Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almos
aktív tag
válasz jamesss #6055 üzenetére
az összes asusnál előfordulhat zsanérprobléma, műanyag törés/gyors kopás, akksi tönkremenetel?
Tessék???
Ok, hogy nekem előfordult, de ez egy 3 éves gép, amit naponta cipeltem egyetemre, majd barátnőm használja lassan 3/4 éve. Az elmúlt 3 évben, mióta én követem a topicot, azóta nem emlékszem, hogy bárkinek zsanér, vagy műanyag törés problémája lett volna.
Akksiról meg csak annyit, hogy most, 3 év után is több mint 2 óráig bírja, ami egyes új laptopokról sem mondható el!
Néha becsúsznak szar szériák 1-1 alkatrészből mind a "legendás" TSST dvd-író, ami sose írt dvd, cd-t is csak néhanapján... (minap cseréltem le egy új labelflash-es íróra 9000ft-ért)
Az alatt mit értesz, hogy mennyire stabil a rendszere?
Ha csak egyetemre kell (bár nem írtad, hogy bölcsész, vagy építész, ami nagyon nem mindegy), azaz átlagos office+net+mail funkciókra, akkor bőven sok: felesleges bele a 3GB Ram, hacsak nem Vista alatt akarsz memória igényes programokat futtatni, szintén bőven sok a 250GB HDD, meg a 256MB-os videókártya is. (A videó letöltés, nézegetés, 3D játék nem része az egyetemi követelményeknek )Szervizbe meg semmiféleképpen nem fogsz járni, mert ha jól vettem ki a legutóbbi hsz-ekből, már nincs is mo-n Asus szerviz, ami volt, azt szerencsére megszüntették, és mindet külföldre küldik.
-
legenda
válasz jamesss #6055 üzenetére
minden gyártó egy - egy gyengébb szériájának lehet néhány sérülékenyebb darabja, ami átlagos használat mellett is hamarabb kopik, reped vagy törik, de nem jellemző az asus esetében (sem)!
a 18 hónapja használt asus notim akksija még kifogástalanul bírja, és kopásnak, repedésnek vagy törésnek nyoma sincs - igaz én mindig vigyázok a cuccaimra!
stabilnak is bátran mondhatom az asus notimat - örülni fogok, ha az ifjú msi is úgy bírja majd!billywood; maradj csak a 32 bit verziónál - ha nem akarsz magadnak problémákat...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i7-5GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eladó HP 450 G4 i5 7200u 8GB RAM többórás akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest