? Hogy ne kelljen minden alkalommal belépni a router menüjébe és ott mappát választani alkalmazni, várni stb..
Nincs erre valami egyszerűbb megoldás?
Köszi előre is -
Hulioboy
tag
Először is Boldog Karácsonyt minden ASUS RT-AC87U tulajnak !!!
Végre sikerült összeállítanom úgy a cuccot, hogy valóban minden klappoljon.
Bár eddig a hálózaton láttam a külső winyót mint meghajtót, de valamiért ez eltűnt. Ezt vissza lehet valahogy hozni? Nem olyan nagy gond, mert TotalCommanderrel lehet kezelni egyftp-s kapcsolaton, de azért fura hogy eddig láttam simán és most sehol nincs -
Hulioboy
tag
-
Hulioboy
tag
Arra még sajna nem sikerült rájönnöm, hogy hogy kell beállítani úgy hogy tudjak mappát törölni is, vagy nevet módosítani..
Volt pár mappa a winyón amikor életre keltettem a rendszert és persze volt közte olyan is aminek ékezetes neve volt, mondanom sem kel, hogy oda be sem enged. Hol tudom ezt beállítani, hogy teljes hozzáférésem legyen minden felett?Köszi előre is
-
Hulioboy
tag
szuper
Azt meg tudom csinálni, hogy most utorrent kienst használok de ahogy néztem ebben BitTorrent van. Szóval hogy csinálok egy mentést és ugyanúgy a régebben letöltött mappákban lévő fájlokat seedeli tovább? Mert ugye nem egy mappában van minden...
-Filmek HD
Filmek DivX
Rajfilmek
A többit nem sorolnám felSzóval ha át húzok mindent a winyóra akkor ez lehetséges lenne?
Köszi
-
Hulioboy
tag
Igazából a hétfői napot szántam erre azaz a holnapit, még hozzá sem kezdtem...
De mindenképpen lesz még 10.000 kérdésem ezzel kapcsolatban
De ha esetleg összedobsz egy ilyen beállításról szóló kis szösszenetet azt biztos többen értékelni fogják mint gondolnád
Már ott elakadtam, hogy ahogy írták pár helyen a winyót nem ntfs-re kell formázni hanem valami meg nem értett formátumra (hogy mire azt nem tudom)
A lényeg, hogy kb ugyanezeket szeretném én is rajta futtatni, mint az előttem szóló
-torrent
-itthoni hálózatból elérhető legyen
-külső hálózatból elérhető legyen
-esetleg weblap
-a kamera jó ötlet, (de ezt majd később)kb ennyi
Valóban érdemes lecserélni a gyári firmwarét, vagy annyival nem rosszabb?
Gondolom, ha igen akkor már azzal kellene kezdeni
Mi az amit nem tud gyári, és a másik igen?
köszönöm -
Hulioboy
tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam a ASUS RT-AC87U routeresek táborához.
Vettem hozzá egy 3.0 külső winyót a fájloknak, de fogalmam nincs hogy kellene beállítani a routert, hogy fusson rajta torrent is és az itthoni hálózat is lássa a fájlokat (akár nem itthonról is). A winyót mire kell formázni? Vagy az mindegy? Sima NTFS?hogy kezdjek neki?
Sajnos még nem csináltam ilyet úgyhogy annyira nem értek hozzá
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Apple Whatch SE 2.generáció
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest