Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
Larry303 #2367 üzenetére
Nos az a problémám, hogy egy q6600 lapul benne, és sajnos eddig max 420 fsb sikerűlt kicsiholni belőle 8-as szorzóval viszont adnom kell neki legaláb 1.35v-to, hogy stabil legyen viszon rettenetesen melegszik terhelés alatt 80fok. Ráadásul tegnap addig kínoztam, még sikerűlt összebaszni a vistámat reggel óta instal megy mert: 1 nem csináltam rendszer visszaállítást, 2 1-re meg elkurtam valamit most ugrok neki másodjára.
Uraim ha valakinek esetleg egy q66 lapul a lapban, kérem mérjen már nekem egy everest memoria benchmarkot, lehetőleg cpu alapon, memoria ddr2 800-ra állítva 4-4-4-12 időzítéssel a többi nekem auton van, a performance level 8.
Esetleg utánna még johetne egy tuningos proci huzva 8×400 ra 3.2ghz-en memoria ugyan ugy beállítva ahogy alapon.Egyébként vissza vonom az előző hozzá szólásom utolsó pár mondatát, csak hát hirtelen felindulásból írtam, Jó kis lap ez csak hát nem úgy haladok ahogy szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Star Wars rajongók
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- PlayStation 3
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest