Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaumgartnerS
újonc
válasz
anderledani #26605 üzenetére
Köszi, tényleg mindent megpróbáltam. Aksi sajna nem kivehető, szétszedni meg nem merem, nehogy gorjon a garancia. Nyomtam a bekapcsológombot, volt aki az F9-et javasolta, azt is nyomtam, de kuka. :-)
-
mondeo61
tag
válasz
anderledani #26582 üzenetére
Kösz,tavaly mikor updateltem 8.1-ről 10-re azután lett rossz az alvó mód. Javításként tiszta 10-s telepítéskor hagytam,hogy a WIN tegye fel a VGA drivert, az ASUS támogatásnál csak 8.1-hez van VGA driver. Próbáltam így is,de nem jó. Na eddig jutottam.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26552 üzenetére
100/100
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26547 üzenetére
Közben barátnőmnek sikerült sims 4-el is reprodukálnia a jelenséget, 1 percenként vinyóra írási spike, vga lezuhan 0ra, 1 másodperc és megy tovább rendesen.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26547 üzenetére
Nem matchmakingkor, hanem amikor megkapom a kártyákat, amikor kijátszok egy kártyát, amikor az ellenfél kijátszik egy kártyát, amikor kiválasztok egy kártyát, stb. Azt írták neten, hogy elvileg a windows defender logolja és attól akadhat, de nekem ki van kapcsolva.
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26535 üzenetére
Nos elvileg az akadozás a hearthstoneban maga a játék hibája, rengetegen tapasztalják, csak nekem egyik fix se működik, közben akadt egy olyan érdekesség is, hogy pl a java sokszor az integrált videókártyával indul és manuálisan kell kényszerítenem az nvidiára. Jól tudom, hogy biosban ki lehet kapcsolni az integrált vga-t és ha igen akkor van ennek valami hátránya?
-
TeebyKay
őstag
válasz
anderledani #26533 üzenetére
Töltő be van dugva mindig, úgy van használva. Nekem a geforce experience frissíti a drivert.
-
Bkrisz9
őstag
válasz
anderledani #26409 üzenetére
Hangos a hűtése, valamit elrontottak a ventik szabályozásánál. Notebook fancontrollal lehet javítani rajta, valaki már csinált is itt hőprofilt ha jól rémlik. Mást én nem tudok róla.hopp most nézem, UX az az újabb asszem, akkor passzolom, bocsi -
anderledani
őstag
válasz
anderledani #26350 üzenetére
Valaki erre?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest