Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Almos

aktív tag

válasz jamesss #6055 üzenetére

az összes asusnál előfordulhat zsanérprobléma, műanyag törés/gyors kopás, akksi tönkremenetel?
    Tessék???
    Ok, hogy nekem előfordult, de ez egy 3 éves gép, amit naponta cipeltem egyetemre, majd barátnőm használja lassan 3/4 éve. Az elmúlt 3 évben, mióta én követem a topicot, azóta nem emlékszem, hogy bárkinek zsanér, vagy műanyag törés problémája lett volna.
    Akksiról meg csak annyit, hogy most, 3 év után is több mint 2 óráig bírja, ami egyes új laptopokról sem mondható el!
    Néha becsúsznak szar szériák 1-1 alkatrészből mind a "legendás" TSST dvd-író, ami sose írt dvd, cd-t is csak néhanapján... (minap cseréltem le egy új labelflash-es íróra 9000ft-ért)
    Az alatt mit értesz, hogy mennyire stabil a rendszere?
    Ha csak egyetemre kell (bár nem írtad, hogy bölcsész, vagy építész, ami nagyon nem mindegy), azaz átlagos office+net+mail funkciókra, akkor bőven sok: felesleges bele a 3GB Ram, hacsak nem Vista alatt akarsz memória igényes programokat futtatni, szintén bőven sok a 250GB HDD, meg a 256MB-os videókártya is. (A videó letöltés, nézegetés, 3D játék nem része az egyetemi követelményeknek :D)

Szervizbe meg semmiféleképpen nem fogsz járni, mert ha jól vettem ki a legutóbbi hsz-ekből, már nincs is mo-n Asus szerviz, ami volt, azt szerencsére megszüntették, és mindet külföldre küldik. :D

• kali

legenda

válasz jamesss #6055 üzenetére

minden gyártó egy - egy gyengébb szériájának lehet néhány sérülékenyebb darabja, ami átlagos használat mellett is hamarabb kopik, reped vagy törik, de nem jellemző az asus esetében (sem)!
    a 18 hónapja használt asus notim akksija még kifogástalanul bírja, és kopásnak, repedésnek vagy törésnek nyoma sincs - igaz én mindig vigyázok a cuccaimra!
    stabilnak is bátran mondhatom az asus notimat - örülni fogok, ha az ifjú msi is úgy bírja majd!

billywood; maradj csak a 32 bit verziónál - ha nem akarsz magadnak problémákat... ;)

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés